En skadad vid knivslagsmål i Sollentuna


BROTTSLIGHET. En ung man har knivskurits i Edsbergs centrum i Sollentuna nordväst om Stockholm, skriver polisen på sin hemsida.

Löfven_ett_tryggare_Sverige

Ynglingen har förts med helikopter till sjukhus och hans tillstånd bedöms vara allvarligt men stabilt.

Ett 20-tal personer ska ha blivit vittnen till händelsen och en misstänkt gärningsman har sett springa från platsen. Händelsen utreds som mordförsök.

– Pettersson hör rykten om att inrikesminister Mikael Damberg skriker att det är fullständigt oacceptabelt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “En skadad vid knivslagsmål i Sollentuna

 • Maja 2

  Konstigt när knivfinnar härjade i Stockholm på 60 och 70 talet blev resultatet nya hus och byggnationer. Inga mord !
  Och ändå förnedrades de flitiga arbetare av den nya överklassen svenskar, som från att ha klätt sig till byggoverall såg sin chans att klä på sig en kostym och köpa en portfölj. Nu blev många tjänstemän !
  Ni hör att jag har en viss bitterhet i min text.
  Sverige har behandlat stora grupper ”Riktiga invandrare ” illa.
  Nu är de så tyst…

  Gilla

 • Maya

  Är det någon som håller räkningen ? Nu skjuts det och knivhuggs det flera om dagen.Våldsspiralen trappas upp snabbt nu.Men,nu har det kommit uttalanden från en terrorforskare i Sverige där det framkommer att den högerextrema miljön är den stora faran.17 grabbar från NMR har varit på miitär utbildning i några östländer.Nu är det fara och färde för rikets säkerhet ! Ställ det i relevans till varför Paludan inte fick bränna upp koranen i Malmö p.g.a.risken från bindgalna muslimer som hotat såpass så att demonstrationen fick ställas in.Vem är en största faran för rikets säkerhet ?

  Gilla

  • gamgubben

   Maya! Det är PK politiker som är den största faran och har varit så sedan Palmes tid. Därefter kommer en samling som anser att mannen är dubbelt så bra som en kvinna, men vår feministiska Regering gör inget än att talar om ”vi kommer aldrig att kritisera Islam.”

   Gilla

 • Nicklas

  Och det var garanterat inte en finsk gärningsman. Modus kniv tillhör numera ett helt annat släkte. Grattis sjuklöveröstarna. Är huvudet dumt får kroppen lida.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: