Två mandatperioder med förtjänsten blir 590 miljarder minus, minus…


INVANDRING. Regeringen består av Socialdemokraterna och Miljöpartiet, de fattar besluten kollektivt och är ansvariga även när de har stöd av andra partier. Den som säger att det inte finns pengar till pensioner, vården, skolan, polisen, försvaret med mera ljuger.

Pengar finns, det beror enbart på hur vi väljer politiker och hur dessa politiker prioriterar. Nedan ser ni statens budgeterade utgifter under två mandatperioder med S+MP, 2015-2022. År 2023 är inte medräknat. Vi hamnar på 590 miljarder eller 590.000 miljoner för internationellt bistånd, migration och nyanlända invandrares etablering.

Om inte det räcker så kostar Arbetsförmedlingen ungefär lika mycket under 8 år, alltså runt 600 miljarder. Ungefär 65-70 procent av allt försörjningsstöd i landet, det som förr kallades socialbidrag går till dem med utländsk bakgrund. Det är många hundra miljarder, kriminalitet och rättsväsende oj, oj, oj…och då har jag inte nämnt EU-avgiften.

Stefan hur gör du när du räknar hem förtjänsten? Källa…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Två mandatperioder med förtjänsten blir 590 miljarder minus, minus…

 • Kenth Andersson

  Om kast med sten blir en olympisk gren så kommer Sverige utan tvekan helt överlägset att ta hem Guldmedaljerna !

  Gilla

 • Billy Boy

  I opposition skulle MP rädda skolan på 100 dagar.

  I regering sa utbildningsminister Gustav Fridolin (MP att det skulle ta 6 år.

  Alla ministrarna i den feministiska och humanitära stormaktsregeringen har sedan dess ålagts att tillämpa den kreativa matematiken som den fd utbildningsministern Gustav Fridolin (MP) nyutvecklade och introducerade i S+MP-regeringen

  Den måste alltid tillämpas vid beräkningarna som görs i Rosenbad i en massa olika sammanhang. Till exempel måste statsminister Stefan Löfven (S) ha gjort så när han räknade hem förtjänsten på massinvandringen för åren 2015 – 2022.

  Gilla

 • ponnsan62

  Något helt annat
  .var på vårdcentralen med vår dotter.hon behövde gå på toa..
  Men der var låst..måste gå att få en kod
  det fick hon och lite toapapper.
  Sverige har blivit sjukt
  I mitt hemland Thailand är vi ärliga .
  ponnsan
  AFS

  Gilla

 • Robert

  Märkligt! I Norge kostar de ekonomiska turisterna ca 250 miljarder/år och i Sverige, enligt ovan uträkning ca 75 miljarder/år. Alla vet att vi tagit emot betydligt fler lycksökare så att det skulle vara lägre här är inget annat än en jävulsk lögn. Nu får fanimej Jimmie spotta ut mellanmjölken och ställa några riktigt tuffa frågor. ” Det blir en vinst lite längre fram”

  Gilla

  • Pettersson

   Inlägget handlar inte om Sveriges totalkostnad för invandring per år så jämförelsen med Norge känns konstigt.

   I Sverige finns utredningar att varje asylinvandrare kostar 73.000 netto per år under dennes livstid. Det blir några kronor på våra antal.

   https://petterssonsblogg.se/?s=ruist&submit=Sök

   Gilla

   • Robert

    Jo jag vet att Sverige är olympiska mästare på att dölja kostnader, eller hitta på olika benämningar så vanligt folk inte ska förstå att det är ofantliga summor som dessa försämringar av folkstammen. Men att Jimmie måste spotta upp sig i debatterna är min ärliga övertygelse för de andra 6 fårskallarna kommer garanterat inte göra det.

    Gilla

 • gamgubben

  Lägg till alla domstolskostnader och kriminalvårdskostnader. Sjukhuskostnader, brottsofferkostnader i pengar och i lidande. alla traumatiserade våldtäktsoffer mm,mm.
  Steffe och MP,C,och L har mycket på sitt samvete, vojne ,vojne.

  Gilla

 • G Nordström

  Ofattbart at så få svenskar reagerar. Alla skulle sluta jobba och börja hjälpa varandra och byta tjänster.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: