Stäng

Malmöborna har starka antirasistiska krafter…

ISLAM. ”Vi kan se ett växande motstånd mot rasismen. Malmöborna har starka antirasistiska krafter, skriver Emma-Lina Johansson (V) och Momodou Malcolm Jallow (V) om att den planerade koranbränningen i Malmö nekats tillstånd”, skriver vänsterpartisterna på Expressen Debatt

-Pettersson har noterat att vänsterpartiet och andra menar att det är vita ”högerextremister” som står för hatet och rasismen. För det första är inte islam någon ras, det är en totalitär ideologi som hatar allt som inte är godkänt av islam som ateister, judar, kristna, hinduer, buddister, fläsk, alkohol, kvinnor, hundar, homosexuella, demokrati, yttrandefrihet och allt Sverige står för men enligt vänstern är det vi som protesterar mot islam som är ett hot.

Vänsterpartiet har tagit ledningen i kampen mot demokrati och yttrandefrihet och ställt sig på Medeltidens sida. De vill bestämma vad som får yttras och inte! Allt ska bekämpas i rasismens namn, även de friheter som gör oss unika.

Kommunisterna ställer sig på islamisternas sida precis som de gjorde i Iran innan de hängdes av ayatollorna…

ISLAM TAR STEG FÖR STEG. Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Vi har många gånger skrivit om islam och muslimernas steg för steg taktik, nu har det tagit ett steg till. Islamiska kulturföreningen har ansökt och fått tillstånd för religiösa sammankomster i Brunnshallarna belägna i Brunnsparken med hänvisning till rådande pandemi. Ronneby kommun gav grönt ljus till utomhusmoskén och kommenterade den omdebatterade frågan med att de ”inte lägger någon värdering i det”.

-Pettersson undrar över denna flathet och principlöshet från våra myndigheter. Skulle någon annan organisation tillåtas arrangera sammankomster på kommunal mark där endast män var välkomna?

Var är alla vänsterblivna och genustramsare när muslimerna tar steg för steg mot medeltiden med allt vad det innebär för kvinnor och hbtq-personer.

Filmen från Samhällsnytt

 • TIDIGARE 2020-03-01. Islam tar steg för steg, nu uppmanar de oss att lämna vårt land

Läraren Naouel Aissaoui möter politikern Loubna Stensåker Göransson (M) som var med och drev  igenom slöjförbud i Skurups skolor – Jag upplever inte att min slöja går emot Sveriges lagar och värderingar. Men ert beslut går emot Sveriges värderingar och mänskliga rättigheter, säger Naouel Aissaoi när hon träffar sin motdebattör, skriver SVT. Utbildningen vid skolor med ”offentlig huvudman”, det vill säga skolor som drivs av kommuner, ”ska vara icke-konfessionell” alltså fri från religiösa inslag.

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor, slöja är en baggis, varför ska inte vi få särskild mat, osv…

Ändå står det i koranen att kommer en muslim till ett land där sharialagarna inte gäller ska muslimerna anpassa sig efter det landets lagar och regler. Det kallas Darura och är inget muslimerna vill kännas vid så vi måste påminna dem…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 reaktioner på “Malmöborna har starka antirasistiska krafter…

 1. Mycket snack i liten verkstad.
  Det stora problemet är att muslimer utför enormt mycket brott.
  Tramset om rasism är bara till för att flytta fokus från de verkliga problemen.

  Om de här människorna levde som utlovat så skulle de vara en tillgång. Nu är det precis tvärtom, mord, våldtäkter och bidragsbrott accepteras före kritik mot dem som utför brotten.

  Men dagens politiker anser att skatter bara är tillgångar som kan delas ut utan att någon drabbas. Själva ser de till att isolera sig från verkligheten och sedan anklagar dem resten för rasism.

 2. Minns ni förtjusningen över fotoutställningen ”Ecce homo”?
  Den var/är alltså grovt rasistisk, kränkte den kristna rasen. I Bibeln, den kristna motsvarigheten till Koranen, förespråkas minsann ingen homosexualitet!

  Hur skulle dessa goda vänsterpartister reagera om en muslim utförde en offentlig Bibelbränning? En axelryckning och ett hånskratt?

  Värdegrunden, ack den Värdegrunden!

 3. Världen Idag: ”Därför blir antalet judar i Malmö allt färre”.
  ”En aggressiv antisemitism är en av förklaringarna. I vissa grupper i en snabbväxande muslimsk befolkning frodas ett starkt judehat och för dem är judar som öppet visar sin identitet lovliga byten. På 70-talet hade församlingen 2 000 medlemmar, i dag är de bara lite drygt 500”:
  https://www.varldenidag.se/nyheter/darfor-blir-antalet-judar-i-malmo-allt-farre/cbbmfj!hkJ4WBNJHXA9UX3dAJRAVA/

  Ledarsidorna 2017 (av Ann Heberlein)”…den banala godheten i Malmö”.
  Ur texten: Det är knappast nynazister som trakasserar judiska barn i Malmöskolorna. Fredrik Sieradzki från Judiska församlingen i Malmö berättar att judiska barn trakasseras i skolan. Det är dock inte – om någon till äventyrs skulle tro det – nynazister som är problemet utan människor med rötter i Mellanöstern. ”Människor har tagit med sig Mellanösterns konflikt hit”, säger han. I den banala godhetens namn har alltför många gått som katten kring het gröt och mumlat i skägget – och de som talat klarspråk har anklagats för rasism och islamofobi, – det stora hotet mot judarnas säkerhet i Sverige är inte NMR utan antisemitiska muslimer”. Obs! artikeln är låst och fordrar inloggning:
  https://ledarsidorna.se/plus/sag-inte-att-du-inte-visste-den-banala-godheten-i-malmo/

 4. När det pratas om att antirasismen ökar !!!! i Malmö så antar jag att det är verbala efterkonstruktioner av det rabiata vänsteretablissemanget.Vill i detta sammanhang påminna om den demonstration som hölls i Malmö där skanderandet och skrikandet och gapandet på den demon gick ut på att blåsa upp Judehatet.Behöver jag påminna om vilka som gick i det demonstrationsståget ? Det var knäpptyst den gången från vår Statsminister och det regerande styret i Malmö.Hyckleriet saknar gränser när det missgynnar dom själva.Vill avsluta med att säga till dessa antirasister att är det några som är utsatta för rasism så är det vi etniska Svenskar och speciellt våra ungdomar och den Svenske vite mannen.Ni borde skämmas för att öppna munnen men det räcker väl inte förståndet till för.

 5. Vet alla snorungar som idag tillhör V och utger sig för att vara kommunister hur många miljoner människoliv denna vidriga ideologi har på sitt samvete ?

 6. I kommunisternas inlägg i Expressen, sa de att Malmö fortsätter vara hoppets hamn.
  Gäller detta också för judar och gamla malmöbor, som flyr undan stadens hatvåld?
  Bara de nya känner hopp inför stadens framtid och de de gamla står för notan.

  1. Finns det förutom importerade raketforskare och landsförädiska mångkulturälskande vänsterextremister några etniskt äkta svenskar kvar i Kalifatet Malmö ?

 7. Bibeln och koranen är en sorts lagböcker eller instruktionsböcker för hur en troende till den religionen skall uppföra sig, eller hur? Rätta mig om jag har fel.
  Om jag bränner en instruktionsbok är jag då rasist? Nej just det, kan vi inte bara glömma V, C, MP, S och L deras anhängare och deras uppfattning om vad rasism verkligen är.
  Rasism är det våra ledare gjort mot oss och inte nog med det, vi skall vara tysta, arbeta, betala skatt. Vi är plötsligt inte ett folk längre utan slavar under ledare som skaffat hit ett annat slags folk, ny religion nya seder ja en kultur som aldrig tidigare funnits här.

 8. ujjjjjjjjjjjjjjjjjjj

  malmö = muslimskt

  dom har tagit ett stort steg för islamisera hela sverige

  grattis svenskar bra gjort

  o mer pizza o saft o bulle till

  muslimerna o kriminella så skall detta gå bra framöver

  häng med muslimska vågen nu svenskar

  hahahahaha

  praktmongo ni svenskar

  1. Fin hyllning till svenskar, som har tagit emot er med öppna armar och öppnat sina plånböcker för att ni skall få håna oss offentligt.
   Tack så mycket för ditt civiliserade inlägg.
   Varför bor ni i mongolandet om det enda ni har att komma med är att håna folket?
   Dra härifrån.

 9. Vänsterpartiet har allltid och kommer för alltid att förbli ett parti för diktatoriska krafter. Det där partiet är ett ihop ihopkok av kommunism och islamism.

 10. 🧕 🧕 🧕 🧕 🧕 🧕 🧕 🧕 🧕 🧕

  Fel Expressen! Islam är inte ras!!!!!

  🕌 🕌 🕌 🕌 🕌 🕌 🕌 🕌

 11. Det verkar som att få in en fot i V, då får inte IQ:t överstiga skostorleken. Dom har väl garanterat med att man inte får ha över skostorlek 42, för då blir det orättvist mot någon annan inom V

 12. MASSINHOPP TILL SD

  Bromölla
  Två kristdemokrater går över till SD
  På torsdagen begärde ordföranden för KD i Bromölla, Anton Olsson, och kollegan Patrik Karlsson omedelbart utträde ur partiet. De har tagit ett gemensamt beslut att gå över till Sverigedemokraterna.
  4 SD representanter lämnade partiet och kommunens styrelse i Bromölla.
  Nu har två nya klivit in.

  På tal om massavhopp…

 13. Jag är inte rasist men jag hatar majoriteten av invandrarna som på falska grunder befinner sig här. De kom för den kravlösa tillvaron. Jag har trot eller ej sett hårt arbetande muslimer, men aldrig i Sverige. De som vill något väljer inte Sverige. Just därför har vi alla dessa problem som uteblivit om vi haft en restriktiv invandringspolitik.

  Mao, de problem vi har idag hade enkelt kunnat undvikas om man lyssnat på majoriteten.

 14. Tyvärr visar inte den senaste Novus mätningen att Sverigedemokraterna har över 50% av rösterna.
  Hur tänker vi svenskar???

 15. Deras känsla av att ”sverige” är deras land har under decennier förstäkts och understötts av regimen och regimmedierna som egentligen bär huvudansvaret för dagens katastrofala läge!

  1. Vi måste betala för vår egen undergång. Eller hur socialdemokrater, vänsterpartister, miljöpartister, liberaler, centerpartister, statsmedia och Reinfeldt?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: