Polisen stoppar Park och Paludan

Den tilltänkta protesten mot religionen islam som skulle hållas i Malmö nu på fredag nekas tillstånd.

Polisen skriver i ett meddelande att…

”Polisens samlade bedömning är att säkerhetsläget är sådant att det faller inom ramen för den undantagsregel i ordningslagen som gör det möjligt att neka tillstånd”

Polisen

Personligen anser jag att protesten i den utformning den var tänkt gick något över gränsen. Att protestera mot islam, en religion som har märkbara svårigheter att anpassa sig till ett modernt Europa, är bara sunt. Polisen nämner också i pressmeddelandet den grundlagsskyddade rätten att demonstrera och uttrycka sina åsikter.

Tyvärr visar polisens agerande att det lönar sig med hot mot denna rättighet och återigen är det islam och de som tillber religionen som kan utropa sig till vinnare. Vad hade hänt om svenskar hotat med våld, vandalism och kaos inför denna manifestation i Göteborg 2017? Hade den nekats tillstånd eller hade de som hotat i sociala medier gripits av polis så att manifestationen kunnat genomföras? En manifestation som säkerligen provocerade många. Bild från Samtiden.

36 thoughts on “Polisen stoppar Park och Paludan

 1. Osmakligt eller inte att bränna koranen? Paludan vill protestera mot islamiseringen. Det är en fråga han har rätt lyfta.

  I den svenska polisens avslag står det bl a ”Vi på polisen står upp för alla människors lika värde”.
  För det första är ”allas lika värde” en felöversättning av FN:s s k mänskliga rättigheter. Hur kan denna pseudoförklaring användas av en myndighet 2020? (svar p g a politisk hjärntvätt).
  För det andra har den som ex könsstympar en ung kvinna mindre värde för mig än den som bränner en koran i protest. Alla människor har olika värde är sanningen.
  För det tredje viker svenska myndigheter ner sig. Inget kaos blev det som följd när Piss Christ ställdes ut, mer än en nedrivning av ett tryck i Frankrike. Ingen stenkastning, inget våld, ingen död.

  Det finns värre saker inom muslimsk befolkning som praktiseras än Paludans (uteblivna) protest och som får fortgå år från år.
  Tvångsgiften, ”barnäktenskap”, kusingiften, kvinnlig könsstympning.
  Total segregering av kvinnor och män i moskeer kan påpekas särskilt för politiker, feminister el om inte annat
  sharias orättvisa arvsrätter.
  Koranen och haditerna förespråkar dödsstraff mot religiösa ”hädare”, ”äktenskapsbrott”, ”homosexualitet”, ”vid religionsbyte (att lämna islam)”. Även om inte alla muslimska samhällen/länder praktiserar dödsstraff finns ett socialt tryck där hot och marginalisering utövas.

  Jag visste att svenska myndigheter skulle vika ned sig trots att protesten kunde ske på ex en kontrollerad plats.

  Vi vet också att svenska myndigheter inte förmår slå ned den importerade brottsligheten. De har nu inte resurser och krig utbryter. Förslagsvis får vi ta det kriget nu innan det är för sent.

  Låt Paludan protestera mot islamismen.

 2. Det kan bli oroligt och jobbigt för stackars knäböjande Kling och Klang när Musse blir arg!
  Har inrikesminister ”DAMBERG” sagt ifrån ?

 3. Detta visar med säkerhet att Regimen backar för Islamisternas hot om terrorism samt planerar efter order från den ’Djupa Staten’ att Islamisera landet fullständigt!

 4. Malmö läste på samnytt vad några analfabeter hade skrivit araber allså

  tycker ni skall gå in o läsa det hahahah

  dom har tagit över hela malmö o sjävlklart garvar man åt saft o bulle o pizza polisen som tog fega beslutet att ställa in när koran brännaren kommer

  ujjjj ni korkade fega svenskar

  inbördeskriget kommer när som helst vänta bara då springer ni o gömmer er för ni är fegare än araber o afrikaner

  o dom är fegaste som finns efter er

  hahah blir kul som åskådare att titta på

  hur ni dumma korkade svenskar tar in världens mest hatade o näst hatade araber o afrikaner

  grattis islam har tagit över 🙂

  grattis inbördeskriget kommer snart väl 🙂

  grattis islam bara växer o växer för varje dag 🙂

  ett tips

  sälj malmö nu så kan ni tjäna cash på det och så

  o sluta ge malmö bidrag så kan araberna o afrikanerna

  få klara sig själv

  kalas puckade svenskar ni är 🙂

 5. Det kontrakt som med samhället, att vi betalar skatt för att samhället skyddar oss och den rätt som våra föregångare kämpat sig till, är nu bruten. Varken skydd mot laglöshet eller human vård till äldre efterlevs. Trots att fogdarna vrider ut även den sista skattekronan, ur den arbetande befolkningens händer. Det som däremot fungerar, är årliga löneförhöjningar för riksdagshönsen, liksom skatten för diesel och bensin. För min del är samhällskontrakten bruten, till dess att samhället visar ett annat ansikte. Liknande det som fanns före kommunist revolterna, på sextiotalet.

 6. Varför inte ett ordentlig brasa av politiska korrekta böcker, och lagboken plus all annnan div. litteratur som PK medias dagstidningar m.m.
  Antingen i Malmö eller Stockholm på politiska platser.

 7. Troligtvis så har polismyndigheten en överrock från högre ort🤔? Situationen för regeringen är lindrigt sagt, prekär!?

  • Tyvärr är det nog inte så. Polisen vill inte öppet visa att de har inte de resurserna som skulle behöva. Polisen är inte längre vad den har varit efter en viss Dans härjningar. Lysande exempel knäböjaren i Stockholm.
   Dagens polis passar bättre till att springa i Pride tåg och hoppa hoppeborg, bjuda på saft och bullar eller pizza.
   Det är genus pedagogik som gäller även här.

 8. Så nu är det muslimerna och inte polisen som delar ut tillstånd. Vad fan har hänt med Sverige är det bara syltryggar kvar inom polisen? HBTQ-certifierade dialogpoliser som går i Prisspiralen? Sverige är fan i mig förlorat

 9. Blir det nu spontan koranbräning lite varstans i landet?
  Hoppas inte,för det handlar om allas lika värde, 😬och förståss det kan bli fler våldsdåd från folk som utövar fredens religion, det är inte bra att synliggöra vad denna religion kan ge Sverige för framtid och stort öjligt Krig tyvärr😡

 10. Blir det nu spontan koranbräning lite varstans i landet?
  Hoppas inte,för det handlar om allas lika värde, 😬och förståss det kan bli fler våldsdåd från folk som utövar fredens religion, det är inte bra att synliggöra vad denna religion kan ge Sverige för framtid och stort öjligt Krig tyvärr😡

  • Bränna koraner i Sverige lite överallt, JAAAA!!!!🙋☺😀
   Kanske med bacon, kanske lite överalltJAA!!!!😀🙋👍

 11. Enligt kontraktet som LANDSFÖRRÄDARNA, socialdemokraterna
  har med muslimerna har muslimerna redan makt i Sverige!

  Varför är det ingen som demonstrerar om kontraktet?
  Varför är det ingen som protesterar mot kontraktet?
  Varför tillåter vi LANDSFÖRRÄDERI?
  Varför gör inte ”säkerhetspolisen”, SÄPO något åt LANDSFÖRRÄDERIET?
  Kontraktet lovar platser i Sveriges Regering till främmande makt!
  Vilken uppgift har SÄPO?
  LANDSFÖRRÄDERI borde ligga på SÄPO att kontrollera!

  Fattas det bara anmälan?
  Fattas det bara initiativ hos SÄPO?
  Fattas det bara kunskap hos SÄPO?
  Fattes det bara ”tillstånd” från Regeringen till SÄPO?
  Är SÄPO redan underställt muslimerna?
  Varför gör de annars inget åt LANDSFÖRRÄDERIET?

 12. Det enda som tillåts är hot mot dem som inte accepterar våld och hot!
  Det politiska övervåldet där man förbjuder det fredliga protesterandet och tillåter det muslimska våldet är extremt farligt.

  Nu tror jag inte det är polisen som tagit det här beslutet själva, det är politiskt motiverat. Det har inget att göra med rädslan för våld, det är helt enkelt en rädsla för att tappa väljare.

  Jag trodde i min enfald att det skulle tillåtas en manifestation, men rätten till våld mot svenskar tillfaller först och främst muslimer därefter polisen.
  Den senares flathet undergräver även den respekten för andras åsikter.

  Skit i konsekvenserna, utöva civilt motstånd, det som vänstern alltid för fram. Det viktigaste är att undandra skatter från den korrupta samhällsmaskinen. Begär skattejämkning och undandra staten ränteinkomster och tillgång till din överskjutande skatt.

  Det finns många små nålstick som påverkar mer än man tror. Vi måste visa att fulspelet går att spela på båda planhalvorna.

 13. Låt Svensson strejka ihjäl sig, vi köpta politiker på heltid har sitt på det torra, vi bryr oss icke, vi tar inga risker, vi skiter i historia, tradition och svenska folket.

 14. Nu vet vi vilka som bestämmer i landet. Imamen har redan tagit befälet. Polischefen står på knä.

  Dan Park och Paludin skulle nu t ex kunna gå till Stortorget i Malmö och sätta sig på en bänk. Medförande var sin bibel och föra ett samtal och citera avsnitt. Dan Park kunde bredvid sig ha en av sina affischer som visar olaglig demonstration av hundratals muslimer i Malmö och som inte stoppades. Ett stilla möte mellan två vänner. Givetvis ignorerat av SVT som har sin redaktion tre hundra meter bort.

 15. Åter ett nytt steg mot en fullständig totalitär stat….
  När nu t.o.m den i grundlagen inskrivna rätten för demonstration/er upphävs,är punkten nådd. Abzurdistan måste ha anställt någon som kan läsa det främmande språket,söder om Östersjön.
  Sak samma sker i Merkels 4:e Rike.På lördag är en större sådan anmäld med 20.000,eller fler deltagare i Berlin med folk från hela Tyskland.
  I denna vill man vända sig mot de nya regler/lagar politikerna söker skaffa sig med hysterin kring C-19.
  I dag försöker den Röd/Gröna sörjan som styr staden förbjuda manifestationen.
  Blir spännande dagar då överklagande till högsta instans lagts in.
  För Stenbock påminner dagens politiker lite av 30-talets,vilket i förlängningen breddade plats för Adolf….
  http://www.pi-news.net/2020/08/demo-verbot-kann-widerstand-weder-verbieten-noch-verhindern/

  • Så sant som sagt, vart tog allas lika värde vägen??
   Det är nog inte så viktigt i vänster pressens värld att värdera allt lika!
   men när pengarna och lön samt press stöd försvinner, ja då kommer det gnällas om orättvisor dag ut och dag in.

 16. Polisen backar för hot om våld från Muslimer. Nu vet vi:
  Polisen har inte längre störst våldskapital i Sverige. Det har muslimerna.

  Yttrandefriheten får stå tillbaka för kränkta känslor hos muslimer. I Sverige 2020.

  För muslimer är detta givetvis en stor seger; det är nu tydligt att Islam trumfar Svensk lag.

  Vad tror ni muslimerna kräver härnäst? För ni tror väl inte det stannar här?!

 17. Så om man hotar med tillräckligt mycket våld backar polisen och låter pöbeln ta över.

  Antar att detta betyder att polisen är bara en av flera våldsutövare i landet och de måste ta hänsyn till detta. Därmed är det upp till oss andra att bestämma oss för vilka våldsutövare vi vill stödja. Alternativt skapa en egen våldsmakt som står upp för våra rättigheter eller vad vi anser att vi har rätt till.

 18. Dubbelmoral betyder dubbelt så bra. För de vänsterblivna.
  Men de har ju alltid otur när de tänker.

 19. Ja det stärker deras positionering, en myndighet som ständigt backar, det bådar inte gott inför framtiden.

Kommentera