Kompetensregnet…


BROTTSLIGHET. Här är en av dem som enligt statsminister Stefan Löfven (S) blir en förtjänst längre fram och som SVT definierade som in i landet strömmar färdigutbildade ingenjörer, läkare och ekonomer.

SVT_välutbildade_001

Från juni 2015

– Pettersson undrar om avarten är arresterats för blåljussabotage genom stenkastning, upplopp och hot samt på väg hem tid han kommit ifrån ännu?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Kompetensregnet…

 • Maja 2

  Skicka hem dessa mammaknollare omedelbart. Sjuka människor..Jag är inte ett dugg förvånad över att Menaländerna har Sharialagar. Vissa förtjänar inte att leva

  Gilla

 • Rakapuckar

  Den där jävla avarten är vida känd på internetforum, har sett han förr och kommer dessvärre få hålla på i mellanmjölkens land!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ett totalstopp för all typ av invandring.
  Ett Återvandringsverk.
  Tvångsutvisning på livstid av minst 2 miljoner icke svenskar.
  SWEXIT.
  En icke politiskt korrekt svensk polis och militär.
  En 100% politiskt oberonde svemsk media.
  Det var några önskemål….

  Gilla

 • gamgubben

  Att Alliansen utsåg S Carlsson till landshövding var väl för att de ville bli av med ett par av sina egna oduglingar till liknande positioner i andra län. Kamraderiet är utbrett riksdagskompisar emellan, oberoende av partitillhörighet.

  Gilla

 • Niklas R

  Sagt det förr, säger det igen.
  Lagar måste ändras så att svenska medborgare inte får inneha medborgarskap i andra länder. Om en utlänning har svenskt medborgarskap upphör det svenska med automatik.

  Utländska medborgare som döms för brott med fängelse i straffskalan ska utvisas.

  Praktiskt skulle detta innebära att alla muslimer som greps för upplopp och skadegörelse med mera i helgen skulle utvisas efter en vända i domstolen.

  Gilla

 • G54

  ”en fördubbling på mindre än ett år”
  Från 1 till 2 är också en fördubbling.

  Gilla

 • Olof.p

  Det är väl överflödigt att nämna att muslimerna är inavlade? Så vitt jag vet är det omöjligt att få inavlade katter och hundar friska, därför avlivar man dem.

  Gilla

 • Billy Boy

  Om ”kompetensregnet”:

  Det finns ingen efterfrågan på utrikesfödda analfabeter, sa Annicka Carlsson, verksamhetssamordnare vid Arbetsförmedlingen i Filipstad i augusti 2019 i SVT Uppdrag Granskning:

  Landshövding Stefan Carlsson ”50 procent högskoleutbildade”. Han var ”naiv” och trodde på de politiskt korrekta. (Publicerades 2015-06-07. Speltid 38 sekunder)

  I en annan YouTube-video (c:a 14 minuter) som innehåller fd landshövding Stefan Carlssons hela nationaldagstal den 6:e juni 2015 sa han bl a att det är en stor ”vinstlott att bo i Sverige”

  I december 2011 utsågs Stefan Carlsson av regeringen Reinfeldt II till landshövding i Kalmar län. Han tillträdde tjänsten den 20 februari 2012. Han sjukskrevs i juni 2016 på grund av alkoholmissbruk. Med anledning av detta och otillåten användning av tjänstetelefon beslöt regeringen i juli samma år att avsluta Carlssons förordnande som landshövding.

  Källa: Wikipedia

  Gilla

  • messkalle

   @Billy Boy, En snäll beskrivning av f.d. landshövdingen.

   Gilla

  • Nulle.

   Analfabeterna får fina chefs jobb inom alla myndigheter.
   Nämndemän på Sveriges tingsrätter.
   En del blir falska läkare på Gotland, andra blir falska sjuksköterskor i Malmö.
   Resten taxiförare med falska körkort.

   Gilla

   • Maja 2

    Det har man märkt ! I alla instanser sitter det analfabeter och åtnjuter höga löner och ansvarsfrihet.

    Gilla

 • Fyllfinnen

  Troligtvis en raketforskare när denne försöker i första steget få en sten att flyga, sen att man har sladdar ut ur fickan är nog att man försöker se ut som en hembyggd raket. Helt enligt SVT och dom styrandes teori om hur en raketforskare ska se ut och göra, dom själva säger det men ingen annan med ens lite förstånd i behåll

  Gillad av 1 person

 • ThePeter

  Såååå, kaosfolket är inte bara snorungar, utan även deras fäder.
  VEM hade trott det?

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: