McDonalds i Östberga totalförstört vid brand

BRAND. Östberga i södra Stockholm har knappt 6000 invånare vara 60 procent har utländsk bakgrund. I natt totalförstördes McDonaldsrestaurangen vid en brand. Enligt SVT är brandorsaken oklar, enligt Aftonbladet är det troligen en mordbrand. 

McDonalds Östberga finns inte mer…

Restaurangen stängde kring midnatt, larmet kom vid 2-tiden, inga personer ska ha kommit till skada, släckningsarbetet pågick ännu i morse.

-Pettersson ser när jag tittar i bloggens arkiv att det brukar vara bra drag i Östberga…

Jag har inga bilder från nattens brand men i mars såg det ut som nedan i Östberga…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “McDonalds i Östberga totalförstört vid brand

 1. McDonalds tillhör dem som vill ha mer invandring, möjligen eftersom de aktivt motarbetar svenska löneavtal.

  Men det skulle vara intressant om de analyserar varför detta sker. Man kan inte vara för det ena som skapar det andra. Men med msm i ryggen så tillåts dem och andra främlingsivrare spela ovetande om vilka som bränner och varför det brinner.

  Svt o Tv4 orerar dagligen om förtrycket under fascismen och nazismen, kommunismen blir sällan nämnd. Det som är paradoxalt är att metoderna som dessa ideologier använde brukas än idag, av dem själva.

  De är mer utstuderade och har en större arsenal av teknik och media, men slutresultatet blir detsamma. De tystar dem som inte gillar resultatet av invandringen, men får det att låta som att det är rasistiskt att göra det.
  Det kanske skulle vara annat ljud i skällan om invandringen fungerade som det sägs offentligt.

  Det är en extrem blandning av dåliga ideologiska beslut som gör Sverige så utsatt. Det bygger, som kommunismen, på antagna förutsättningar som inte existerar. Det krävs att fler arbetar för att hålla uppe välfärden, inte tvärtom. Hur det skulle fungera i ett samhälle där det omvända sker, visar sig i dagens Sverige.Vårt samhälle bygger på högt värde på de produkter och tjänster vi skapar, importen av analfabeter känns irrelevant. I slutänden importerar vi forskare från Kina och andra nyttiga människor.

  Strunta i steget med import av de imbecilla och direktimportera de kompatibla och kunniga. Ingen vet längre vilka som kommer och varför, hur de sen kan kalla dem flyktingar är en gåta. Resultatet blir som vi vet kaos och et land i utförsbacke.
  Bara för att få bidragsväljare till vänstern.

 2. En blandning av TERRORATTENTAT och kriminell grupperings bestraffning av ett företag som nekat betala beskyddarpengar (eller betalat till “FEL” gäng).
  Och Regeringen fortsätter nedmonteringen av polisväsendet. För 6 år sedan var det 22000 polisanställda, varav 15000-17000 polisutbildade. Idag är det ca 20000 varav 13000-15000 polisutbildade, dock att polistätheten i yttre tjänst nedgått från ca 94 till ca 88. i den senaste beräkningen har dock S/MP trixat enormt med sanningen, då de räknat in polis i gränskontroll mm i yttre tjänst. En S-specialitét att trixa med statistik. Samtidigt har ju antalet invandrare av unga arga män ökat med ca 700000.

  En annan del av sanningen är att S/MP inte har minsta avsikt att angripa kriminalitéten eller TERRORISMEN! De är ju själva en del av det nya systemet.

 3. Jaha,den nya varianten blir förmodligen MacDonaldsrestauranger Det blev väl “ute ” att bränna bilar och skolor.

  • En utmärkt utveckling i så fall. Det är lätt att ignorera massor med enskiljda bilägare. Ett stor multinationellt företag som ryter till däremot. Såg en dokumentär serie om vilda västerns historia nyligen. Kontentan var att vad som slutligen dödade det “vilda” var just att mäktiga företag fick nog av kriminella som tilläts härja fritt. De vidtog åtgärder och anlitade säkerhetsexperter för att få slut på eländet. Pinkertons bakgrund i ett nötskal.

 4. Vi vet att inavlade muslimers favoritsysselsättning är att elda, spränga och skjuta.
  Stefan Löfven, vad ska vi ha de kostsamma inavlade muslimerna till?
  Tror du att dom kommer att bli en vinst för samhället lite längre fram, så tror du helt fel. Dom kommer bara att kosta mer och mer.

Kommentera