Stäng

Vill vänstern att SD ska påverka migrationspolitiken?

JOURNALISTIK OCH INVANDRING. Vill Anders Lindberg, Aftonbladet och de andra vänsterblivna att Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna ska vara med och påverka migrationspolitiken eller vad menar Anders? 

Är Aftonbladet ute efter en Guldspade som delas ut till ”de journalister – verksamma i svenska medier – som genom engagerad och kunnig journalistik avslöjat eller skildrat väsentliga förhållanden som allmänheten förut inte kände till. Undersökningen skall vara ett originalarbete, självständigt genomförd”.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Vill vänstern att SD ska påverka migrationspolitiken?

 1. Det finns enkla humana lösningar för att befria Sverige från behovet av blytunga skatter. En bra början vore obligatorisk utvisningar av invandrade brottslingar. Nästa steg återvandring för de, som efter flera år inte klarar egen försörjning med lagliga jobb. Men regeringen vill inte ens tala om enkla lösningar. Jag vet inte varför men ju högre skatter dess större politikermakt på alla plan. Sverige måste vända en vansinnig utvecklingen av få arbetare, dålig självförsörjning skyhöga skatter mot hög andel arbetande befolkning, hög andel självförsörjning och kraftigt sänka skatter. Man kan tala om det i decennier och sekler men vill man ha den förändringen måste det sättas praktisk handling bakom orden. Då kan välfärden räddas och göra Sverige lite lyckligare och mer självgående.

 2. Anders Lindberg läser noga av och inrättar sig efter vilka åsikter hans hussar i regeringen har i alla frågor inte minst beträffande migrationspolitiken …

  http://katerinamagasin.se/wp-content/uploads/2018/07/FullSizeRender-12.jpg

  Bildkälla: katerinamagasin,se

  När regeringen kört sitt eget solorace och allting gått käpprätt åt helvete så firar de ansvariga ministrarna med tårtakalas …

  https://pbs.twimg.com/media/DACu-dKW0AEIyea.jpg

  Bildkälla: Morgan Johansson twitter

  Men den smågläfsande hundvalpen Anders Lindberg blir naturligtvis aldrig inbjuden och får därför inte smaka på den minsta lilla tårtbit.

 3. Denne man kastar sig på twitterknapparna så fort det finns något som han anser är negativt för SD.Dessa ständiga påhopp på SD och President Trump verkar ha utvecklats till en mani hos honom.Saklighet, sans och förnuft vore på sin plats.Barnsliga och insinuanta påhopp är inte god journalistik.

 4. Journalisten A.L som är smittad av farsoten Vänsterpandemin och som gläffser efter s.k brunskjortor bor enligt uppgift i en fin villa värd ett antal miljoner i ett icke mångkulturellt område där hans barn går i en icke mångkulturell skola med bara vita barn !
  Finns något som heter, att leva som man lär men det förstår inte den landsförädiska familjen….
  Sverige är 2020 ett mångkulturellt kriminellt och genomkorrumperat träsk.

  1. När skiten kommer dit, för det gör den förr eller senare, så förstår de inte hur det kunde bli så.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: