Stäng

Löfven och S syns mest i medier

INRIKES. Statsminister Stefan Löfven och Socialdemokraterna är de som har synts mest i medierna under perioden april till juli i år. Det visar den senaste Mediemätaren, gjord av Kantar Sifo på uppdrag av Sveriges Radios Ekot.

760.000 artiklar, inlägg i sociala medier och nyhetsmedier för perioden april–juli i år ingår i undersökningen.

Sverigedemokraterna och partiledaren Jimmie Åkesson har synts allt mindre. Enligt Kantar-Sifo beror det på att intresset för invandringsfrågan har sjunkit. Moderaterna har nu passerat SD och tagit platsen som det näst mest omnämnda partiet.

-Pettersson tycker det är otroligt att intresset för invandringen sjunkit. Det kanske är medias intresse som sjunkit. Invandringen är fortfarande alldeles för hög och den påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, brottsligheten, vården, skolan, energiförbrukningen, skatterna, ekonomin, miljön, allt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

9 reaktioner på “Löfven och S syns mest i medier

 1. BARA EN SUPER IDIOT, RÖSTAR PÅ ETT PARTI SOM GÖR ALLT FÖR DU OCH DINA NÄRA OCH KÄRA SKA MISSHANDLAS, VÅLDTAS, RÅNAS…MEDANS PARTIET SNOR DINA PENGAR, OCH SPOTTAR DINA GAMLA FÖRÄLDRAR I ANSIKTET !

 2. Framförallt påverkar för hög invandring de som kommit hit jobbar och sköter sig, de får ju höra allt skit, om hur de som inte sköter sig uppträder och all skuld skall läggas på våra politiker som inte har en aaning om hur illa de gör både svennar och de invandrare som sköter sig.
  Ingen skulle ju kunna komma på tanken att bjuda 100 på fest om det bara fanns mat och plats för 50, utom vissa typer i småpartier som MP, V, C och L och stora S som tror sig veta bäst.

 3. Detta är ju ren Sovjetpropaganda! Det är väl regimmedierna och alla deras hundratals lydmedier, nyttiga idioter och agendadrivare själva, som i huvudsak styr vilken som ska få synas och vilken propaganda som de vill ha ut?! samt vilka frågor som får diskuteras där!?

 4. Jag tycker tvärtom att motståndet mot massinvandringen har ökat. Det är en ytterst känslig fråga som man inte kan leverera färdiga frågeställningar och svar åt människor. De kommer att känna sig totalt grundlurade och du kommer att få skulden, psykologer har säkert något namn på detta.

  Därför brukar jag försiktigt ställa oskyldiga frågor så att de själva börjar nysta och i slutändan skuldbelägga rätt personer. Numera så har jag funnit att många redan anträtt resan till bättre vetande och är tydliga med vad de tycker.

  Det är rent och skärt önsketänkande bland ”journalisterna” på statsmedia att svenska folket har glömt bort landsförräderiet.

 5. Och nu skall nissen Löfven agera mot Putin och Ryssland också, det är sannolikt att ryssen kommer att skratta ihjäl sig när nissen börjar hojta om att detta och detta är oacceptabelt.

 6. Vad som syns och publiceras i media. Beror helt på vad media husen/journalisterna, prioriterar och vill granska.

  Vilket inte är detsamma. Som att det samhällsviktiga och det som betyder mest för medborgarnas vardagsliv, sätts i första hand.

  Helhetsbilden som levereras idag, är långt ifrån opartisk. Tyvärr.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: