17 thoughts on “Dagens

 1. Tyvärr inte sant. Stockholms läns idiotanstalt, från 1911 Stockholms läns sinneslöanstalt, 1942–1955 Skol- och arbetshemmet, var en vårdinrättning och skola för utvecklingsstörda i nuvarande Upplands Väsby. 1882 beslöt landstinget i Stockholms län att en idiotanstalt med huvudbyggnad av sten skulle uppföras på ”den landstingets egendom, varå Löwenströmska lasarettet är beläget”. Anstalten togs i bruk den 1 november 1884. I ett reglemente för anstalten står att man skulle ta emot ”sådana idiotiska eller sinnesslöa barn, som ehuru de ej kunna draga något egentligt gagn av de allmänna skolorna, dock äro i någon mån mottagliga för bildning och undervisning”

  Alltså Upplands Visby.

  • Rosenbad är ändå ett slags dårhus, inom vilka andra regeringskanslier i världen har det förekommit vapenstölder, stölder som dessutom har kunnat upprepas flerfaldiga gånger?

 2. S.k högerpopulistiska partier och medlemmar är inte välkomna till skolor Universitet och andra institutioner som drivs av det vänsterextrema PK-etablissemanget men gängkriminella är hjärtligt välkomna till och får utan problem hyra in sig ett på fint hotell mitt i centrala Göteborg för att träffas och prata om sin verksamhet !
  Politiskt styrda och knäböjande Kling och Klang har kapitulerat…..

 3. Den skylten måste upp igen och när alla är inne låser vi utifrån och kastar nyckeln i vattnet.
  👌👍😄😄

 4. Det största misstaget som har gjorts i Sverige, är nerläggningen av mentalsjukhusen. Idag har ju hela landet förvandlats till ett mentalsjukhus, med en beläggning av ca. 82 % fullständiga idioter.

 5. I Visby finns Helgeands kyrkoruin. Där ”vårdades” sinnessvaga. Sveriges riksdag ligger på vilken liten ö i centrala Stockholm?

 6. Ett visst parti i nuvarande byggnad har ju också en gedigen erfarenhet av platsens tidigare verksamhet. I det socialdemokratiskt styrda Sverige började det under 1920-talet byggas ”sinnesslöanstalter”, där utvecklingsstörda och förståndshandikappade internerades, inte sällan under fängelseliknande former. Idiotanstalten Vipeholm och det s.k. ”Vipeholms-experimentet”: – ”ett av mänsklighetens grymmaste experiment utfört på människor! Ett storskaligt tortyrexperiment sanktionerat och godkänt av socialdemokraterna”.
  https://www.s-sanningen.com/vipeholm

 7. Regeringskansliet huvudkontoret för Sverige.
  Tänk att 4700 personer varav 600 utomlands inte kan hjälpa de stackars ryggradssvaga ministrarna till bättre styre av Sverige än vad presteras idag.
  undrar förresten vilken typ av människor de 600 som arvoderas för att bo utomlands förr var det rätt utbildade diplomater, nu f.d. politiker som misslyckats på ett eller annat sätt här hemma.
  Många är lakejer till ministrarna och hjälper dem till rätta, skriver tal bollplank.
  Minns en minister med följe av 7män på Keflaviks flygplats på väg hem, hon vinkade till sig en lakej gav honom sitt boardingpass han skyndade iväg och kom åter med en påse sprit. Hon var förmodligen för fiiiin för att nedlåta sig att köpa sin egen sprit, usch stå och trängas bland kreti och pleti. Vem hon var? En S-märkt broilerpolitiker.

  • Nej, alltså Helgeandsholmen där Riksdagshuset ligger är väl redan känt som Red light district.

   • Vet inte hur det är nu men förr var stolpar till högspänningsledningar märkta med en röd ring runt om stolpen med texten ”Livsfarlig ledning.”

Kommentera