Gårdagens Muslimsk självmordsattack i Jolo


Kort video från gårdagens muhammedanska självmordsattack i Jolo, Filipinerna. Det var två självmordsmuslimer som utlöste sins bomber med ca, en timmes mellanrum.

TheStar                     LÄNK


3 responses to “Gårdagens Muslimsk självmordsattack i Jolo

 • G Nordström

  Fick en mail för några år sedan från en vän i USA. Den handlade om muslimer som hela tiden höll på att jävlas med olika attentat.
  Generalen som var stationerad där samlade ihop dom. Sköt samtliga lade dem i en grop. Slaktade två grisar och hällde blodet över liken innan den fylldes igen. Har varit lugnt sen dess.

  Gilla

 • gamgubben

  Stackars folk inte nog med att de har det rent ekonomiskt illa ställt utan det är varmt och som lök på laxen måste de dras med illasinnade anhängare till den enda sanna goda guden som älskar alla bara de tillhör sekten.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: