Stäng

Stor polisinsats i Huddinge efter grovt rån

BROTTSLIGHET. En stor polisinsats pågår i Skogås, söder om Stockholm, efter att en person rånats i sin lägenhet i ett flerbostadshus. Brottsoffret ska inte ha skadats fysiskt och kunde själv larma polisen vid klockan 15 på söndagen.

Tre stycken maskerade gärningspersoner som med något pistolliknande föremål har hotat den boende i lägenheten och tilltvingat sig tillhörigheter och därefter avvikit, säger polisens presstalesperson Per Fahlström.

Enligt Fahlström är polisen på plats i området med ett antal enheter som tillsammans med hundpatruller söker efter de misstänkta rånarna. En polishelikopter har även bistått i jakten.

Händelsen utreds som grovt rån. Ingen person har ännu frihetsberövats.

Polisen

Om Skogås på bloggen…

– Pettersson säger att landet har förändrats. För inte så många år sedan kunde man lämna ytterdörren olåst, nu ser det ut som man måste barrikaderas sig och skaffa vapen som skydd…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

2 reaktioner på “Stor polisinsats i Huddinge efter grovt rån

  1. Som jag har förutspått tyvärr! Rånen och våldet i våra hem kommer att öka lavinartat om inget radikalt görs.

    Grannarna skrattade åt mig när jag byggde ett safe room, men tråkigt nog kommer jag att få skratta sist!

  2. I varje fall alltid kolla noga vem det är som står,utanför dörren…
    I mitt hyreshus är numera ytterdörren alltid låst och ingen kommer in utan att någon öppnar ! Detta har gjort stor nytta,tidigare sprang zigenare,Jehovas och annat drägg dygnet runt,och ringde på dörren.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: