Stäng

Miljoner beslagtagna från kriminella

BROTTSLIGHET. Polisen, Kronofogden, Tullverket och en rad andra myndigheter har på bara ett dygn beslagtagit bilar, guld, klockor, kontanter och andra tillgångar till ett värde av drygt sex miljoner kronor i Helsingborgs undre värld. 

Pressbild

Insatsen kallas Operation klöver och ägde rum i början av veckan. Polisen kan stoppa kriminella med skulder hos Kronofogden. Som i sin tur kan ta deras värdesaker. Samarbetet pågår under tre dagar i Helsingborg och kallas Operation Klöver. Klöver i betydelsen pengar.

– En fantastisk summa att man kan få in skattemedel på 6.326.465 kronor. Det bevisar att när vi jobbar gemensamt är vi väldigt starka mot den kriminella verksamheten i vårt samhälle, säger polischef Sven Holgersson under en presskonferens.

SVT

– Pettersson undrar varför inte det samarbetet pågår dygnet runt, året runt utan bara under tre dygn?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Miljoner beslagtagna från kriminella

 1. I så fall det enda positiva att rapportera om från denna stad,som styres av en mängd moderater med storhetsvansinne, i sällskap med Gröna kommunister,som vill förvandla orten till en Biotop.
  Affärer slår dagligen igen och lägger ner sin verksamhet. Senast i dag meddelas,att Åhlens stora varuhus nu säger tack o. adjö.
  Stenbock är ju inge specialist,men ser hur stadens Centrum blir allt mer svår-åtkomlig med bil.Inga P-platser och enkelriktat i alla väderstreck lockar ju allt fler att lämna cityhandeln för omkringliggande varucenters. Om några år finns endast paradgator och prunkbyggnader kvar !! Inte att förglömma deras Bussgator där långa fordon rullar fram,utan nämnvärt med passagerare ! Runt detta ”sköna framtida centrum” bildas allt större Ghetton i alla väderstreck,bebodda av deras importerade drägg…

 2. Ge polisen provisionslön så de får extra för varje tillslag.
  Jag tycker att många av dem förtjänar det! Varför skall bara vissa grupper äventyra sina liv gratis ?

 3. Jaha nu kommer aktiviteten öka. Pengarna måste tjänas in på ett eller annat sätt. Insatserna är meningslösa när personerna inte skickas iväg dit de en gång kom ifrån.

  1. @G Nordström, du har en poäng. Det bäst vore om de kriminella insåg att de också skall betala skatt. Det gjorde maffiabossarna när spritförbudet (prohibition) upphörde i USA 1933. Några av deras familjer tillhör idag de rikaste. Av de andra blev många då dödade.
   Bäst så, Frågan är om någon av dom är smart nog att inse detta. Till dess låt de skjuta på varandra men om någon vit, d.v.s icke kriminell drabbas då skall de straffas hårt.
   – Tyvärr finns Morgan och regeringen med c och L som varken kan eller vill skydda icke kriminella oavsett deras etnicitet.

   1. Svårt att betala skatt på kriminell verksamhet.
    När spritförbudet försvann så tittade man på andra möjligheter och växlade över till knark, som en del bossar faktiskt var emot.. Men pengar luktar inte. Antingen blev de bortrensade eller gick under av andra orsaker.
    Hur Molgan och Co tänker är det nog ingen som kan reda ut. Det kan bara vara att de inbillar sig att de kan sitta kvar när mussarna blir i majoritet. Vilket Gud förbjuder.

 4. De kan ju lacka ur totalt och de vill ju inte myndigheterna, därför blir det en punktinsats då och då.
  De måste tänka på vilka ohyggliga faror de utsatts för under den s.k. flykten till Sverige, usch vad traumatiserade de stackarna vara. Där har vi förmodligen skälet till deras ociviliserade uppförande, eller hur?

 5. I Polen tar man även fastigheterna.
  I Polen springer inte sådant folk på stan längre, de sitter fast i spjället, mycket länge.
  Så de inte stör befolkningen.

  1. – men polska regeringen har väl inget kontrakt
   med muslimerna, såsom svenska regeringen/
   socialdemokraterna/LANDSFÖRRÄDARNA
   har i Sverige!
   Där har vi skillnaden.

 6. Ja alla dom poliser som Molgan säger att vi fått fler av
  borde snart synas på brottsligheten, men tror inte
  att bösset är speciellt imponerade av Pappersvändare poliser?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: