Stäng

Man svårt skottskadad i Upplands Väsby

BROTTSLIGHET. En man har livshotande skador efter en skottlossning i Upplands Väsby norr om Stockholm.

Löfven_ett_tryggare_Sverige

Vid 21.16 fick polisen larm om flera skott i Upplands Väsby och senare dumpades den skottskadade mannen vid sjukhuset i grannkommunen Sollentuna.

Under insatsen har polisen spårat från brottsplatsen och då gripit två personer. De båda är misstänkta för mordförsök och ska förhöras.

Polisen 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 reaktioner på “Man svårt skottskadad i Upplands Väsby

 1. Kan detta ha att göra med våldtäktsrånet på kyrkogården? Ena GM:s far bor väl i Uppland Väsby och hört rykten om att vissa medborgare var ut efter att ta lagen i egna händer.”

  ”Hans päron bor ute i ena kanten av Väsby.
  Detta skedde i närheten av centrum.”

  Flashback

  Varför jagar inte Aschberg och trollgänget anhöriga till våldsmän? Kissar de hellre på sig och jagar svenskar som har tröttnat på skiten som sker ?

 2. Snart är de fria ! Och kan fortsätta som om ingenting har hänt.
  Lyssnade på Swebb tv i morse. När familjer går och skall göra polisanmälan när deras barn har råkat illa ut uppmanar polisen att inte göra det, för då blir det värre för barnet och familjen.
  Samhällskontraktet är därmed brutet !
  Vad kan vi gör a?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: