Stäng

Veckan som gick i det nya landet…

BROTTSLIGHET & INVANDRING. – Pettersson har tidigare konstaterat att vi aldrig kommer att få se Lennart Wallger som gäst i någon tv-kanals soffa där han får diskutera nedanstående lista med Anders Lindberg eller Göran Gredier. Medie-kanalerna föredrar att två eller tre vänstervridna diskuterar socioekonomiska effekter…

Nedanstående vore mycket om det skedde på ett år. När det sker vecka efter vecka är det ett inbördeskrig, medan statsminister Stefan Löfven (S) oftast är tyst och justitie- och invandringsminister Morgan Johansson (S) låter som en Sverigedemokrat men i praktiken ägnar sig åt att tillsätta utredningar samt inrikesminister Mikael Damberg (S) säger att det är oacceptabelt.

Människor dör och får sina liv förstörda medan politikerna arroganta skyller på annat än den invandring de själva orsakat.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 reaktioner på “Veckan som gick i det nya landet…

 1. Många uppfattar väl detta som positivt och spännande, annars hade de reagerat och krävt att regeringen ska ta krafttag.
  Föraktfullt mot alla brottsoffer att samhället tillåts bli sämre och det oerhört råa våldet bara ökar och ökar.

  1. Krafttag? De ända de orkar lyfta är ersättningen de får för ingenting.
   Hade de fått det i kontanter så hade de bara orkat med halvdelen.

 2. Känner stort medlidande med alla er yngre, (som jag skrivit otaliga gånger)
  inte ens i min fantasi kan jag se hur detta skall kunna brytas,när uppåt 80% röstar för en fortsättning !!

 3. Att sociai demokraterna skulle bli ett muslimskt parti kunne man inte tänka sig på 60 talet. Och gjort så att vi har ett land i förfall.
  Skärp dig Stefan . Visa nu dina svenska kärnväljare med att ge dessa en bra pension utan skatt.
  För pengar finns ,detmärker man nu.

 4. Dum svensken tycker detta är jättebra! Försöker prata med folk om våra problem i det här landet, men det är som att prata med en vägg! Måste betyda att dom tycker det är helt ok. Jag ger upp,skulle flytta i morgon men får ej med mig frugan.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: