Stäng

Minst sex ungdomar rånade i Åkarp

BROTTSLIGHET. Under söndagskvällen har minst sex pojkar under 18 år men över 15 blivit utsatta för rån i området kring Dalslundsskolan i Åkarp i Burlövs kommun, norr om Malmö.

Trygghet_Socialdemokraterna

Maskerade gärningsmän har gått till attack i grupper på mellan fyra och sju personer och tvingat till sig mobiler och väskor.

Polisen känner till två råntillfällen mellan 20.30 och 21.

”Polisen vill gärna ha in tips och iakttagelser om aktuella händelser. Vänligen ring Polisens växel på telefonnummer 114 14, berätta att du vill lämna tips om personrån i Åkarp” skriver polisen på sin hemsida.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “Minst sex ungdomar rånade i Åkarp

 1. Det handlar om att registrera brott och att de blir uppklarade för att få en statistik som ser bättre ut på uppklarade brott.
  Ett tips God erkänn aldrig böterna på plats. Utan låt det gå vidare. Böterna blir det samma med deras arbete blir mer och det fördröjer processen.
  Påtala att det inte var uppsåtligt.

 2. ”Pojkar kidnappades och misshandlades grovt på kyrkogård i Solna i natt.” enligt AB webb
  – Offren lär inte tro på värdegrunden eller vända andra kinden till när de blir vuxna.

 3. Den vidriga blaskan Aftonbladet ska naturligtvis istället heta Aftonljuget och inget annat !
  Begåvningsreserven A.Lindberg på blaskan Aftonljuget som gläffser om Brunskjortor och rasism bor med sin kära familj i en flermiljoners villa i ett icke mångkulturellt område och har sina barn i en icke mångkulturell skola med bara etniskt svenska barn.
  Denna A.L vill att hela Sverige ska översvämmas med lönsamma icke kristna raketforskare utom naturligtvis det fina område han själv bor i…..
  Den sista dåren är ännu inte född i det kriminella vänsterkorrumperade mångkulturella träsket Sverige.

 4. Den människotyp som samlas i grupp för att råna, våldta, kasta sten, bränna bilar behöver vi ej som svenskar acceptera. Men eftersom vi har gott om stereotypa politiker oberoende av partifärg unisont sjunga lovsånger om mångkultur så kan ingen ändring ske.
  När samhällsmaskineriet hellre sätter åt lättfångat byte som trafikanter, pensionärer eller hederliga hårt arbetande samhällsmedborgare med pålagor en masse istället för de unga småkriminella som sedermera växer till rånare, mördare är vi i rasande fart på väg till ett rent helvete.

 5. Inga signalement. Rånarna måste ha använt talet för att meddela vad de ville råna. Hade myndigheterna någon koll, så visste de vilka, som bor var i närområdena. Men det är i stort sett bara svensk urbefolkning det är fullständiga personkontroller på. Regeringens myndigheter bygger med rasande fart vidare på en typ av helvete, som är anpassat för kriminella.

 6. Löfven höll sitt tal igår. Glömde han han att, ett starkare samhälle skall vara ett tryggare Sverige också för svenska skolungdomar?
  Äsch, det var då den floskel skulle gälla. Nu startar valskampanjen för 2022. Med löfte om Europas bästa åldringsvård av Löfven. ”Ingen ska behöva frukta sin ålderdom”.
  – Jag tvivlar inte, tiden från vaggan till graven kommer att förkortas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: