Stäng

Man skottskadad i Husby, avled på sjukhus

BROTTSLIGHET. En man i Husby, nordvästra Stockholm har blivit skjuten. Skadeläget är i nuläget okänt. Personen har förts med ambulans till sjukhus. Vittnen har talat om att personer på mc alternativt moped har lämnat platsen efter skottlossningen.

Polisen söker efter gärningspersoner och har spärrat av brottsplatsen.

Polisen

Uppdaterat: Mannen som var i 20-årsåldern  blev nr 27 som mördades med skjutvapen i invandrarnas gängkrig i år. 27:an förra året sköts mördades den 7 september 2019. Så grabbarna håller takten.

Han kan eventuellt vara nummer 28, vi hade en dödat i Göteborg i natt där dödsorsaken var oklar.

-Pettersson hör Stefan säga berikande, Morgan tycker det är spännande och Mikael skriker absolut oacceptabelt…

Om Husby på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Man skottskadad i Husby, avled på sjukhus

 1. Förr var det ett ord som berörde mig mycket ”plötslig barndöd” varför var oklart. Nu finns andra varianter som vi vet vad det beror på men vidtar ingen åtgärd utan bara mumlar osammanhängande det blir nog bättre längre fram. Nu är det knivar, pistol alt revolver samt k-pist och sprängämnen. Mot allt detta finns lagar men vad hjälper lagar som inte förstås eller följs av dessa individer som lyder under hemlandets egen religiösa lag.

 2. Det tar sig i statistiken. Han är döer nu. Få se om 2020 kan överträffa tidigare trots att många skaffat skottsäker väst.

  1. Jo, t.o.m. hastigt…
   Tyckte för två månade sedan,att det såg illa ut i rekordjakten.
   Nu löper det äntligen på,som i tidigare år.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: