Stäng

7 reaktioner på “Oacceptabelt

 1. Vissa påstår att en röst på Afs är en bortkastad röst. Vad många inte tänker på är att det tog 22 år innan SD kom in i riksdagen. Vad jag minns så kom Junipartiet, Feministiskt initiativ och Piratpartiet in i ett parlament ävrn om de inte funnits så länge just då. SD behövs men Afs kan agera som blåslampa på samtliga partier. Värt att komma ihåg är att SD tycks inte vilja ompröva uppehållstillstånd medan Afs vill ompröva samtliga uppehållstillstånd från år 2000. Den migrationspolitik vi fört i vårt land har varit en total katastrof och landets tre största städer styrs inte längre av riksdagen utan lämnas vind för våg. I Stockholm är det nysvenska gäns som styr, i Göteborg är det en nysvensk stor maffia som styr där även vägspärrar är uppsatta. I Malmö ville en migrationskritisk västerlänning anordna migrationskritisk prostest men länsman gav till slut vika för de nysvenskar som styr östra delen av staden. Afs behövs. Bort med Miljömupparna och vänstern. Afs2022.

  https://alternativforsverige.se/atervandring/

 2. Delcitat hämtat från inlägget ”Operation Rimfrost ger resultat, kanske…” den 14 maj, 2020 av Pettersson på den här länken:

  https://petterssonsblogg.se/2020/05/14/operation-rimfrost-ger-resultat-kanske/

  Delcitat

  Det enda som hjälper på lång sikt är att minska antalet kriminella. Stäng gränsen och fyll inte på med nya, utvisa dem som döms och lås in resten enligt lagen och på maxstraff. Polisens insats måste också vara bestående och inga tillfälliga propagandajippon.

  Beslag nationellt 191212 – 200512:

  Antal frihetsberövade: 535
  Häktade: 246
  Anhållna: 282
  Antal husrannsakningar: 754
  Beslag vapen: 696
  Beslag sprängmedel: 155,5 kg
  Beslag narkotika: 168 kg amfetamin, ca 60 kg kokain, m.m
  Flera stora dopingbeslag
  Beslag kontanter: 4.566.800 sek
  Beslag värde: 23 personbilar
  32 exklusiva klockor

  Slut delcitat

  När sådana här och liknande uppgifter om den snabbt växande kriminaliteten i Sverige publiceras, Ja då drar statsminister Stefan Löfven (S), justitieminister Morgan Johansson och inrikesminister Mikael Damberg (S) som enda åtgärd igång sossarnas urgamla grammofon och spelar tillsammans upp en utnött urgammal sosse-låt där refrängen går så här …

  http://hotpot.se/politik/wp-content/uploads/2019/09/stefan_lofven_oacceptabelt.jpg

  Jeanders bildblogg

 3. Om ni inte vill ha islam, varför tog ni då oss hit, hundar??
  Vad f.. är det frågan om??
  Ni kom hit, till oss i SVERIGE
  Anpassning utförs av den som kommer hit,
  inte av de redan befintliga befolkningen av svenskarna?
  Vad är det dom inte förstår.
  Hundar???

 4. Carl & co har kanske medgärningsmanna ansvar till att Akilov och 20 000 dömda till utvisning inte utvisades, att Sverige liknar Afrika, massa Jyllandsposten mordförsök ”svenskar” bor i Sverige, osv?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: