Stäng

Knarkrazzia i Fredrik Reinfeldts hem

BROTTSLIGHET. Uppsala ska öka tryggheten, i samarbete med förre statsministern Fredrik Reinfeldt rapporterar Sveriges Radio. Det är samme Fredrik som under åren 2006-2014 gjorde Sverige tryggt genom att be andra öppna sina hjärtan. n

– Pettersson undrar om herr Reinfeldt är så lämplig för uppdraget, han verkar inte kunna hålla sitt eget hem tryggt trots alla miljoner…

Samnytt ”I november 2019 genomförde polisen en husrannsakan hemma hos före detta statsminister Fredrik Reinfeldt. Där ska man ha påträffat stora mängder kontanter och ett vitt pulver. En släkting till Reinfeldt dömdes sedermera för narkotikabrott”.

Den dömde släktingen är Reinfeldts son Erik Reinfeldt, 25, som fått ett strafföreläggande med villkorlig dom och dagsböter för narkotikabrott. Flera medier skriver om händelsen men undviker att nämna Reinfeldt. Det var skillnad med Jimmie Åkessons spelmissbruk för några år sedan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 reaktioner på “Knarkrazzia i Fredrik Reinfeldts hem

 1. Reinfeldts pappa är alkoholist, sonen är knarkare, mamma finansierar knarket, ”tack för att ni valde Sverige”.
  Men Reinfeldt själv är ren som snö, för så är det väl?

 2. Tänk om det gällt Åkesson, Casselstrand eller någon annat oppositionell, hade de då kommit undan med en ”släkting”? Och vilket regimmedia-drev det skulle ha blivit!

 3. Akta er för Kristersson, han är socialist liksom sin företrädare Reinfeldt.
  Dagen efter valet visar han sitt rätta jag.

 4. 09/11/2012
  ”En vakt tog sitt liv i statsminister Fredrik Reinfeldts tjänstebostad Sagerska palatset. Reinfeldts 17-årige son var på plats.

  STOCKHOLM. En massiv insats kallades på fredagen till statsministerns tjänstebostad Sagerska palatset i centrala Stockholm. Både polis och ambulans var på plats.

  En person bekräftades skottskadad och senare död, det handlar om en skyddsvakt som tagit sitt liv på en toalett i bostaden – med sitt tjänstevapen.”

  ”…skyddsvakt som tagit sitt liv,” Man undrar ?????????

 5. Under åren som landsförrädaren bodde i Sagerska så hände det en del oförklarliga saker. Med facit i hand så förstår man varför det kunde hända.

 6. Undra vilka droger han hade i sig med dom berömda orden. ” Öppna era hjärtan ” Som i slutänden var att öppna era plånböcker, sen är väl frågan om det var pulverförsäljningen som menades med orden ?
  Bitarna börjar sakta men säkert falla på plats

 7. Var det inte hans förra kollega A-B som flippade ur totalt och gjorde helikoptern på en midsommarfest för några år sen. Det kanske inte var en vanlig fylla LOL

 8. Fy,Fy,Fy..detta har ju PK-media försökt att mörka i snart ett år….
  Så är Samhällsnytt så ”räliga”,att de avslöjar den moderate skitstroppen och lands-förrädaren/niggeravkomman Rheinfeld.
  Då var det detta,som den lille fete svittsaren kände till, när han påstod att knarket fanns i Djursholm !!

  1. Ja, regimmedierna kan inte bli vidrigare! Ett gigantiskt steg tog de direkt efter att tvångsfinansieringen via skatten genomfördes, efter det går de inte att lyssna på!! för en normal människa!

 9. Alla i Danderyd och Täby vet att en av sönerna sysslade med sådant som föräldrar inte vill att barnen ska syssla med……

  1. Det gjorde den andra också.
   Han blev aktiv i SD eller medlem , något av dessa i vilket fall. Vad hände sedan?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: