Fullständigt oacceptabelt säger inrikes Mikael Damberg (S) igen…


BROTTSLIGHET. Regeringen vill se straffskärpningar för innehav och smuggling av illegala vapen och explosiva vapen, sa inrikesminister Mikael Damberg (S) på en pressträff i går– De nya straffskärpningarna ska träffa kriminella närverk särskilt hårt, säger Damberg.

Lagändringen är tänkt att träda i kraft den 1 december i år och förslaget är en del av regeringens 34-punktsprogram mot den grova brottsligheten.

– Pettersson säger att det Mikael Damberg (S) presenterade igår beslutade riksdagen om den 20 april 2017, den 22 november 2017 och 19 juni 2019. Det Damberg säger sa han också den 5 juni i år och det han berättade den 5 juni berättade han att han tänkte genomföra redan förra hösten.

Brottsligheten är ”fullständigt oacceptabelt” säger Mikael Damberg (S) gång på gång och såsar vidare, struntande i riksdagens beslut och riksdagen som har möjlighet att avsätta regeringen såsar också vidare…

 

Enda gången Mikael Damberg varit snabb var att sätta på sig knytblus…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Sverige behöver en regering med kriminalpolitisk handlingskraft, inte en som står och såsar.


9 responses to “Fullständigt oacceptabelt säger inrikes Mikael Damberg (S) igen…

 • ponnsan62

  Ska han företräda oss Svenskar !

  Gilla

 • Maja 2

  Fullständigt oacceptabelt att Svenska tullgränser har knappast någon personal.
  Ordna det och få någonting gjort.

  Gilla

 • SVENSK

  Förut var det ‘bara’ ”ofullständigt oacceptabelt” då?

  Det tafatta, kraftlösa och mesiga visuella intryck Dam-berg ger bekräftas mer och mer och jämt och ständigt av hans brist på relevant handlande och beslutsfattande samt totala avsaknad av kompetens och engagemang i relation till sin position och lönekostnad för skattebetalarna.

  Gilla

 • Nulle.

  Han pratar som vinden blåser.

  Gilla

 • turrim

  Till nästa uttalande så rekommenderas en synonymordbok: Oantagbar, oantaglig, svårsmält, förkastlig, intolerabel, otillfredsställande.

  Eller hellre – ta med dig Morgan ut i verkligheten och se till att alla våra myndigheter börjar jobba med råg i ryggen och vinner över skurkarna. Avskaffa syltryggarna direkt.

  Gilla

 • Nisse

  Oacceptabelt men…. Det kommer alltid ett men efter, som indirekt ger samhället skulden. Systematiskt förtryck, rasism, trångboddhet och andra ursäkter till brottsligheten i förorterna. Då hade de stackarna inget personligt ansvar för sina handlingar.
  Om detta är sant, skulle alla bli kriminella, för alla har behandlats orättvist.
  Vi hör ständigt dessa kommunistiska floskler och jag spyr på dom. Vissa trivs i offerrollen, istället för att kämpa för sin egen framtid.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Totalt meningslös !
  Gå och stryk din blus ! 👚

  Är detta vad DU önskar, gällande styrning av Sverige !?

  Röstas det för idioti, så får vi idioti 🤒

  Gilla

 • Kenth Andersson

  DAM-berg har talat !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: