George Soros styr världen

INSÄNDARE. George Soros styr världen, han är ofantligt rik, en av de 30 rikaste i världen enligt Forbes. Med sina pengar styr han det mesta här i världen. Även den svenska regeringen. Han är värre än Stalin och Hitler tillsammans. Men mycket smartare. Genom valutaspekulationer har han orsakat finanskriser i flera länder, bl. i Sverige.

Rolf Malm

Nu anklagar han Sverige för att vara själviskt. För att vår regering gjorde ett lamt försök att stoppa det gigantiska coronapaket som skuldsatt oss med 8000 miljarder många generationer framåt. Det är oss och våra barnbarn han satt i skuld. Just det som Soros eftersträvar.

Nu pressades ju Löfven att skriva under detta förödande EU-avtal och Soros fick som han ville. Sveriges ekonomi ska förstöras, så att han och övriga globalister kan regera. Nationalstaterna och demokratin ska förintas. Hans världsregering ska ta över all makt. Nationella lagar och gränser ska inte få hindra hans globalister och världsföretag. Färskt exempel är när nu jätteföretaget Amazon etableras i Sverige. De kommer att slå ut all konkurrens inom E-handeln. Som hjälp på traven får de stora statliga bidrag, skattelättnader och i det närmaste gratis el till sina energislukande serverhallar.

Denne Soros ligger bakom i stort sett alla de problem som samhället upplever idag. Det handlar om sprida skräck och oro. Att förstöra nationalstatens ekonomi med följd att man inte klarar att bekosta nödvändig samhällsservice.

Han ligger bakom massinvandringen av afrikaner och muslimer till Europa genom ett gigantiskt påverkansprojekt. Kallat flyktinghjälp, men i verkligheten ekonomisk migration i syfte att ruinera mottagarländerna och skapa kaos. Han bekostar många vänsterorganisationer genom stora donationer. Särskilt antirasistiska och klimatinriktade.

Hur mycket han står bakom svenska organisationer som EXPO, AFA, ARF, RF etc är det ingen som vet. Vi vet dock att Mona Sahlin som styrelseledamot i EXPO också deltog i Bildeberggruppens möten. Han ligger bakom privatiseringsvågen i Sverige. Tidigare statlig verksamhet överförs till privata företag, som kan köpas upp av hans globala storföretag. Han ligger bakom klimatbluffen. I 100-tals år har olika sekter varslat om jordens undergång. Med hjälp av FN såg han till att organisera dessa domedagsprofeter till en effektiv världsrörelse som kostar oöverskådligt med resurser. Via FN styr han den s.k. klimatforskningen. Genom en rad sponsrade organisationer styr han även miljörörelsen i stort.

Tidigare ordförande för Greenpeace kallar Soros klimatkampanj för världens största bedrägeri. Som tvingar nationer att låna ofantliga summor från de banker som oligarkerna äger. Som tjänar dryga räntekostnader och som utpressning kan hota regeringar om att säga upp lånen till betalning. De globala storföretagen tjänar förmögenheter som de placerar i skatteparadis för att slippa betala skatt i de länder där de verkar. Ett genidrag är hans finansiering av Greta som ungdomsikon och klimathjälte. Dagens folkvalda mutas med framtida belöningar i form högbetalda uppdrag i Soros banker, FN, EU etc. Reinfeldt fick bankuppdrag med lön på 20 miljoner efter sin regeringsperiod. De bjuds in till hans organisationer för att instrueras. Trilaterala Kommissionen, Bildeberggruppen, Romklubben etc. Romklubben startades av Rockefeller och har nu svensken Anders Wijkman som ordförande. Det påstås att vi inte har korruption, men vi har bara mer sofistikerade former än i bananrepubliker.

Nu har han fått hjälp av Coronapandemien med att skrämma världens folk till underkastelse. Eftersom 90% av all media ägs av 6 av hans storföretag kan han utnyttja det som förr kallades den tredje statsmakten för effektiv indoktrinering och skrämselpropaganda. I coronatider har man fått världens länder att stänga ner. Till ofantliga kostnader och spridd skräck bland allmänheten. Han har försökt utnyttja tidigare influensautbrott, Hongkong, svininfluensa etc på liknande sätt. De har dock inte haft tillräcklig skrämseleffekt. Men hans läkemedelskomplex har tjänat oerhört på de massvaccineringar som blev följden. Så som man räknar med att göra på ett coronavaccin med miljarder doser. För att öka rädslan har man också tvingat större delen av mänskligheten att bära ansiktsmask. En ständig påminnelse om hur farlig denna smitta är. Här måste man berömma Sverige för att hålla emot denna globala skrämselsymbol.

Corona kom som eftersänd av Soros. Hans klimatkampanj visade tendenser att misslyckas eftersom inga av katastroferna inträffade. Eftersom Corona åstadkom den nedstängning av samhället som klimathysterin efterlyste utan att koldioxiden minskade fanns ju risken att allt fler skulle genomskåda bedrägeriet. Med det ökande våldet, kriminaliteten och mångkulturens alla negativa effekter finns ju också risken att fler även genomskådar syftet med den ” berikande” massinvandringens bidragstagare. Men den debatten har ju dämpats genom den totala fixeringen på Covid 19. Men eftersom inte ens statsstyrda medier helt kan undvika att informera om de numera dagliga morden, överfallen, bränderna och våldtäkterna och den förlorade tryggheten i folkhemmet, lär inte ens Soros alla pengar kunna hindra att medborgarna tröttnar på de politiska lögnerna. En stor del av den arbetarrörelse som tidigare värnade om folkhemmet har ju redan övergivit herr Löfven. Som nu får förlita sig på islam och dess klanröster för att behålla akten. Och Annie Lööf förstås. Medlem i Soros Trilaterala Kommission.

Nu har han lyckats lura Stefan Lövfen att skriva på ett EU-avtal som sätter oss skattebetalare i skuld med 8000 miljarder. Pengar som vi ska låna från hans banker. Avtalet innehåller också rättighet för EU att i framtiden direktbeskatta svenska skattebetalare. Allt är en bluff för att rädda Eurosamarbetet. Skulle Italien, Spanien etc gå omkull skulle det drabba de tyska och franska banker som lånat ut enorma belopp till dessa lågskatteländer. Varför ska svenska skattebetalare rädda dessa banker? Löfven förstod inte att han blev lurad att skriva under detta katastrofala avtal. Utlovade rabatter på den svenska EU-avgifter lär han inte heller få. Möjligen får Sveriges Riksdag möjlighet att stoppa hela avtalet. Men det vet ingen bestämt. Se redovisningen om hur EU-nämnden lurades att säga ja. På Swebtv den 22 augusti – ofattbart klantigt!

Rolf Malm

Ps. STOR TACK för allt stöd för skrivandet av min bok ” Sverige 2084”. Om hur väljarna på liknande sätt undanhållits den sanna, svenska, politiska historien i decennier.

Swish 0722  84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

Gå med i folkomrostning2021.se

George Soros, 90 år, bild från Asia Society

29 thoughts on “George Soros styr världen

 1. Hur tror dessa av pengar nerlusade oligarker att dom
  ska lura detta på Kina Ryssland Indien i dessa system??
  Det är en sak att lura han som kallas Statsminister i Sverige
  men dessa länder kommer inte att låta sig luras.

  Denne gubbfan måste va oerhört elak figur som inte
  behöver tjäna fler pengar i hans ålder?,
  Ren ondska således!

 2. Jasså konspirationsteorier ?
  Ja var och en får naturligtvis tro vad de vill, det måste vara skönt och bekymmerslöst att ha huvudet i sanden och därmed varken se höra eller inse dagens sanning och verklighet ?
  Tyvärr har ca 80% av det fredsskadade naiva svenska folket likt strutsar sina huvuden i sanden och röstar på den landsförädiska 7 klövern…..
  Är personligen medlem i och röstar sedan 2018 på AFS vilket känns helt rätt i dagens s.k trygga och heligt mångkulturella Sverige !!!!!!

 3. Ja, Globalisten och miljardären George Soros tillsammans med storbanker både svenska och andra internationella multiföretag Wallenberg Rockefeller Bill Gates och andra rika inflytelserika familjer mutar korrumperar styr media och övrigt i världen, startar krig och störtar makthavare i olika länder som går emot Globalisternas strategier !
  Deras fiender är Nationalister bland annat D.Trump deras syfte är att slå sönder Nationalstater ta bort gränser skapa fri handel fri rörlighet mellan länder skapa oro och rädsla bland befolkningar för att kunna styra människors åsikter få dem dit de vill och allt för makt och pengar…
  Denna grupp av Globalister ligger garanterat bakom den s.k Coronapandemin BLM-upproret i USA och nu det sista upproret i Vitryssland.
  Tre farliga och vidriga farsoter att se upp för och som måste tas bort:
  Vänsterpandemi
  Klimatandemi
  Miljötalibaner

 4. Man ska nog akta sig för att överdriva Soros inflytande han är nog en liten apart figur med en egen aktivism innom den globalistclub han verkar innom.
  Tjänar man pengar på att låna ut pengar så är det klart att man vill ha så många kunder/offer som möjligt.
  Problemet sitter i att vi har alldeles för korrupta och totalt stendumma ledare utan moral och konsekvenstänk.
  Tyvärr så är det befolkningen som är allramest korkad som tillåter det.

  • Jag tror säkert Soros kan göra skada.

   Men håller med, det största hotet kommer från våra egna.
   Politiker el enskilda medborgare som fallit för de mest idiotiska ismer som de följer.

   Det politiska systemet och skatteinflödet med farligt slösande politiker måste begränsas. Skäras ned.

   Den politiska maktsfären har överskridit sina maktbefogenheter. Vi behöver ett mindre antal politiker. Börja med riksdagen.

   För att inte tala om det farligaste politikerna orsakat;
   demografisk förändring genom skattemedel samt överskott på män. 20-talet och 30-talet kommer bli våldsamt.

   Förbered dig och dina nära på en kamp både mot kriminella och staten.

   Slå tillbaka både med fria ord, förstånd och fysikt försvar om nöden kräver.. Gå till de dina och bygg upp dig mentalt.

 5. Lägg ner konspirationsteorierna. En 90-årig gubbe styr inte världen. Ingen hemlig grupp styr världen. Varken judar eller ryssar styr utgången av val. Galenskapen i samhället kommer från en galen befolkning. Då blir även de styrande galna. Titta bara på hur folk strömmade till S under coronakrisen. Lycka till med att förklara att de är begåvade. Som Stikkan Andersson sa: ”Folk är inte så dumma som man tror. De är dummare.”

  • Du vet lika väl som alla tänkande att Money makes the world go around. Ju rikare desto mer makt, och Soros är inte en älskad person bland de sina.
   Han har skadat världen mycket.Du behöver inte tro på NWO men läs gärna om det.
   Det har skrivits artiklar utomlands om det, men här får vi inte läsa.
   Bilderbergsgruppen ? Vad vet du om deras hemliga möten ?
   Varför får inte vi veta vad de sysslar med ?

  • ”Fakta: George Soros var stenrik, hade gjort sig en förmögenhet på valutaspekulationer, bland annat mot det brittiska pundet och den svenska kronan 1992. Han stod samtidigt längre till vänster än de flesta amerikanska miljardärer, hade sågat diverse nyliberala doktriner liksom George W Bushs krig mot terrorismen, och sponsrat grupper som kampanjat för demokraterna i presidentvalet 2004.

   Soros hade förberett en statskupp i decennier genom att infiltrera partier, ta kontroll över pressen, manipulera fram en ekonomisk kris och underblåsa konflikter.”

   Är allt det här bara påhittat?

   https://www.sydsvenskan.se/2018-12-27/hatet-mot-soros-ar-gammal-antisemitism-i-ny-kostym

   Sydsvenskan försöker klä honom i en offerkostym.

 6. Ni som lite äldre, kanske minns vad han gjorde med den svenska kronan. Han köpte upp svensk valuta som han sedan dumpade. Så regeringen Bildt tvingades lägga krut på att försvara kronan, men tvingades att släppa den fri från fast växelkurs. Man ska också hålla i minnet att Soros inte får komma in i sitt hemland Ungern. Rykten utan källa säger att han ligger bakom upploppen i Ukraina, Ryssland och Belarus, men som sagt, jag hittar inga källor som kan styrka eller dementera det

   • Åtminstone några av de s.k. oppositionsledarna i Belarus är utbildade på ”European Humanities University” i Litauen – ett lärosäte som finansieras av just Soros! Även svenska SIDA och EU är inblandade där.

  • Goddag yxskaft. Det var Bildt som skulle leka Helmut Kohl och försöka snacka upp kronan till ”hårdvaluta” som D-marken och Schwezerfrancen efter årtionden av inflation och devalveringar. Att Soros och andra spekulanter utnyttjade galenskapen är inte mycket att säga om.

   • ”Fakta: George Soros var stenrik, hade gjort sig en förmögenhet på valutaspekulationer, bland annat mot det brittiska pundet och den svenska kronan 1992.

   • ”Fakta: George Soros var stenrik, hade gjort sig en förmögenhet på valutaspekulationer, bland annat mot det brittiska pundet och den svenska kronan 1992. ”

    SvD

  • Peter, det är inte omöjligt att Soros ligger på något sätt bakom det som händer i Ukraina och Belarus. Orban visste mycket väl varför han inte vill ha med Soros att göra. Soros´ s.k. Universitet för gender studier är skam och ”utbildar” folk som inte platsar i en vanlig skola. Att komma in på Soros´ s.k. universitet krävs inget högskoleprov utan bara att man är PK, alltså mao vilken idiot som helst.

  • Just det, vad gjorde G.Soros med den svenska kronan 1991 ?
   Han fick kronan att flyta fritt vilket kostade oss skattebetalare många goa miljarder…..
   Soros och hans förrädiska anhängare ligger bakom den s.k flyktingströmmen 2015 där lycksökande s.k flyktingar uppmanades av olika uppsökande grupper att kasta sina pass innan de kom till gränsen.
   Märkligt att man 2020 exakt kan åldersbestämma en Mumie som är flera miljoner år gammal men inte bestämma åldern på s.k ensamkommande barn i helskägg.

   • Soros spekulerade på grund av Sveriges usla politik.

    Sverige hade under 1970- och 80-talen höjt sina priser och löner mer än omvärlden vilket försämrat konkurrenskraften och tvingat fram en lång rad av devalveringar.

    Finland, Italien och England gav upp och lät sina valutor flyta. Men i Sverige tror man sig kunna hålla en fast kronkurs trots alla spekulationer. 

    Tredje veckan i november 1992 strömmar 158 miljarder kronor ut ur Sverige. Till slut kommer det oundvikliga beslutet. Sverige förlorade enorma summor. Företag och privatpersoner gick i konkurs men det blev också starten på saneringen av svensk ekonomi, så vi kanske ska tacka farbror George för att vår ekonomi inte är som Greklands och Italiens.

    Man kan skylla på vem man vill men det var inte Soros som hade misskött vår ekonomi under årtionden.

 7. Han har ju fattat att det är på svängningar man tjänar pengar. En stabil, trygg och lugn värld ger inga tillfällen till klipp. Jmf glasmästaren och han barn tjänar inga pengar på hela rutor.

  Han och Mossad-operationen med Epstein har många makthavare bokstavligt ”by the balls”.

 8. George Soros plan är att Sverige ska belånas – Lars Bern förklarar finansintressenas strategi. (Publicerades 21 augusti 2020. Speltid 57:54)

   • Vi blir alla gamla och kanske även lite gaggiga!
    Vissa tidigare än andra, eller vad säger du Sture ?

 9. Livet är relativt kort och han är redan 90 år gammal. Så mycket elände kan han inte ställa till med mer. Men som sagt förintas ett drakhuvudet ersätts genast den flerhövdade draken med ett nytt.

 10. Dessutom ser han till att skaffa sig KNÄHUNDAR i olika länder, sådana som landsförrädaren Reinfeldt i Sverige som exempel!

  • Öööh… Det behövs inga konspirationsteorier för att förklara cirkusmulattens ättling Reinfeldts galenskap.

Kommentera