Stäng

Stoppa storfinansens politiska makt

INSÄNDARE. Non-governmental organization (NGO:s) styr allt mer av opinionsbildningen. De flesta styrs i sin tur av storfinansen genom dess hemliga klubbar – Romklubben, Trilaterala Kommissionen, Bilderberggruppen, World Economic Forum m.fl. De flesta stiftelser med mycket begränsad öppenhet. Finansierade av de rikaste globalisterna som Rockefeller, George Soros, Bill Gates etc.

Rolf Malm

De samlas några gånger om året till hemliga förhandlingar med inbjudna, inflytelserika politiker, forskare, finansmän etc från hela världen. Men de har alla omfattande organisationer och nätverk som kontinuerligt ser till att genomföra dess planer. Som har som övergripande mål att begränsa nationers självbestämmande för att underlätta för deras globala storföretag att utan hinder etableras, expandera, undvika skatter, fackliga begränsningar, gränshinder och förhindrande nationella lagar och förordningar.

De styr världen genom att styra organisationer som FN, EU, Världsbanken G20 etc. Men också många till synes ideella organisationer och rörelser som Greenpeace, Welcome to Europe, Greta-karusellen etc. Förre Greenpeacechefen säger t.ex att klimatkampanjen är världens störta bluff!

Man styr också politiker i ledande ställning. Genom att bjuda in dem till de hemliga möten man anordnar och ge dem direktiv. För senare belöningar i form av välbetalda skenanställningar i globala banker etc. Romklubben startades av Rockefeller och där är nu svensken Anders Wijkman ordförande. I de andra klubbarna är t.ex Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt, Annie Lööf, Carl Bildt och många ledande svenska politiker medlemmar. En mer sofistikerad form av korruption än den i u-länderna.

Att Löfven nu skrivit under avtal med EU om att svenska folket ska stå som garanter för 8000 miljarder i lån till andra EU-länder är ett resultat av oligarkernas påverkan. Liksom att Sverige förklarats som ett mångkulturellt samhälle. Liksom att vi ska bli först att bli ett fossilfritt land. Allt i syfte att knäcka nationalstatens ekonomi och självbestämmande. När Sverige först gjorde lama försök att stoppa detta katastrofala avtal, anklagade Soro Sverige för snålhet och själviskhet!

Ungern införde 2017 en lag som kräver ökad transparens för NGO:er. Alltså sådana som ägnar sig åt opinionsbildning, lobbying, valpåverkan och subversiv verksamhet. Den ungerska ledningen anser att det är rimligt att ungrarna får vetskap om vilka NGO:er som verkar i landet och hur de finansieras.

Efter 2,5 års process har nu EU underkänt denna lag. Störste finansiär av NGO:er i Ungern är George Soros. Den ofantligt rike finansmannens organisationer i hans hemland Ungern är förbjudna. Ungerns regering tänker inte följa EU-beslutet. Man anser inte att EU kunnat visa att antikorruptionslagen skulle försvåra opinionsbildningen i stort. Sverige går åt motsatt håll. När till exempel gigantföretaget Amazon nu startar i Sverige ger regeringen dem stora bidrag, skattelättnader och i princip gratis el till deras energislukande serverhallar. De skapar få arbetstillfällen, men lär slå ut all annan E-handel.

Rolf Malm

Ps. En stor del av det politiska rävspelet sker utan folkets inblick. Vi kan inte längre lita på att media som förr är ”Den tredje statsmakten” som granskar makten och informerar medborgarna. Därför blir alternativa medier allt viktigare – och alltmer motarbetade av nominklaturan.

Tack för allt stöd till mitt skrivande här, i Nya Tider och på min bok ”Sverige 2084”.

Swish 0722 – 84 70 52. Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

Gå med i folkomrosta2021.se

 

5 reaktioner på “Stoppa storfinansens politiska makt

 1. Vet inte hur många ggr jag sagt det men det behövs inte mystiska konspirationsteorier för att förklara svensk galenskap. Bara att gå på ett RK-möte och känna hur östrogenet utsöndras när kvinnorna talar om ensamkommande ”flyktingbarn”.

 2. Tack, Rolf, för en mycket träffsäker analys av vilka som styr politiken i Sverige!
  Jacob Nordangård skrev boken ”Rockefeller en klimatsmart historia” som visar hur detta stämmer! Han doktorerade på avhandlingen som boken utgår från så ni kan lite på att den inte är en konspirationsteori utan snarare en conspiration som i sin helhet uppdagas och visar på att dessa kapitalstarka individer vill leda oss in i en renodlad klimatfascism. Som av en händelse lover Löfven att Sverige skall bli först att bli ett klimatsmart land där vi alla kommer att bli övervakade för att garantera vår förbrukning av energi och även vår yttrandefrihet enligt kinesisk modell.

  1. Apropå Rockefellers makt och inflytande,
   Lars Bern berättar om hur John D. Rockefeller under förra sekelskiftet började tillverka läkemedel av petroleumråvara som han patenterade samtidigt som han utarbetade metoder för att få bort de tidigare allmänt använda naturläkemedlen som inte gick att patentera och tjäna pengar på.
   Ett annat drag som Rockefeller gjorde var att donera pengar till universitet där läkarutbildning genomfördes, men med villkoret att få tillsätta ”eget folk” i universitetens styrelser.
   SwebbTV: ”Det är ekonomiska intressen som styr-”:
   https://swebbtv.se/blogg/531-det-ar-ekonomiska-intressen-som-styr-lars-bern-om-hanteringen-av-covid-19

Kommentera

%d bloggare gillar detta: