Stäng

Islam en sprängande religion

Nedan ett axplock av vad som idag i Afghanistan tilldragit sig, på ”mordfronten”.

Eder fjärranösternredaktör undrar (som vanligt) var dom fått det där med ”fredliga och humana” ifrån? Obs, att de som ”upploppa” i Malmö, tillhör samma ”humana och fredliga”!

Minst fem civila dödades och tre sårades av en bomb nedgrävd i vägen. Två civila, inklusive en ung pojke, dödades i en explosion på lördags morgon när deras fordon träffade en i vägen nedgrävd sprängladdning.

Minst fem medlemmar av säkerhetsstyrkan och en civil sårades i separata bombningar på lördags morgon.

Tre civila dödades, inklusive två barn, medan ytterligare två skadades, när deras fordon träffade en  av Talibaner utplacerad sprängladdning på lördagen.

LÄNK

5 reaktioner på “Islam en sprängande religion

 1. Islam är ingen religion. Den är en ideologi. Under 2 världskriget samverkade nazism och islam. Båda år våldsinriktade, totalitära ideologier.

 2. Afghanistan eller Absurdistan likheten är stor, skillnaden är att i Absurdistan är levnadsstandarden högre vad gäller tillgång till mat större men friheten för individen är också här hårt beskuren.

 3. USA bombar också i Afghanistan ! Fortfarande ! När ska bombnationen USA upphöra med allt bombande på andras territorium ?

 4. Islam är skit…vad bidragar dom med inget….
  Och vem är den där profetten.
  Koranen vad är det.
  Jo endast att starta grillen med
  Ponnsan
  AFS

Kommentera

%d bloggare gillar detta: