Svets mot skolkgrupp

INSÄNDARE. Marginella gäng tar över slakten från svetsarn. Skolkar från skolan och blir maffiaelever och nördarmördare. Arbetslösa berikare är avvikare från arbetssnarknaden. Offentlig sektor har blivit en ofantlig vektor. Skattevärket gynnar i själva verket bara de med Blattemärket. Kristendomens kris är ett krisomen. Mångreligiös är detsamma som muslimskt tvångsreligiös.

Rolf Malm

Tro och Solidaritet är Otro och Homogenitet. Myndigheten för stöd till trossamfunden är Syndighetens glöd till orosbakgrunden. Styrd av Sveriges Tunga Muslimer och Extinctions rebeller. Yttrandefriheten hotas av ryggradslösheten. Samhällskontraktet heter numera Snällhetspakten. Brottsförebyggande Rådet är nu Trotsuppbyggande Rådet. Vår regering är en legering av rött och grönt och lite blått vilket gör den brun.

Våra ministrar är en sinister samling. En justitieminister som lagar att brottsligheten skenar och sätter censurpress på media. En bostadsminister som river ner hela samhället. En finansminister som uppskattar att våra barnbarn lånar 8000 miljarder. Ett ljushuvud till energiminister som mörkar allt från elbrist till försvarsläckor. En fröken socialminister som återinför ättestupan. En arbetsmarknadsminister som arbetar för den högsta arbetslösheten. En inrikesminister utan vare sig insikter eller utsikter. En utrikesminister som simmar runt i ankdammen när hela havet stormar. En uppgiven miljöminister som fattat sitt enda klimatvänliga beslut. En utbildningsminister som lutar åt att låta Pisatornet rasa. En u-hjälpsminister som låter Sverige hjälplöst förfalla i fattigdom. En kulturminister som drar ner ridån men osportsligt spelar teater bakom kulisserna. En näringsminister som nära nog svälter ut näringslivet. En jämställdhetsminister som inte är klyftig nog att se de ökande klyftorna. En socialförsäkringsminister som spelar ett högt spel med skatteslavarnas postkodlotter. Över dessa talträngda amatörer härskar en ansvarslös, verbalt handikappad statsminister med ärvd Hitlerfobi.

För att inte tala om det gamla bondepartiet som tappat allt bondförnuft och tror sig kunna skörda framgång med ytterligare 30 miljoner sociala migranter. Som skor sig på att sparka av sig högerskon. Eller Liberalerna som snubblar fram utan att veta vilket ben de ska stå på. Till skillnad mot Västerpartiet som insett att man måste ha bägge benen för att kunna röra sig framåt. FI fick ju erfara vad enfald leder till. Men mångfalt värre är ju den feministiska regering som kör hela landet i diket med rasistkortet och manshatet som körkort. Skillnaden är ju inte om man har rattar eller inte. Eller om man håller stånd mot hermafroditerna eller inte. Hur de än genmanipulerar så förenas ju de flesta kvinnor och män fortfarande av kärlek till varandra och sina efterkommande.

Rolf Malm

STORT TACK för allt stöd till skrivandet av min bok ”Sverige 2084”. Om hur mitt älskade Sverige tynat bort genom politiska lögner, svek, skandaler och censur. Nu värre än någonsin.

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30, kontakt rolflmalm@gmail.com

Gå med i folkomrosta2021.se

Steget Efter, justitieministrar i Danmark, Finland Norge och …  

7 thoughts on “Svets mot skolkgrupp

 1. S kommer importera många nya och snabbt ge dom medborgarskap, så de kan klanrösta på S.
  Byt namn från arbetarpartiet S till bidragspartiet S, så det speglar vad de står för.

 2. ”Det blir en vinst lite längre fram” – ett känt citat av en känd person. Men den vinsten kostar bara skattebetalarna en massa pengar på grund av utgifter för polis, socialtjänst, ungdomshem, fängelser, sociala insatser, brandkår, skottskador, sjukvård, socialbidrag, skattesmitning, ekonomisk brottslighet, stölder, förstörda människoliv, advokater………med andra ord, vinsten är redan intecknad med råge. Dessa vinstkostnader(!) går att beräkna men hur mycket kostar bristande tillit, misstänksamhet, avståndstagande, hat, misstro …… ett samhälle? Med tanke på all skatt som betalas in borde vi ha ett välfungerande samhälle, goda pensioner (kunde inte de miljarder G.P. tog från pensionsfonderna ha betalats tillbaka fortare än kvickt då möjlighet gavs istället för att skänkas till olika islamistiska föreningar och skolor, olika meningslösa projekt, olika meningslösa bistånd och istället gått till DEM SOM ARBETAT IHOP PENGARNA?), sjukvård, tandvård, bra vägar, fungerade samhällsstruktur på landsbygden à la Norge …….. Aldrig har Östlings ord; Vad fan får jag för pengarna varit mer meningsfulla – vi får bomber och granater, upplopp, bilbränningar, förnedringsrån av barn och gamla, mord, skjutningar, sprängningar av fastigheter, folk som hotar, morganiserad brottslighet …… är det tacken????
  Jo, vi får också två standardsvar av två välkända profiler: 1) oacceptabelt 2) vi skall tillsätta en utredning.
  Jag vill bränna alla Morgans tillsatta utredningar och se hur han själv sopar ihop askan efter det bålet!

  • Tror inte svetsaren vet att en vinst är intäkter minus kostnader. Det ingick väl inte matematik på svetskursen.

 3. Ja Sveriges Regering har Mångfald av Enfald, det kvittar
  vem av dem som visar sin färdighet, och som lök på laxen
  har Annie Lööf kommit åter, med samma sinnesförvirrade
  rasist tjafs, hon är inte bara stor i näbben, hon verkar att
  lida av grov minnesförlust, hon tror att Svenska folket
  har glömt att just Annie Lööf har varit med och byggt upp
  helvetet som väntar runt hörnet tillsammans med
  landsförrädaren, men det lotsas hon inte om, men det
  ska hon bli påmind om varje dag hon rapar sin smörja.

  Hon räknar in sig själv bland sex partier som ska styra
  skutan, ?? Vem fan tror du att du är Annie? Så vi ska ha
  mer av den smörja som just dom sex partierna inklusive,
  ditt eget har byggt upp? Otroligt.

  Hon blev ju välkomnad tillbaks av SR s reporter, kanske
  inte så konstigt SR/ SVT stöttar sina egna, varför man
  nu har egna när man säger att man är neutral?,

  • Slutsatsen jag drar är att Annie räknar med att hela ”sexklövern behövs för att få egen majoritet.
   Då Vänsterpartiet ligger på ca 8-10 procent tror alltså Annie att SD kan få 30-40 procent av rösterna nästa val, såvida inga andra partier tar sig in i riksdagen!

 4. Haha den satt som smäck, klockren
  Rolf du är snart den ende i landet som satirisk kan spegla samhället och sätta pricken över i:et i varje mening.
  Tack
  Detta kommer roa mig hela veckan.

Kommentera