Stäng

Svensk polis med thailändsk fru åtalas för bordellverksamhets ha gjort miljonvinst på bordell

BROTTSLIGHET. En svensk polisman och hans thailändska fru misstänks ha tjänat omkring 11 miljoner kronor på att bedriva bordell i en massagesalong i Stockholm. Nu åtalas de för grovt koppleri och bokföringsbrott, skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande.

Enligt åtalet ska verksamheten ha pågått mellan maj 2018 och maj 2020. Polisen kom mannen och kvinnan på spåren genom spaningsarbete. Båda två har suttit häktade på sannolika skäl misstänkta för brott sedan maj.

Mannen åtalas även för brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor, brott mot vapenlagen samt dopningsbrott.

Beslut om polismannens fortsatta anställning fattas av Polismyndigheten.

-Pettersson säger att poliskonstapeln Tobias Schullström tillsammans med sin thailändska fru Apinya Schullström drygat ut den skrala polislönen rejält. Märkligt att Paolo Roperto hängdes ut blixtsnabbt medan herr Schullström får vara anonym.

Det hela har skett via bordellverksamhet där Jenny Thai Massage & Relax på Tulegatan 26 i Stockholm fick verka som täckmantel och kundmottagning.

Poliskonstapel Schullström hade problem att bli polis men han brann tydligen för yrket. Det tog tre år och fodrades sex sökningar innan Tobias blev antagen till polishögskolan varpå han gjorde sin aspiranttjänstgöring i Stockholm.

 • TIDIGARE 2020-05-21. Svensk polis med thailändsk fru misstänks ha gjort miljonvinst på bordell

BROTTSLIGHET. En polis och hans fru misstänks ha drivit en bordell i Stockholm under sken av att det varit en massagesalong. Paret ska ha tjänat 1,6 miljoner på verksamheten under det senaste året. 

Bordellen på Tulegatan, Vasastan i Stockholm.

– De har gjort en betydande vinning på andra människor, säger Christian Frödén, gruppchef vid polisens människohandelssektion. I måndags genomfördes en razzia mot salongen, sedan polisen under en längre tid hade bedrivit spaning mot verksamheten.

En handfull kvinnor med anknytning till Thailand ska ha sålt sex i lokalen. Mannen och hans fru har häktats på sannolika skäl för grovt koppleri.

-Pettersson noterar att mannen, polisen, är svensk medan frun är medborgare i Thailand…

Stockholms Tingsrätt Mål nr B 7869-20

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

16 reaktioner på “Svensk polis med thailändsk fru åtalas för bordellverksamhets ha gjort miljonvinst på bordell

 1. Jag blir aldrig klok på svensk lagstiftning. Du kan sälja sex utan åtal men ej köpa.
  Här har någon ordnat ett plats för kvinnor som vill tjäna pengar på något som är lagligt, de hyr in sig hos någon som hyr ut rum för småföretagare. Kunder som köper laglig vara åtalas och fälls. De som hyrde ut rum till någon som säljer en laglig vara döms och fälls också.
  Om lagen förbjöd både att sälja och köpa sex vore det logiskt, men icke sa Nicke inte i den demokratiska nationen Anarkia.

 2. Hur kommer det sig att sånär som alla tvingas ta betalning med kort eller swish, men thailändskor får ta bara kontanter?
  Vi andra får böter om inte kassan är kopplad till skatteverket.

  1. Lät att tjäna miljoner när skatterna inte betalas och fan vet hur mycket utpressning ger i inkomster.

  2. Var har du fått det ifrån dehar alla kassaapparater, den extra servicen gör upp mellan kunden och massören och betalas kontant

   1. 11 miljoner på 2 år är mycket.Det måste vara flera som arbetar där . Eller så måste de något alldeles speciellt som erbjudande.

   2. Jag förstår. Massage ”extra” kostar 500 ?
    Då skulle man kunna annonsera att massage är gratis .Vem kan kolla det om det är mellan kunden och massören?

 3. Moderaternas ledare U.Kristersson från den landsförädiska och mångkulturälskande familjen 7 föredrar inte helt oväntat J.Biden före D.Trump !
  Liberalen och nuvarande EU-kommissionären Cecilia Malmström har utsetts till ny korrumperad OECD-chef.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: