Islam styr över Sveriges yttrandefrihet

DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. Den tilltänkta protesten mot religionen islam som skulle hållas i Malmö nu på fredag stoppades av polisen som bloggen skrev igår. Polisen meddelande att…

”Polisens samlade bedömning är att säkerhetsläget är sådant att det faller inom ramen för den undantagsregel i ordningslagen som gör det möjligt att neka tillstånd”

Det är väldigt ovanligt att polisen säger nej till en ansökan om att få demonstrera. Det säger Henrik Wenander, professor i offentlig rätt vid Lunds universitet. Han menar dock att – Men det är givetvis ett fruktansvärt samhällsproblem om våld eller hot om våld skulle ändra möjligheterna att demonstrera, säger Wenander. Den svenska lagstiftningen är stark när det gäller rätten att få demonstrera och uttrycka sig.

-Pettersson menar att bränna en koran är en provokation men alla måste tåla att bli provocerade, även muslimer.

På filmen en av Polisen godkänd demonstration från oktober 2016…

Det verkar som polisen, alltså svenska staten, frivilligt har lämnat övermakten till utländska intressen och en ideologi i klass med Hitlers nazism. Makten har tagits över av motborgare, vad kommer muslimerna att hota med nästa gång de vill bestämma över samhällsutvecklingen?

Det är ett fiasko att polisen inte kan garantera säkerheten någonstans i hela Malmö. Är det muslimer eller svensk polis som bestämmer i Sverige?

Varje gång staten viker sig för muslimerna kommer de att ta ett steg till mot ett sharia-samhälle…

För övrigt tycker jag Dan Parks konst oftast är kul och jag räknar med att Dan Park och Rasmus Paludan bränner minst en koran på fredag ändå…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

28 thoughts on “Islam styr över Sveriges yttrandefrihet

 1. Undrar om AFA och övriga vänstergrupper är där och slåss mot muslimerna. En demonstration mot muslimer är väl viktig för att visa att Sverige är ett kristet land.

 2. Inte bara svenska polisen har förbjudit demonstrationer, även Lukasjenko.
  Samma sorts demokrati här som där.

 3. Giftig minoritet med farlig religion styr över majoritet i ett land med sjukt styre
  Uppmanar nu alla läsande att bränna korabiblen, lycka till👍🙋😉😀🤓🙂

 4. tack o hej Sverige det var kul så länge det varade…..

  vilken soptipp det blivit o värre ska det bli säger RPC Tornberg

 5. Är någon förvånad?
  Socialdemokraternas, LANDSFÖRRÄDARNAS
  kontrakt med muslimerna har förändrat
  Vårt Fosterland!

  Sverige styrs numera av muslimerna!

  Grattis alla unga, som drabbas!
  Grattis alla kvinnor som drabbas!

  Hjärntvättade individer styr Sverige!

  • Polisen har befogenhet att ge tillstånd men polisen har inte befogenhet att förbjuda. En otillåten demonstration är inte olaglig inte ens förbjuden.

   Ett samhälle som stoppar demonstrationer är så långt ifrån demokrati man kan komma. Att elda upp en bok är ett litet bokbål och en bagatell när ett samhälle står i brand.

   Varför inte elda i Brunnsparken en fredag?

 6. Helt plötsligt visar den suveräna staten sverige som skriker och fördömer våld och länder stup i kvarten är en fjolla till stat och rättvisa, som vem som helst kan ta över och göra om till sin egna Islam stat,
  bara så där lagom fort med lite organiserat kriminalit och vips förlora vi all anständighet för de svenska medborgarna..
  Det är dags för vissa regerings medlemar att gå hem och fundera hur de skall ta sig ur denna mardröm som vi hamnat i
  Den är verklig och nu

 7. Med tanke på de reaktioner det offentliga visat upp i Nya Zeeland och Norge, så står det klart att våld mot muslimer anses mer allvarligt än det omvända! Läste på nätet kommentarer från muslimer och de får vatten på sin kvarn om att Sverige är ett muslimskt land. Samma reaktioner och uppföljningar skedde inte efter Bataclan i Paris och efter andra muslimska dåd mot oskyldiga människor. Moral, nej, politikerna i väst har ingen moral, de är muslimer i tanken och de är omoraliska.

  Det här fortgår inte p.g.a en demokratisk ordning, det är trots att vi har en demokrati, så kan det omvända våldet ske utan större uppmärksamhet från politiker.

  Två unga svenskar, misshandlas, våldtas, kastas i en öppen grav som förövarna börjar fylla igen. Detta sker under en hel natt och med stora plågor för de två unga svenskarna. Massmedia noterar enbart att de utsatts, inte för vad eller hur länge. Men indignationen lyser med sin frånvaro. Ali Esbati gillar inte tonläget och anser tydligen att etniciteten på förövarna inte är intressant.

  Nu känner vi till vilka som utförde detta och ingen vettig människa trodde annat än att det skulle vara invandrare! Det finns få människor i Sverige, som inte kommer från Mena som utför sånt här, likaledes verkar det vara normalt beteende bland invandrare från dessa kulturer.

  Varför i helvete anser dessa politiska kräk att sånt här är acceptabelt och varför ska förövarna skyddas. Den rörelse som finns mot invandringen beror på sånt här oavsett om de avser att kalla det RASISM!

  Samma floskler om strängare lagar, pixlade bilder, låga straff i verkligheten och påståenden om att såna som förövarna behövs i Sverige.

  VEM, VEM har behov av dessa……??????
  Jag förstår att de är rädda för ett maktskifte innan de fyllt upp med invandrade väljare, men då är det försent av en annan orsak.

  Nåväl när det blivit för många muslimer i Sverige, då avstannar invandringen. Då finns ingen välfärd, demokrati och eftersom inga bidrag finns så kommer inga ”förföljda” muslimer. Då kan de fortsätta vara slöa i sina hemländer.

 8. Den hårda gränskontrollen mellan Öst och Västberlin kallades för Checkpoint Charlie !
  Dagens svenska vidöppna gräns för okontrollerad massinvandring av icke kristna kallas numera för Checkpoint ALI.
  Detta mycket underfundiga och klockrena uttryck kommer från Christer på Swexit-TV, alternativ media.

  • Satir ska inte förklaras. Absolut inte i förväg. Då missar man poängen. Det är läsaren/lyssnaren/tittaren som ska förstå efter egen förmåga. Hade Swexit-TV det upplägget förklara först.

 9. Men ha klart för er att den lille justitieministern jobbar
  hårt för att tysta Svensken från att yttra sig över förd politik.

  Sen tycker jag att det är barnsligt att bränna koranen,
  det går att tycka illa om vad som står skrivet i den ,
  men att bränna den….. ?

 10. Varför har det gått så lätt för muslimska krafter att komma in i Sverige? Här är svaret: Skulden är helt och hållet Social Demokraternas som via sin dotterorganisation slutit ett avtal om platser för muslimer på valbara platser mot röster till sitt parti. Alla PK partier har allt för lätt upplåtit mark till moskéer och tillstånd givits för att med ett främmande språk offentligt medelst högtalare basunera ut budskap till en sluten grupp. Sicken demokrati!

 11. Det är nog helt enkelt så att poliserna är rädda om sitt eget skinn. Men det innebär också att staten inte längre har våldsmonopol, vilket i sin tur medför att demokratin har urvattnats. Nu vet de att det räcker med hot för att stoppa för dem misshagliga arrangemang.

 12. Bränna en gamal bok tycker jag helt ok.som handlar om en pruttfett o islam..måste bero på inavel.för dessa som tror på en profet och utan förstånd tycker jag ska lämna Sverige..
  Helst till en öde ö..som sakta sjunker.

 13. ”….säkerhetsläget är sådant att det faller inom ramen för den undantagsregel….”

  Så sa man då också, då främmande makt ville styrda i Sverige.

  ”- Allting går igen ur tidens grums och mögel…”

Kommentera