Stäng

Jag kräver svar från regeringen på elva raka väljarfrågor

INSÄNDARE. Detta är ett öppet brev till regeringen och till de politiker som påstår sig vara i opposition. Raka frågor som borde kunna få raka svar. Som gammal fattigpensionär är jag dock luttrad och har inga förhoppningar om att någon ansvarig tar mig på allvar och ger mig svaren. Men jag ställer ändå mina och många andras frågor. Enligt besöksstatistiken vet jag ju att ni läser mina texter här, i Nya Tider och att ni ogillar och motarbetar att jag skriver en bok om er grovt förfalskade politiska historia.  

 1. Varför inte korrekt information om antalet arbetslösa invandrare?

  Rolf Malm

Här är talande siffror hämtade från offentliga källor. Varför påstår ni att ni i stort sett stoppat all invandring och att nästan alla migranter jobbar och bidrar till välfärden? Det är ju uppenbarligen ren lögn. Här siffror som bekräftar det: 250.000 utrikes födda är öppet arbetslösa, 400.000 av dem är inskrivna som arbetslösa, 550.000 av dem är i utanförskap, 600.000 av dem lever på social ersättning och bidrag. Förra året var siffrorna för utrikes födda jämfört med nu: Drygt 250.000 (199.000), varav 122.000 kvinnor ( 100.000 ), 128.000 män    (99.000), 199.000 födda utanför Europa  (163.000).

I Juli i år hade 89.000 varit arbetslösa minst 12 månader (+ 8000). Av de ”helårspersoner” som lever på bidrag är 772.000 invandrare ( 78% av alla). Hur i ärlighetens namn kan ni förneka dessa fakta? Jo, ni ser till att det är så krångligt att orientera sig att vanliga människor inte orkar ifrågasätta era lögner. Statsmedia skulle inte drömma om att presentera ovanstående fakta.

 1. Varför 110 000 invandrare utan hälsokontroll under detta coronaår?

Ni påstår att ni minskat invandringen till nästan noll. Att ni i coronatid stängt gränserna. Men ni har utfärdat 53.842 uppehållstillstånd första halvåret. Det blir alltså närmare 110.000 i år. Ni har inte en aning om hur många migranter som finns i landet! Människor som ska trängas in i trångbodda getton med kulturella regler som i princip omöjliggör social distans. Som inte kan svenska och inte kan ta till sig hälsoråd och restriktioner. Bara tolkkostnaderna kräver miljarder skattepengar. Ni har heller ingen aning om hur många av de 900.000 utlänningar med samordningsnummer som befinner sig här och/eller lever på svenska bidrag – ofta mångdubbla genom att de har flera identiteter.

 1. Hur kan ni acceptera att Sverige har flest våldtäkter i världen?

Ni påstår att vi har världens första feministiska regering. Hur kan ni då blunda för att vi har flest våldtäkter i världen! Varför gäller inte ”hets mot folkgrupp” för svenskar. Våldtäkt, förnedringsvåld, mord, sprängningar och mordbrand är väl om något hets mot den folkgrupp som vi i motsats till muslimer är.

 1. Varför förnekar ni invandrarnas överrepresentation i brottsstatistiken?

I rapport efter rapport visas att utrikes födda begår majoriteten av brott. Nästan alla gruppvåldtäkter, allt hedersvåld, allt förnedringsvåld, de flesta mord och sprängningar, de flesta mordbränder, flest vapen- och narkotikabrott etc etc. De utgör också en bred majoritet av intagna till fängelse. De blir dessutom yngre och yngre. Vilket ni skyller på att de är utsatta, med annan kulturell bakgrund, dåliga skolresultat och inga utsikter till jobb. Men det beror ju på er vansinniga invandringspolitik. Er oförmåga att förstå att muslimer vare sig kan eller vill integreras. Det beror inte på rasistiska svenskar som är ert standardsvar.

 1. Varför ska lilla Sverige med nästan inga utsläpp gå före och bli första fossilfria land?

Vi bidrar med några promille av världens växthusgaser. De som gjort vår jord grönare än någonsin och radikalt minskat svält och nöd. Till ofantliga kostnader för svenska folket ska allt som byggts upp av våra föregångare rivas. Ni öser våra pengar över världen. Via SIDA, FN, EU. Nu senast 8000 miljarder som våra barnbarn ska stå för som för egen skuld och betala. Antagligen ett lagbrott, men definitivt ett brott mot moral och anständighet. Pengarna används av andra länder för att med hjälp av kol, olja, kärnkraft lyfta sina jättebefolkningar ur elbrist och fattigdom. De struntar totalt i västvärldens klimatfobier som de skrattande och i egennytta påstår sig vara solidariska med.  Allt beroende på en galen domedagssekt som lyckats genomföra klimatbluffen trots att inget av deras hot inträffat trots att de i 100-tals år ropat att vargen kommer. Trots att seriös forskning motbevisat bedrägeriet på varje punkt. Det finns ingen klimatkris orsakad av människan! Klimatångesten är en globalt utbredd, mental pandemi.

 1. Varför har ni skrivit avtal med islam?

Ni socialdemokrater har skrivit avtal med islam om att de ska få mer politisk makt mot att ni får deras klanröster. Vad gör ni när de vuxit så att de inte längre behöver er? Med tanke på att ni använder våra pengar för att bekosta deras växande nätverk av organisationer lär Kalifatet ta över Sverige fortare än ni tror. Ni har t.o.m lyckats göra Svenska Kyrkan till en politisk medarbetare för islamiseringen.

 1. Varför ska Sverige vara en human stormakt.

För att ni ska kunna frottera er med världens ledare, glänsa i er godhet och försäkra er om guldkantade belöningar och prestigeladdade positioner efter att ni avslutat er del i sabotaget mot de svenska väljarna. De som egentligen ska ha den politiska makten, men våldtas av islamister och nutidens kommunistiska, manshatande och genusfixerade hens som klär sig i suffragettes hedervärda röda strumpor och Muhammeds förnedrande hucklen.

 1. Varför har ni lagt ner krisberedskapen?

Ladorna är fyllda säger ni. Att Sverige är ett rikt land får vi skatteslavar höra till leda. Vi har råd med allt. Utom oss själva. Det är tomt prat. Vi är bara självförsörjande på morötter och brödsäd. Minsta störning av importen skulle tömma butikerna på några dagar, mackarna skulle stänga, i brist på insatsvaror skulle ransonering av vatten och el snart bli nödvändigt. Vår beredskap är god sa Per Albin 1939. Men det var den inte förrän efter kriget. Då hade vi lärt oss läxan. Den har ni historielösa streberpolitiker inte lärt er. Ni har lagt ner försvaret, civilförsvaret, värnplikten, skyddsrummen, bergrummen för olja, livsmedelsförråden, bränt miljoner skyddsmasker och dödförklarat patriotismen.

 1. Varför snålar ni in på åldringsvård, handikapphjälp, pensioner och bryter samhällskontraktet.

Vi har världens högsta skatter. Med punktskatter, avgifter och annat höjer ni dem i hopp om vi inte ska märka det. Tvångsskatten på över 10 miljarder till statsmedia kallar ni t.ex för avgift. Skatter på plastpåsar, matlådor, kaffemuggar etc visar sig vara rent kontraproduktiva. Förr hade vi ett fungerande folkhem där vi accepterade de höga skatterna. Nu går pengarna till allt annat än välfärden och framtiden. Vad fan får vi för pengarna?

 1. Varför klamrar ni er fast vid makten utan visioner om hur Sverige ska räddas ur nuvarande kaos?

Sverigebilden i omvärlden har blivit en skräckbild. Förr kunde vi vara stolta över Sverige och respekterades utomlands. Nu ses vi som paria och smitthärd för både virus och sjukligt utbredd kriminalitet. För er är makten viktigare än svenska folket. Nästan allt ni gör saknar folkets stöd.

 1. Varför motarbetar ni demokratin?

Alla säger ni er slå vakt om demokratin. Med censur, ökande klassklyftor, åsiktskorridor, politiserad nomenklatura, statsstyrda medier, bannlysning av oliktänkande, nepotism, nyspråk,  övervakning, angiverikultur och frisering av den svenska, politiska historien bekämpar ni oss svenskar. Hur kan genom alla tider borgerliga, liberala, demokratiska partier plötsligt stödja en antidemokratisk, planekonomisk kommunistdemokratur?

Rolf Malm

Ps. Jag kommer som sagt inte få svar från våra s.k. folkvalda. Jag får fortsätta att gräva och hitta egna svar och redovisa dem här, i Nya Tider och genom att försöka få min bok ”Sverige 2084” klar och utgiven. Det är svårt att få ta del av hemligstämplade handlingar, det sistnämnda lär bli ännu svårare.

Jag tackar för allt stöd och alla tips!

Swish 0722 – 84 70 52. Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

Gå med i folkomrosta2021.se

Socialdemokraterna vill vara en humanitär stormakt för utlänningar…

12 reaktioner på “Jag kräver svar från regeringen på elva raka väljarfrågor

 1. Hur man redovisar de som inte har fast jobb, avgör i slutändan vilka åtgärder som staten sätter in.
  Statistik ska egentligen vara ett hjälpmedel för att se hur samhället mår och vad som behövs göras.
  Nu används statistik för att vilseleda och ljuga för folket.
  Allt vi dagligen upplever, sägs bero på känslor och vi får den vilseledande statistiken som motbevis.

  På samma sätt sägs att vi har arbetskraftsinvandring, som egentligen delvis är dold invandring. Folk som vill hit, köper intyg från tvivelaktiga arbetsgivare.

 2. Han skriver att Sosse svinen inte har folket stöd. Men tyvärr verkar det som dom har det ihop med Liberaler och Centern och de äckliga Miljö mupparna.

 3. Det är den visionslösa politiken som är värst. Kan det inte visualiseras ett mål för hur det framtida Sverige skall se ut, blir man bara ett offer för omständigheterna.

  Det finns ett parti som har en vision om det framtida Sverige och det är SD. I deras principprogram listas deras linje i olika politikområden och de smälter samman i en klar bild av hur de vill att Sverige skall vara i framtiden.

  Inget annat parti har någon vision at detta slag, möjligen undantaget kommunisterna.

  Det sägs att ”Bullerbyn” och ”Folkhem” inte finns längre. Men vill man ha en ”Bullerby” och ett ”Folkhem” så är det bara att kavla upp ärmarna och jobba för det. Inte ens en ambition till detta finns t ex hos S.

  Politik är vilja. 83% saknade vilja i senaste valet.

 4. Mycket bra skrivet. Viktiga frågor som kräver svar.
  Skulle även vilja lägga till -Varför måste sossar alltid ljuga? exempelvis med invandrares arbetslöshetsstatistik, Det är ju bara att se sej om i valfri stad så ser man att den är mycket värre än de officiella siffrorna.

 5. Visst vet jag att de ljuger och absolut inte kan svara på raka frågor, men
  jag vet inte vad man kan göra åt det.
  Rösta? I ett rike där en blind leder en blind.
  Protester eller kritisera? Det leder bara till böter, jag vet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: