Man skottskattad i Borlänge


BROTTSLIGHET. Ärendet inkom 2020-08-23, 0221 då polis fick larm om ett bråk Jakobsgårdarna i Borlänge. Kort därefter kommer uppgifter om att minst ett skott avlossats. Flera polispatruller skickades till platsen och där anträffades en man i 30-årsåldern med en skottskada i ett ben. Mannen fördes i ambulans till sjukhus. Ärendet rubricerat som försök till mord.

Vittnesförhör pågår, brottsplatsen är avspärrad, teknisk undersökning kommer att ske.

FU befinner sig i ett tidigt skede, flera vittnesförhör och dörrknackning kommer att behöva hållas, därför är det för tidigt att uttala sig mer detaljerat.

Målsäganden är en man i 30-årsåldern hemmahörande i Borlänge. Två personer i 30-årsåldern har gripits. De är f.n. skäligen misstänkta och förhör och kontakt med åklagare kommer att genomföras under morgonen.

Polisen

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Man skottskattad i Borlänge

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: