Stäng

Islams erövring av Indien – den blodigaste i historien

ISLAM. Trots medias förkärlek för att rapportera om Trump och USA:s påstådda rasism så läser, ser och hör vi ofta om oerhörda grymheter och dåd av olika islamska terroristgrupper som mördar med dem de inte gillar med stor entusiasm. Experter påstår att detta inte har något med islam att göra – jag vill påstå att detta är islam.  

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

Undrar om dessa experter tror att organisationer som IS, Boko Haram, al Shabab, al Qaida, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, Nusrafronten och de andra av islamska fredsambassadörer har uppstått av tillfälligheter i just i islamska länder. Tror det att det är en tillfällighet att islam är inblandade i 90 % av alla världens konflikter från Gibraltar till Filippinerna- Är det en tillfällighet att muslimer krigar mot andra muslimer, mot judar, mot kristna, mot ateister, mot hinduer och buddister mot ryssar, kineser, thailändare, indier och afrikaner.

Islamiska historiker och forskare berättar med stor glädje och stolthet över slakten av hinduer, tvångskonverteringar, bortrövande av hinduiska kvinnor och barn till slavmarknader och en enorm förstörelse av hinduiska och buddistiska tempel mellan c:a 800 och 1 700. Många miljoner hinduer mördades, förslavades eller tvingades konvertera till islam under denna tid. En gång var nuvarande Afghanistan och Pakistan i huvudsak buddistiska och buddisterna gick samma väg som hinduerna. 

Rizwan Salim (1997) beskriver vad arabiska inkräktarna gjorde:

”Ociviliserade vildar på en mycket låg nivå som saknade en kultur värd namnet kom från Arabien och västra Asien till Indien från början på 800-talet och framåt. Islamiska inkräktare rev otaliga hinduiska tempel och krossade oräkneliga skulpturer, plundrade otaliga fort och palats för hinduiska kungar, de dödade ett stort antal hinduiska män och förde bort hinduiska kvinnor….. men många indier verkar inte inse att de främmande muslimska marodörerna förstörde den historiska utvecklingen av jordens mest avancerade civilisation, den mest mångsidiga fantasifulla kulturen och det kreativaste samhället”

Självklart kämpade indierna emot, men de var inte vana vid att förslava, kriga, härja, massakrera, förstöra religiösa platser, skördar eller skada bönder. Militära slag skedde innan muslimerna kom på öppen mark och mellan soldater. Muslimer attackerade ständigt den civila ursprungsbefolkningen.

I den tidens Indien ingick dagens Pakistan (Sindh), Bangladesh och Kashmir. Hinduism och buddhism blomstrade i Afghanistan före det islamiska övertagandet.

Inledningsvis tilläts de gudlösa ha dhimmi status – möjligen på grund av sitt stora antal, motståndskraft mot islam och dess värde som källa till skatteintäkter. Detta strider mot den islamiska lagstiftningen som kräver död eller konvertering för avgudadyrkare. När Sultan Iltutmish fick frågan varför hinduer inte fick välja mellan döden och islam, svarade han: just nu är muslimerna så få men om några år när muslimerna är etablerade och trupperna är större kan vi ge dem möjligheten att välja mellan döden och islam.

Trots deras ”dhimmi” status, masslaktades, tvångskonverterade och förslavades miljoner hinduer. De historiska källorna anger sällan några siffror utan beskrivs som ett oräkneligt antal fångar/slavar men de få gånger numerär anges är de skrämmande. Tillsammans med människor tog eller förstörde  muslimerna allt de kunde, mynt, smycken, kläder, möbler, djur, säd osv.

Muslimska härskare var utlänningar och fram till 1300-talet skickades de flesta slavarna ut från Indien men efter Sultanatet i Delhi (1206) blev de kvar för att arbeta för sultanatet, säljas inom Indien eller skickas någon annanstans. Slavar från andra håll importerades och muslimska arméer bestod av ett brett spektrum av utländska slavgrupper som konverterat till islam. Slavar var utlovade bytet från Allah och att få dem var ett starkt motiv för jihad.

”Det var så gott om slavar att de blev väldigt billiga, det är Guds godhet som hedrar sin egen religion och försämrar otrohet”. (Muslim krönikör Utbi om Sultan Subuktigin slavrazzior i Sookdheo). Även fattiga muslimer höll sig med ett stort antal slavar.

Några siffror: erövraren av Sindh (Pakistan) tog 300 000 slavar under en tre-årig kampanj i 712-715. Sultan Muhmud Ghazni 997 – 1030) skickades två miljoner till slakt eller slaveri. Andra siffror och platser är 53 000, 200 000, 750 000, 500 000, 150 000 osv.

”Svärd blixtrade som lättade mörkret av moln och fontäner av blod flöt som den höstens stjärna. Guds vänner besegrade sina motståndare….och muslimerna vållade sin hämnd på de otrogna. Döda 15 000 av Guds fiender…gör dem till föda åt djuren och rovfåglar …. Gud har också skänkt hans vänner ett byte bortom alla gränser och beräkningar, inklusive 500 000 slavar av vackra män och kvinnor”

Så kan man hålla på säger Pettersson, fredens religion beräknas ha mördat mellan 60-80 miljoner människor i dåvarande Indien och förslavat minst lika många. Jämför gärna det med Hitlers mördande av judar så inser ni att i jämförelse med islam var nazismen rena hobbyverksamheten och västvärldens slavhandel verkar ha styrts av amatörer.

Tyvärr har dårarna inte gett sig än idag, krigen och konflikterna mellan muslimer och otrogna fortsätter än idag i Afghanistan, Pakistan, Indien, Kashmir, Syrien, Irak, Bangladesh med flera länder och kom ihåg att inget av dessa områden har muslimerna rätt till historiskt och de började i liten skala…

Islammonitor.org

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Islams erövring av Indien – den blodigaste i historien

  1. Sanningen är att den kommer inte från någon profet överhuvudtaget.
   Islam hittades på av umayyad kalifen al-Malik på 690-talet. Eller rättare sagt, han påbörjade förändringen av den abrahamitiska tro som araberna redan hade och ändrade den för att rikta udden mot Bysans och kristendomen. Han bygger 691 klippmoskén i Jerusalem och i den skrivs de första verserna som senare återfinns i koranen. 692 släpper han sahaddan, det som idag kallas den islamiska trosbekännelsen på ett mynt och en ny religion var född.

   I mitten av 700-talet har de skrivit koranen, men Muhammed som profet var inte påhittad än, han kommer senare. Det är därför som koranen inte nämner Muhammed, och de fyra platser där Muhammed nämns kan lika gärna vara titeln muhammed – som betyder ”den välsignade”. Det är även nu som vi först börjar höra talas om muslimer, islam och allah. Dessa hade inte funnits tidigare.

   I mitten av 800-talet är Bibeln översatt till arabiska för första gången. Samtidigt skrivs då Muhammeds sira – biografi. Nu har alltså muhammed blivit Muhammed, profeten.
   Det är värt att notera att det finns dokumenterat att en kristen diplomat till det arabiska hovet i mitten på 800-talet påpekade – vi har redan vår bok medan ni fortfarande håller på att skriva er.

   På 900-talet kommer haditherna, alltså Muhammeds beslut om olika saker, för att klargöra hur de olika verserna ska tolkas. Nu har alltså Muhammed gått från att vara en profet till att i princip bli likvärdig med allah. Det är därför som muslimer inte blir så upprörda om du förolämpar allah men förolämpar du Muhammed kommer de försöka döda dig.

 1. En kärnfråga för mig är hur det kommer sig att islam har blivit så kärt och omhuldat i Sverige.

  (S) överenskommelse med muslimerna i Sverige är ingen hemlighet längre. Men i hyllningskören ingår ju så många andra. Politiska partier på andra kanten, rättsväsendet och många fler.

  Existerar det någon universell, allomfattande men ändå dold överenskommelse att alltmer favorisera denna grupp?

  Och i så fall varför?

  Någon förklaring måste väl finnas? Det kan väl inte ha dykt upp ur tomma intet?

  1. De framhäver sig hela tiden som offer, Dagens godhetsapostlar nappar på betet och agerar därefter och gruppen ( mobben) springer med utan att veta eller förstå någonting på grund av sin avsaknad av utbildning och bildning. Kanske också på grund av lite lägre IQ än normalt på grund av en viss droganvändande.

  2. För att sossarna tagit dem under sina vingar så de ska rösta på sossarna i valen. En röst från en sverigesomalier är lika mycket värd som en röst från en svensk. Det är därför som muslimer från andra sidan jorden kan få asyl här men inte ukrainare som flyr kriget där.

 2. En tro är en fantasi.
  Hjärnan (höger hjärnhalva) har ingen
  begränsning för fantasier.
  Fantasin är inte förankrad i verkligheten.
  Den som luras att bli hjärntvättad
  (”religiös”) tappar kontrakten med det
  verkliga livet.
  Den som tappar kontakten med det
  verkliga livet tappar också relationen
  till omvärlden och människorna omkring.

  Religion är ett sätt att skapa makt.
  ”Svaga individer bildar stark grupp”.

  Den som kan samla svaga individer
  får makt.

  Religion är hyckleri under skenet av
  ”frälsning” (ett påhittat ord utan betydelse).

  Eftersom ”religiösa” individer inte har
  kontakt med verkligheten kan ”religion”
  ta sig vilka uttryck som helst.

  – men ”tro” om det tröstar!

  Du kan själv analysera din IQ – nivå
  utifrån relationen mellan din fantasi
  och verkligheten.

  Fundera gärna över din ”religion”!
  Där finns kanske en bättre tröst?
  – i verkligheten!

  Staristiskt är 50% av alla människor
  dummare än genomsnittet.
  Alla ”under medel” är kanske inte dumma?
  Många är troligen hjärntvättade
  = manipulerad, reducerad hjärnkapacitet
  = ”religiös”?

  Tag dig över medianen till verkligheten
  – och lyckan med verkliga livet!
  => d.v.s. använd din fantastiska högra
  hjärnhalva för att hantera verkligheten
  i stället för att ”tro”!

  Var texten för svår?

  1. Lol… kul skitsnack.
   Men fortsätt du att tro på det om du finner tröst i den tankevärlden. Alla behöver en tro. Frågan är bara om din tro är din frälsning.

   1. Tro på vadå? Tomtar o troll?
    Vetenskap och logik utvecklar människan.
    Tro och känslor ger felaktiga beslut och startar krig, häxbränning och annat korkat.

 3. Socialdemokraterna
  = islam
  = kontrakt
  = muslimer i Regeringen
  = Sverige styrs av muslimer
  = islams maktcentrum SaudiArabien
  = Sverige är inte Sverige längre
  = Vårt Fosterland finns inte mer?

  – och vi tar ännu en gratisdrink i baren
  medan Titanic sjunker!

 4. Islam är inget annat än djävulsdyrkan och både koranen och haditherna påvisar detta.

  Som många säkert känner till vid det här laget är 9-åriga flickor som inte kommit in i puberteten giftasmogna och byxmyndiga enligt islam.
  Nu, som civiliserade människor tycker vi detta är avskyvärt och förkastligt men då ska man ha i åtanke att detta faktiskt är ett skydd för flickor som tillhör muslimer.
  Övriga grupper, de som tas som sexslavar av muslimer vid konflikter, deras flickor har inte detta skydd så jag låter er fantasi förklara för er vad muslimerna gjorde med de kristna och zoarastiska småflickor i Syrien som de tog som sexslavar.

  Där har ni sanningen om islam.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: