Afghansk regeringsmedlem får bidrag i Sverige *uppdaterad

INVANDRING & BROTTSLIGHET. Fazel Fazly sitter i regeringsställning i Afghanistan – samtidigt som han är folkbokförd i Sverige där han lyft föräldrapenning. Nu har 43-åringen blivit föremål för både svenska UD och Skatteverket. – Det har kommit in en anmälan om ett bosättningsärende, säger Ingela Larsson på Skatteverket, rapporterar Aftonbladet.

Fazel Fazly sitter i regeringsställning i Afghanistan men är skriven i Sverige

Fazel Fazly arbetade som läkare i flera år i Sverige men fick enligt hans egna Facebook-sida den 30 juni 2018 nytt jobb i Afghanistan – som chefsrådgivare till presidenten Ashraf Ghani.

Redan i december 2017 började det publiceras nyhetsnotiser på presidentens officiella hemsida där Fazel Fazly nämns.

Uppdaterat 18:44

Rebecca Weidmo Uvell, som borde nomineras till Guldspaden, har granskat fallet och funnit en rad märkliga omständigheter. De sista orden i texten lyder ”Skatteverket borde åka ut dit direkt och kontrollera folkbokföringen samt kolla identiteten på de som bor där” och visst är det så. Här finns en länk om man vill lämna in tips.

Rebecca Weidmo Uvells blogg

-Pettersson undrar hur många tusen som Fazly det finns? Tidigare hade vi Iraks försvarsminister Najah al-Shammari som var kriminell i Sverige och har kriminella söner som levde på svenska bidrag, utvandrade för att sedan komma tillbaka till bidragsparadiset…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

31 thoughts on “Afghansk regeringsmedlem får bidrag i Sverige *uppdaterad

 1. Tror inte att Rebecca Weidmo Uvel vill vara med på de vänsterfiltrerade medias gala för inbördes vänsterbeundran.

  Sen kan man undra fall han haft påhittade personer som anställda på bidrag i sitt bolag?

 2. Jag har en bild på Stefan när han var femton. Ful som fan och med en SSU-tröja,

  Min son utbrast i skratt när han såg bilden: ”Fan vad ful han var redan då”

 3. Tur för mig att jag inte är släkt med Stefan Löven. Jag skulle hellre vara släkt med en padda skönhetsmässigt och en chimpans intelligensmässigt.

 4. Den extremt fule och ointelligente sättpotatisen kommer icke lyfta ett finger mot detta ofog och vansinne, eftersom det kan påverka hans väljarkår negativt.

 5. Tipsa Skatteverket om du ser fusk!
  Herregud. Jag kan sitta två veckor framför datorn och fylla i alla fuskare i Regeringen och div partier,som har öppet fuskat till sig stora belopp.
  Man skulle vilja börja med Mannen Elmi i Malmö, som har fått 25 miljoner som gode man.
  Sedan Shekarabi, som stal en och en halv miljon från SSU kassan.
  Jag tror att jag åker fast om man anmäler fel folk.

  ”Tänk på:

  Den som tipset berör har alltid rätt att ta del av det du har skrivit, även namnet på dig som tipsat om du har uppgett det.”
  …och här sprack det.

 6. Skulle inte förvåna mig om Belarus diktator Har en liten slant i bidrag från Sverige som han kan stoppa i egen ficka…………..

 7. Tidigare en irakisk försvarsminister som lyfter svenska bidrag, jag är nog övertygad om att fortsätter man att gräva som kommer kan få ihop en helt ny Menaregering som försörjs i Absurdistan. Sannolikt hugget som stucket om vilken regering som funkar bäst, Mena eller Jöken?

 8. Kraven är extremt höga på svenskar, det är konstigt att det finns lönsamma företag i det här landet.
  Det handlar alltid om tumskruvar och kontroller medans invandrare struntar i vårt Stasi system. De har ingen skuldkänsla som tutats in under hela livet.

  Politikerna är tysta eftersom den lönsamma invandringen inte infinner sig.
  De vill inte visa att de vet hur illa det är och de använder alla medel för att dölja det.

  De slänger människor i fängelse om de yttrar sig om det som sker.
  Det är ett kommunistiskt samhälle trots att de s.k liberalerna spelar med.
  Det går inte att lita på politiker och tjänstemän, de har infiltrerat alla delar av samhällskroppen och media är deras hantlangare.

  Finns det nån som kan komma på exempel med liknande samhällen?

  Vi får yrkespolitiker utan arbetserfarenhet och sunt förnuft.
  Därför måste de ha bättre villkor än oss när vi inte vill välja dem igen, att höja a-kassan är extremt svårt. Men för dem själva finns inga barriärer, allt är möjligt.

 9. Borde införa kontrollanter för de utlänska bidragstagarna istället för att jaga sjukskrivningar, det ligger troligtvis tonvis med svenska kronor utsprida utanför sveriges gränser då ingen absolut ingen kontrollerar, dyker sånt här upp då är det säkerligen ett misstag,
  ladorna är fulla !!!
  ja med inlånade pengar då regeringen förbrukat allt 100 gånger om och då pratar vi om 1000 MILJARDER!!!
  rätta mig om jag har fel

 10. Bidrag är till för att förslava folk och för det ledande partiet att bibehålla sina vart fjärde år älskade väljare. Därefter är de bara värdelösa svenskar vilket i stort sett alla kan bli nu för tiden.
  Naturligtvis ska vi kunna hjälpa de fattiga men inte bara för de säger sig vara fattiga. Förr kunde vi som av en eller annan anledning ej fått tillräcklig skolning läsa på kvällarna efter arbetet, aftonskolor var inte för den slöe utan till den som ville förkovra sig för att slippa hamna i bidragsträsket.
  Göran Person inte älskad av alla men han hade rätt i en sak ”den som står i skuld är icke fri.”
  Varför tror ni vi har en samling som bara nickar och håller med utan att aldrig ifrågasätta våra ledares idiotier, de är bortskämda med förmåner som de själva betalar för. Dessa förmåner skulle kunna köpas billigare om vi slapp kostnaden vi har idag med administration och kontroll. En kontroll som är omöjlig att upprätthålla eftersom myndigheter ej får samköra data och svinnet och fusket är enormt med de pengar du slitit för, men fuskarna mår bra.

 11. Snälla skicka lite pengar till mig oxå.
  Jobbat som hantverkare i 49år pension
  10565 före skatt.
  Carl ponnsans gubbe
  AFS

 12. Och statligt styrda PK-media har stora besvär,att dagligen finna nya namn på dessa ovälkomna muslimska parasiter.
  Islamisten som igår K.O-de en präst i Berlin,benämnes idag ”gudstjänstbesökare” !!
  Alla alias som användes hos oss för detta muslimska pack i medier,skulle fylla en hel sida hos Pettersson.
  Huvudsaken bland dessa skribenter är,att inte avslöja sanningen.

 13. ja va fan ös på bara ladorna var väl överfulla…
  all lönsamhet stormufti Steffe käbblat om börjar visa sig nu 🙈

  • Läs deras regelbok… det ÄR helt i linje med vad de enligt dogmerna skall göra… det är inte tillåtet i ett muslimskt land men man får göra allt mot ”kufar” (en del hävdar att det uttalas kafir) för islams bästa… dvs stjäla, lura, våldta, hota och sätta skräck i folk… Jackelén är med på noterna för att dra nytta av att uttjänta kyrkor ska kunna köpas upp av ”bröderna” … Detta började för över 20 år sedan… blir så trött på alla ”godhetsknarkare” som fortfarande inte fattar något… klockan är 12 nu… gå för böveln in på arab partiet och läs programmet så kanske ni som ännu inte vaknat fattar…

 14. Vårt svenska sociala skyddsnät, är byggt på tillit och ärlighet hos individen.
  Kontrollerna är få och fuskare blir mycket sällan straffade.

 15. Undrar hur många miljarder vi skickar till bidragsturister över hela världen .
  Medborgarskapet bör ryka omedelbart.

  • Denne, s.k. flykting, borde ta med sig Fatemeh Khawari och de 9000 ”stackars” gossar som fått uppehållstillstånd pga gymnasielagar.

Kommentera