Ghettotrash kidnappade, våldtog och torterade svenska pojkar…

BROTTSLIGHET. De två pojkarna 15 och 17 år som torterades på en kyrkogård i Solna räddades av ett förbipasserande vittne. Det uppger åklagare Anders Tordai. Förövarna, två araber 18 och 21, som båda är kända av polisen sedan tidigare, är misstänkta för grov misshandel och människorov, enligt Aftonbladet

20200826_044907

Den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali har lite uppgifter. Två vanliga svenska pojkar på väg hem, nyktra, efter en födelsedagsfest hos vänner, plockas ut på måfå och torteras av ”ghettotrash” som jag förmodar är en omskrivning för invandrare. Gärningsmännen är kända av polisen och enligt socialtjänsten har föräldrarna till gärningsmännen brustit i omsorg.

Den yngre araben var dömd till fängelse men gick ändå lös.

De misstänkta är:

 • Amin, El Hani, född 2002
 • Ali, Jahani Asl, född 1999

Båda verkar vara svenska medborgare.

-Pettersson säger om vi inte är i ett lågaktivt inbördeskrig så är vi bra nära och journalister samt många politiker gör allt för att dölja verkligheten.

 • TIDIGARE 2020-08-23. Pojkar kidnappades och misshandlades grovt på kyrkogård

BROTTSLIGHET. Förbipasserande hittade två avklädda pojkar på en kyrkogård i Solna tidigt på söndagsmorgonen. Pojkarna ska ha utsatts för en tortyrliknande misshandel som varat under stora delar av natten, enligt uppgift till Aftonbladet.

– Två män är anhållna misstänkta för misshandel och människorov, säger Anna Magnusson vid åklagarkammarens presstjänst.

Vid 23-tiden på lördagskvällen ska pojkarna ha förts in på kyrkogården och hittades avklädda av förbipasserande tidigt på söndagsmorgonen. Brottsoffren, som är omyndiga, har utsatts för tortyrliknande och kränkande våld under flera timmar. De misstänkta männen ska vara i 20-årsåldern.

Polisen

-Pettersson noterar att en ny våldskultur växt fram i landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Ghettotrash kidnappade, våldtog och torterade svenska pojkar…

 1. Och när ska den Svenske Mannen få nog av alla arab-neger-asiat-relaterade problem?
  Någon?
  Polisen är inte att lita på. Den gör inte det de ska göra, se till att ovan relaterade våld mot oss riktiga svenskar upphör samt inte kommer tillbaka.

  När åklagare och tingsrätter sviker, ska polisen ändå ”göra det de ska göra”…det vill säga, en poliskår med moral att skydda, ska skydda.

  Läs mellan raderna.

 2. Den ene av kräken borde enligt senaste domen sitta i fängelse.Det gör han alltså inte.Varför kan man undra.Är det kölapp dit Morgan Johansson ? Sådana här avarter av människosläktet ska inte ränna runt lösa.

 3. Vad säger Sveriges svar på Sovjetunionens Pravda, SVT SR TV4 TV3 och all övrig landsförädisk PK-media om detta ?

 4. Dömande blickar och tystnad möts man tyvärr av när man tar upp sådana händelser tex på jobbet. ”Nej det är inte bra”, säger någon litet tyst.

 5. Namnen finns att läsa på Flashback.
  Två nysvenskar , den ena dömd för många brott, narkotika, mordbrand mm, den andra ostraffad.

 6. Tro inte för en sekund att våra ledare verkligen bryr sig, förmodligen tänker de ”men de var ju snälla förövare som inte dödade offren.” ”Det blir bra så småningom, för vi bor ju i ett säkert land, eller hur.” De tilltalade som vill komma närmare värmen svarar i korus ”ja visst är det så en enstaka händelse, inget att bry sig om.” Huvudkukku nickar och ler förnöjt han har ju folket med sig, det blir säkert bra efter 2022 också.
  Men det är upp till oss att se till att vi får nya kvastar för det är de som sopar bäst!

 7. VARNING! EU-kraterna tänker pracka på oss ännu mer sådana!

  (På tyska men om du ej förstår kan du plocka upp nyckelord och nät-söka efter mer info).

Kommentera