Stäng

Var är ni?

INSÄNDARE. Sverige håller på att hamna i krig. Var är alla svenska patrioter? Var är alla föräldrar till till kränkta svenska ungdomar. Varför hörs inte alla de föräldrar som ligger vakna i oro för sina döttrar när de är ute. Varför träder inte alla offer för rån och överfall fram och berättar hur djävligt det blivit i Sverige. Var är alla drabbade mor-och farföräldrar. De som vet hur Sverige var en gång i tiden. Var är alla mina gamla lumparkompisar som gav ett år eller mer för att lära sig försvara fosterlandet. Var är ni alla befäl som lär upp dagens värnpliktiga.

Rolf Malm

Var är alla brandmän, ambulansförare, vägarbetare, säkerhetsvakter, bussförare, tågpersonal, butiksägare, bilägare, lärare och alla andra som blir utsatta för det ökande våldet. Ni har väl barn att beskydda ni också. Varför låter ni dem bli förnedrade och misshandlade på gator och torg.

Var är alla ni som oroar er för hur era gamla behandlas i dagens folkhem. Var är alla ni som tar hand om dagisbarnen. Var är ni läkare som får ta hand om brottsoffren. Var är alla båtägare som blir av med sina båtmotorer. Vad sysslar ni fackliga ombud med när era medlemmar hotas och trakasseras. Vad gör ni LO-pampar. Hur kan ni på TV och radio sova gott om natten när ni vet hur illa det är utan att rapportera om det. Eller alla ni journalister i pressen som skönmålar verkligheten. Hur skulle det kännas om det var era barn som mördades eller våldtogs. Eller om det var dom som kidnappades, våldtogs, misshandlades och begravdes levande. Vem ställer upp för dem och deras kära och nära. Om det vore ett par svenska slynglar som misshandlade en invandrare skulle ni rapportera med krigsrubriker. Hur kan ni som kallar er feminister tiga om det groteska, muslimska kvinnoförtrycket. Var finns ni präster när Guds ord trampas i smutsen och folket behöver kyrkans stöd. Brändes Bibeln i Malmö skulle ingen reagera. När man bränner Koranen blir det upplopp som polisen inte klarar att hantera.

Hur kan ni som kallar er folkvalda ha mage att tala om allas lika värde, den gemensamma värdegrunden och om den humana stormakten. Hur kan du Morgan Johansson försvara att unga svenska gängmördare i Danmark får fem gånger längre straff än i Sverige. Hur kan du fröken Hallengren släppa in 100.000 migranter till överbefolkade svenska getton utan ens hälsokontroll mitt under coronapandemin. Hur kan du Löfven skylla på den avdöda nazismen för islamisternas och vänstermobbens våld. Hur kan ni i den i s.k. oppositionen acceptera att landet styrs av en klimatsekt med 4% av väljarna bakom sig. Hur kan Annie Lööf förbli partiledare med önskan om ytterligare 30 miljoner migranter till Sverige! Varför får inte herr Ygeman stå till svars för det svikna löftet att utvisa 80.000 illegala invandare. Hur kan sossarnas kristna rörelse välja en muslim som ordförande. Varför försvarar kungafamiljen inte svenska folket.

Vad är det för fel på oss svenskar. Varför går miljoner missnöjda medborgare i Belarus ut på gatorna i protest, liksom fransmän, amerikanare och andra folk. När svenskar hukar och möjligen höjer rösten när något underhållningprogram på TV läggs ner. Vi tycks mer förtryckta än nordvietnameser och fatta lika lite som dom om hur totalt manipulerade de och vi är. Varför massdemonstrerar folket i en kommunistisk diktatur, men inte folket i en demokratur som Sverige. Skyll nu inte på corona. Den finns i Belarus också.

Rolf Malm

Ps. Som urgammal fattigpensionär förbluffas jag över hur vikingaättlingarna  låter sig kuvas av religiösa fanatiker, domedagsprofeter och totalt korruperade politikerstrebers. Gustav Vasa och Axel Oxenstierna måtte vända sig i sina gravar. Det slutar med nytt blodbad i Stockholm. Inte ordnat av Kristian Tyrann, men av Kalifatets terrorister.

Tack för alla tips och allt stöd till mitt grävande i den svenska politiska kökkenmöddingen! Gå med i folkomrosta2021.se

Swish 0722 -84 70 52. Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

Två svenskar, Axel Oxenstierna och Olof Palme. En byggde upp och en rev ned. Bilder från Wikipedia

23 reaktioner på “Var är ni?

 1. Det har gått alldeles för långt för att kunna vända detta sjunkande skeppet, dessutom saknar svensken vapen för att kunna slåss tyvärr, så därför sätter jag allt hopp till Ryssarna och Putin, för min del är han varmt välkommen att invadera Sverige precis när han vill, ju fortare dessto bättre. Annars så tar jag dag för dag, och den dagen jag fått nog så lämnar jag detta jordelivet och bränner upp allt jag äger och har och chansar på att det finns ett liv efter detta som är bättre och blir det inte så, så kan det i allafall inte bli sämre än det skitlivet man lever idag på denna skitplaneten.
  God natt och lycka till ni andra!.

 2. På förorter skulle det behövas karlar som patrullerar på nattetid, mot betalning hoppas jag.

  De unga som har råkat illa ut eller är rädda skulle kunna ringa till ett nummer så att de kunde få hjälp.

  Hörde i dag att de två pojkar på Solna kyrkogård hade blivit levande begravda efter grova våldtäkter och sönderskurna hälsenor!
  Kan det bli grövre?

 3. Mandom mod och morske män som man sjöng om i skolan, dom har försvunnit helt och hållet i flathetens stamort på jorden

 4. Vi naiva och konflikträdda svenskar vågar inte öppet visa vårat missnöje vi knyter näven i fickan och gnäller hemma vid köksbordet skriver insändare i Alternativ Media och väntar som vanligt på att alltid någon annan exempelvis SD ska reda upp saker och ting, dessutom är ju ca. 80% av den svenska väljarkåren trygg i dagens mångkulturella Sverige och röstar på den landsförädiska 7 klövern…
  Röstar personligen sedan 2018 på AFS och är aktiv medlem i partiet vilket känns bra, vet inte men kanske kan det bidra till något positivt för fosterlandet.
  Ett ödesval 2022, hoppas majoriteten av äkta svenskar snabbt vaknar, är ett absolut måste…

 5. De flesta fega och bortklemade svenskar ligger under täcket med bara näsan framme och repeterar som en mantra, bara jag och familjen klarar oss. Sverige är rikt och vi har ju en S ledd regering, med alla stödpartier ,vad kan gå fel. Sen en dag när täcket slits bort, och familjen leds iväg av en grupp i kaftan kläder, som exalterade ropar Alla ska barkas, eller nåt liknande. Kvarteren står i lågor och galgarna blir synliga. Då först börjar insikten komma, att de blivit både vilseledda och grundlurade, av staten,kapitalet och massmedierna. Den dagen närmar sig.

 6. Är det inte så att ytterst få tidningar vill ta in berättelser om förnedrade svenskar? Man har ju fullt upp med att göra reportage om de stackars ”nyanlända” som ständigt utsätts för svenskarnas grova rasism.

 7. Om vi nu reser oss och verkligen protesterar. Vilka backar upp oss? Media knappast, några från Riksdagen inte då, Regeringen äru inte klok, SD ja men de har samma problem som vi, ingen bryr sig.
  Demonstranterna har ju jobb att sköta medans den andra parten inte jobbar och dessutom har de media bakom sig.
  Ändringen måste komma genom en ny Regering men den måste ha majoritet i Riksdagen.

 8. Man börjar ju undra om det verkligen kom några vikingar från Sverige!

  Det var väl som man sa förr när vi var en stormakt:

  -den svenska armen slogs till sista finnen!

  Kanske är det ingen slump att vi inte har vågat kriga sen vi miste Finland!

 9. Helt korrekt!
  Någonting mer undergivet och krypande än hur de riktiga svenskarna beter sig, det har jag faktiskt aldrig sett.
  Det finns inte tillstymmelse till konfliktbenägenhet nånnstans. Det är som om folk skulle skita i byxorna vi minsta gruff, rakt av. Rätt upp och ner.

 10. Rolf! Har inte du fått höra lägg dig inte i, du kan i alla fall inte ändra något. Har inte du suttit på möte hört något som du inte gillat, begärt ordet och sagt vad du tycker. Besvärande tystnad, men på kaffepausen har folk kommit fram till dig och sagt ”bra precis så tycker jag också” ”ja men varför sa du då inget2” ”nja man vill ju inte bråka.”
  Vi är inte födda sådana men har blivit skolade så, snälla tysta människor är lättare att styra än det nya klientelet vi fått in.

 11. Rolf!

  Du fantastiska skrivare!
  Varje ord, varje mening jag löser av
  din text fångar mig och knyter mig
  fast i min egen verklighet!

  Det finns en förklaring och ett svar:

  Statistiskt är 50% av alla svenskar dummare
  än genomsnittet och en ”genomsnittsdum” är
  ingen starkt lyssnde stjärna.

  D.v.s.
  – många förstår inte vad som händer.
  – många förstår inte sitt eget bästa.
  – många tror att de är ”humana”.

  – och Titanic sjunker!

 12. Finns inga vikingar kvar Rolf..
  Svensken är messig..
  Titta på polisen springer bakåt….Och dom ska skydda oss svenska skattebetalare..
  Och dom skäms inte ens.
  Det blir att ha vapnen laddade.
  Jävla messar till fölk.
  ponnsan62
  AFS

  1. Polisen följer bara den av regeringen godkända upplagda strategin från polisledningen. Som alla kan se så är det en stor skillnad på polisens agerande vid invandrar- och vänster-upplopp mot när nmr demonstrerat och hur polisen låter vänsterinvandrarpöbeln agera när vanliga svenskar demonstrerat.

 13. Det är ju just såna som du som är problemet.Kärringar som inte fattar trots att barnbarnen blir rånade o slagna.
  Sonsonen blir våldtagen på en kyrkogård,Gängen upprättar vägspärrar,Malmö brinner för att våra nya vänner känner sig kränkta…

 14. Nu efter ett dygn så kan man bakom betalvägg i Sydsvenskan nätet läsa uttalanden från lokala politiker.

  Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) säger visserligen att det är avskyvärt. Men sedan mest ordbajseri. Hon är stolt över att kommunalarbetare redan före soluppgången var ute och röjde i bråten.

  Magnus Olsson (SD) talar så att han inte stöter sig med någon.

 15. Tack Rolf Malm att du för fram sanningen gång på gång. Det tråkiga är att denna realitet är precis vad våra ”vänsterefterblivna och PK-infekterade” politiker vill ha. De har verkligen lyckats, och det är det enda dessa medlemmar i den mest misslyckade regeringen vi har haft historiskt sett har lyckats med? Protester kvävs med hot om åtal för HMF vår(kära ”gummilag”), eller att vi blir avskedade från vårt arbete om vi tycker fel. Jag tror inte ens Nordkorea har en sånt avancerat angiveri som den svenska? Tilläggas bör att det är lönsamt! Sedan har vi ju skämtet med den s.k.värdegrunden, vilken värdegrund har importen? Sedan bubblar ni politikerom lika värde – trots import av kvinnor med halvt värde. Kan detta kallas ”kvinnoförnedring”? För sjutton – svenska kvinnor och män – res på er och protestera! Ett gott förslag är: ”skrivunder.com”.

 16. Ja jag undrar likaledes varför man inte kan få ut hundratusen
  personer i en jättedemonstration i Stockholm om våldet
  och den laglöshet som breder ut sig i samhället????

  Det bor i,3 miljoner människor i Stockholm och dess
  närområden, , speciellt när allt annat kretsar runt
  huvudstaden? Skit i fördumningsprogrammen i TV,
  ge fan i ifall kändispatrasket tycker annorlunda,
  ut och visa att vi kan säga ifrån !

  1. Flera demonstrationer har ju ägt rum och fördömts som högerextremistiska av medier och polisledning.
   Vi har ju medierna emot.oss.

 17. Bra Rolf ! Jag är lika förbannad som du.Vad har det blivit av vårt Svenska folk ? Deghögar och fega slashasar som gör i byxorna om någon skulle kalla dom för rasister.Läste om en kvinnlig lärare som blev knuffad hårt in i ett stort fönster på en skola.Vad gör människan då ?Jo,hon ler lite urskuldrande till den Reporter hon just då stod och pratade med och säger :
  man får vänja sig : !! Det säger en hel del dom orden om tillståndet i vårt rike.Man får vänja sig !! Nej,det är bara konstatera att vi är ett folk som kryper in under sängen och gömmer oss istället och hoppas att allt ”otäckt ” försvinner som små barn gör.Det var länge sedan det fanns något mandom mod och morske män i det här landet.

 18. Ja, svenskar är utan jämförelse det flataste, fegaste och mest konflikträdda folket i Europa. Svenskar är som lämlar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: