Vem äger Sverige?

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Socialdemokraterna ljuger sina väljare rakt i ansiktet, de går ut offentligt och fördömer våldet som de själva har varit med att skapat sedan förhandlar de med och skänker miljoner till muslimska organisationer. 

De kriminella gängen och muslimerna har tagit bort tryggheten från många svenskar och S har accepterat den utvecklingen!

Det pågår ett inbördeskrig i vårt Sverige. Upplopp, förnedringsrån, våldtäkter, skjutningar, våldtäkt, hedersförtryck, förnedringar, bränder med mera. Det är krigshandlingar, när ska folk, media och politiker fatta.

Sverige var fullt 1989 då S under Ingvar Carlsson stängde gränsen, nu rinner det över…

Lyssna på herrarna för som vanligt är kvinnorna hemma vid spisen. Många muslimer i Malmö skriker död åt judarna, men det är tydligen inte hets mot folkgrupp…

 

– Pettersson undrar är inte Malmö svenskt territorium? Om svaret är ja, var är  nationella insatsstyrkan?

Nationella insatsstyrkan är Sveriges yttersta polisiära resurs som ska hantera situationer som är så allvarliga, ovanliga eller riskabla att de inte går att hantera inom den vanliga polisverksamheten. Huvuduppgiften är att bekämpa terrorism.

Nationella insatsstyrkan Foto: Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Vem äger Sverige?

 1. Jag säger som Tegnell alla bär ett ansvar för att skydda sig…
  Det måste innebära att vi ska skydda oss med vapen oxå ..mot våldet..ytrandefriheten..myndigheter…
  Ja allt som man känner som hot mot dig.
  ponnsan
  AFS

 2. Etniskt äkta svenskar äger definitivt inte Sverige längre, vi är främlingar i vårt eget land som föraktas särbehandlas negativt av s.k folkvalda genomkorumta landsförädiska politiker och inom kort är vi äkta svenskar i minoritet !

  • Visa en bild föreställande Sven Duva, Ur Fänriks Ståls sägner av Runeberg. Då var det ryssar som vi slogs emot, inte danskar inte mussar.

   • 1808-1809 krigade vi mot Ryssland. 1808-1809 krigade vi också mot Danmark. Är det något mer som du vill ha förklarat?

  • Gissningsvis därför att alla som inte behärskar svenska tror att socialen ägs av socialdemokrater.

 3. ”Vem äger Sverige?”

  Vi ärver landet av våra föräldrar men lånar det av våra barn. Det är inte vårt, eller andras, att ge bort.

 4. Det är verkligen ynkligt att se. Att någon med självrespekt orkar jobba kvar i en sådan organisation eller vad man nu skall kalla det.

 5. Om man importerar mena så får man mena – kaos.

  Antingen vill man sänka Sverige eller så är man dum i huvudet ?

 6. Staten har varit vår, men inte längre. Nu är folkets makt en shimär styrd av media och PR bolag där Riksdag och regering slött sprattlar som nyfångade fiskar i ett nät.

 7. Vår ” S Ä K E R H E T S P O L I S ” !
  SÄPO!
  Vad gör de?
  Varför tillåter SÄPO landsförräderi?
  Ska SÄPO skydda Sverige?
  Vad ska SÄPO skydda mot?
  Vilka ska SÄPO skydda oss från?

  Svar:
  Tydligen inte musliminvasion!
  Tydligen inte islaminvasion!
  Tydligen inte invasion av ”gratisgäster”!
  Tydligen inte att ge bort ”positioner i alla
  viktiga styrelser i Sverige”!
  Tydligen inte att lova bort platser i Regeringen till ”främmande makt” (islam)!
  Tydligen inte från att socialdemokraterna
  ”ger bort” Sverige till muslimerna!

  Har någon granskat SÄPO?
  Har SÄPO granskat socialdemokraternas
  kontrakt med muslimerna?

  • Hur går det ihop.med familjen Verkautanattsynas, som är av judisk börd, tillåter att grupper med skarpa islamverktyg, får förstöra vad familjen byggt upp?
   Byggandet gick bra, när folkhemmet byggdes – men nu

   • Om du ser noga på bilden i mitten så visar den med Investor i medelpunkten att förgreningarna går ut till flera stora företag.

    Företagsklustret är inte beroende av Sverige – de har sitt kapital runt hela planeten.

    Invandringsindustrin, som inte är bra för svenska folket, tar upp ≈ 20% av ekonomin i Sverige. Vinsterna går till de allra rikaste och förlusterna tar svenska folket.

 8. Vad skulle hända om poliserna gav blanka ”faen” i att ge sig ut på gator och torg när dessa idioter börjar att gapa och skrika .För vad dessa gaphalsar vill det är att få möta polisen och få visa hur duktiga dom är , så ett sätt det är ju att låta dom skrika för dom tröttnar nog snart .Sedan ska man ju ha det klart för sig att hade det varit nazister som hade burit sig åt på detta viset så skulle herr Löfven och hans anhang varit i Malmö och fördömt det hela , men nu är det ju hans älsklingar så då kan han ju fortsätta att sova tryggt .

  • Bra fråga!

   Var det islamisterna eller polismakten som var skyldiga till upploppet? Det var ju de som fajtades. Några andra var ju inte på plats.

 9. Det är ju för ynkligt alltså. Polisen retirerar. Och det är det ENDA dom gör. Pöbeln har segrat. Polisen ger upp. Vad är det som händer ? Är det bara på pride-marchen som dom går framåt ?

  • Militär kan aldrig sättas in utan att de har rätt att skjuta dödlig verkanseld. Och zozzarna kommer aldrig att tillåta så hårda tag!. Om militära enheter inte tillåts skjuta, så är deras roll utan värde.

   • Och skulle Regeringen beordra Försvaret att ingripa, kan man räkna med massuppsägningar av personalen och att ytterst få (utom muslimer) vill ta anställning för att ersätta de avgångna.

Kommentera