Stefan Löfven: Gängkriminaliteten är ett förbannat gift

BROTTSLIGHET. Sveriges statsminister Stefan Löfven säger i en intervju med Expressen att gängkriminaliteten är ett ”förbannat gift i samhället”. – Det är fullständigt oacceptabelt att sådana här smågangstrar och ligor begränsar vanliga människors frihet i deras bostadsområden, i stan och på gator och torg.

Löfven säger även att regeringen sedan förra mandatperioden har förstärkt polisen och gett myndigheten mer ekonomiska resurser än vad de begärde.

Den senaste tidens händelser har fått stor uppmärksamhet. Förra veckan gick Moderaterna med partiledaren Ulf Kristersson ut och sa att det borde vara olagligt att vara med i kriminella gäng.

-Pettersson säger att de kriminella gängen är det lilla problemet, det är massinvandringen som förstör hela landet. Från storstäder till små byar och om det nu är ett ”förbannat gift i samhället”, varför fortsätter Löfven att importera giftet.

Att sedan kalla mördarna för ”smågangsters” säger hur lite han begriper…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

35 thoughts on “Stefan Löfven: Gängkriminaliteten är ett förbannat gift

 1. Stefan Löfven i ett nötskal
  ”så han kan vi inte ha det ” och ”oacceptabelt”
  Sen presenterar han inga idéer om hur man ska komma till rätta med problement och gömmer han sig myndigheten, polisen i det här fallet.

 2. Ja Löfven det är du som håller i pengarna- så vad har du satsat på:

  •Lösa Somalias statsskuld
  •1,4 Miljarder till den Palestinska myndigheten
  •Miljarder till EU’s fond med lånade pengar

 3. hörde att paludan vill komma till rinkeby o bränna koranen

  då kommer han behöva en arme som skyddar han

  varför ställer ni fega svenskar inte upp o åker dit o lyssnar på han visar att ni tolerarar inte att islam tar över

  hade jag varit svensk hade jag åkt dit för visa att islam har ej nått att göra i sverige

  sen att det finns folk som kommer från muslimska länder är ju en sak

  inte alla som förstör detta land araberna o afrikanerna som förstör

  dom andra nej vi hade inte såhär för 15 år sen

  chicken shit swedish people time to react

  go to rinkeby o var många för det behöver han

  pizza polisen är fega kommer skita i skydda han

 4. Märkligt att Steffe som ingår i den korrupta och landsförädiska familjen som har skapat dagens mångkulturella och kriminella träsk som Sverige befinner sig i yttrar sig på det viset men det kan bara tyda på en enda sak, nämligen en total avsaknad av förstånd och självinsikt !

 5. Tänka att väljarna inte har fattat att det sitter en minimal hjärna mellan dom öronen, på Stefan Löfven. Den ända delen av hjärnan som är intakt är den som fantiserar och fabulerar, samt efter två veckor säger det omvända.

  • 80% av det naiva och konflikträdda svenska folket är som fågelungar, de bara gapar och väntar på mutor i form av bidrag och andra allmosor vilket makthavarna mycket väl vet och därför då och då kastar ut ett köttben till det svenska folket så blir det tyst och en röst vid val !
   Att vara korrumperad politiker i Sverige måste vara världens enklaste sysselsättning……

 6. ”Det är fullständigt oacceptabelt att sådana här smågangstrar och ligor begränsar vanliga människors frihet i deras bostadsområden, i stan och på gator och torg.”

  Än mer oacceptabelt är att regeringen inte har lyssnat på alarmisterna, inte de som skriker i alternativmedia, utan de som kunde se konsekvenserna långt före S.Löfven blev statsminister, och även under hans och Reinfeldts mandatperioder. Det var statsvetare och ekonomer m.fl. som hade gedigen utbildning och erfarenhet. Det fanns massor av avhandlingar och utredningar som pekade åt ett visst håll.

  Men inte då, Sverige är Sverige, vi kan minsan göra det vi vill, vi vet bäst.

  Att göra stor omvälvningar med massinvandring var inte ett problem som man behövde tänka till om, trots att det fanns de som visade exxakt vad som skulle hända. Att vi redan hade en stor kriminalitet i invandringsleden som kom under 60-70 och 80 talen visade klart och tydligt att det fanns stora brister med invandrares integration i samhället.
  Konsekvensanalyser var väl inget man ville höra talas om.

  Det är fullständigt oacceptabelt att vi har folkvalda som ser Sveriges Regeringskansli som sin egen lekplats där man kan härja hur som helst.

  Det är fullständigt oacceptabelt att dessa får sitta kvar där i dag.

  Det är fullständigt oacceptabelt att att det är möjligt att de får fortsatt mandat en gång till.

  Vi får alla jobba på att få sveriges arbetare att rösta rätt vid nästa val.

 7. Kommer ni ihåg Europa skall inte ha några murar han menade naturligtvis Sverige som i dag är på väg att bli ett muslimskt land med allt vad detta innebär………

 8. Ett förbannat gift??? Och vem består gängen av Stefan,
  SD har ju varnat för detta i 10 ås tid, men har du lyssnat?
  Nej det enda du kunde kväka ur dig var okvädningsord
  om Rasism, !

 9. Om man importerar många tusen av
  ”överskottet” från U – länderna så
  blir det så här och det kan inte vara
  en överraskning för socialdemokraterna!

  Om man dessutom föredrar (skriver
  kontrakt) en religiös grupp, som är
  hjärntvättade så blir det så här och
  det kan inte vara en överraskning för
  socialdemokraterna!

  Socialdemokraterna står för det största
  LANDSFÖRRÄDERIET mot Sverige i
  modern tid!

  ”Säkerhetspolisen”, SÄPO, vet om detta
  men gör inget!

  Vilken ideologi står SÄPO för?

 10. Karlen är mentalt störd. inte klokt att han får fortsätta.
  Mer än 50% av den svenska befolkningen måste ju fatta det men är inte intresserade att göra något åt det. Att någon kan bli så indoktrinerad.

   • De skiter i att göra nåt åt problemen för det går enligt tåget i deras ögon.Deras tv kommentarer är bara för att stilla folket, de som ännu jobbar, sover, äter, skiter i sin bubbla.

 11. Om Herr Löfven nu insett att det är ”oacceptabelt ” så kan han ju börja med att införa ett totalstopp på importen.Att nu spela upp rollen som arg landsfader hjälper ingen.Agera kraftfullt istället för bara komma med tomma ord och skryt om allt som har gjorts.Resultatet av det var ju tämligen klent eller hur Herr Löfven……

 12. Löfvén är en exceptionellt korkad jubel idiot! Han tillsammans med övriga sjuklövern är ju direkt skyldiga till detta! När ska han ta sitt ansvar? Dags att avgå hela bunten. SD2022

 13. Är det någon som har väckt Stefan Löfven, eller har han själv insett att Sverige håller på att totalhaverera?

 14. Nu har Löfven tagit till stora släggan, gått från ”inte okey till oacceptabelt och nu till fullständigt oacceptabelt. Bäva alla kriminella i landet för nu jävlar i mig är det något på gång…………..!

Kommentera