I Danmark utvisas stenkastare, i Sverige utreds det…

BROTTSLIGHET. Eftersom Dan Park och Rasmus Paludan tänker bränna en koran på Fridhemstorget i Malmö på fredag den 28 augusti klockan 12:00 kan det vara bra att påminna invånarna i Malmö och Sveriges politiker om hur Danmark behandlar bland annat stenkastare. 

Steget Efter

Efter att polisen, räddningstjänst, ambulanspersonal och andra gång på gång utsattes för stenkastande aggressiva invandrarungdomar i Danmark föreslog år 2015 den dåvarande  danska justitieministern, Mette Frederiksen (S), att detta lagbrott skulle medföra utvisning betydligt oftare.

Förslaget lades fram tillsammans med andra förslag på hur man uppnår trygghet i Danmark.

Den 30 april 2020 tillsatte Sveriges regeringen och justitieminister Morgan Johansson (S) en utredning som ska lämna förslag på hur man kan åstadkomma skärpta regler för utvisning på grund av brott. Inriktningen är att fler än i dag ska utvisas. Uppdraget är en del av januariavtalet som är en sakpolitisk överenskommelse mellan regeringen, Centerpartiet och Liberalerna. Utredningen ska redovisas senast den 30 juni 2021.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

12 thoughts on “I Danmark utvisas stenkastare, i Sverige utreds det…

 1. Rasmus talar bra svenska och har talets gåva. Om man är intresserad av höra hur hans svenska låter så kolla första länken längre ner i detta inlägg. Danmark visar vägen i många frågor. Danmark vill förbli danskt och inte ett Swedistan. Rasmus har tidigare sagt att danskarna har ett land medan muslimer har 51 muslimska länder att välja på, om jag nu minns rätt. Danmark vill behålla sin kultur, tradition, identitet och värderingar. Seder och bruk är viktigt för danskarna. I Sverige går vi åt andra hållet. I Malmö finns det till exempel fler irakier än danskar. Vi för även en migrationspolitik som är en total katastrof för vårt land. Hypotetiskt kan vi säga så här att om ett stort land i öst skulle inta Gotland så kommer tjock Steffe tillsätta en utredning. I Danmark är man mer rak på sak. Jag älskar Swedi…förlåt Sverige men jag vill ha en regering som fattar besluten efter mottot svenskarna först, svenskarna först.

  https://youtu.be/Jcxl3HWB77Q

 2. Jävla Danmark som får saker gjorda när man kan begrava dem i byråkrati, utredningar och kommittéer som vi gör i Sverige.

 3. Så himla nedrigt av Danmark!

  Nu får vi hoppas att vi hälsar honom välkommen till Sverige!

  Som en markering mot rasism borde vi skicka regeringsplanet och hämta den lille upptågsmakaren hit!

  • Inte bara Danmark, hela östra Europa har samma inställning.
   Folk som inte anpassar sig åker ut samma väg som de kom in.
   En del gifter sig in, men det hjälper inte.
   Folk skall följa rikets lag.

  • För att ingen normalt funtad människa i Sverige går med i politiska partier. De som går in i ungdomsförbunden är de slöaste knivarna i lådan och det är dem som sedan står på valsedlarna.

 4. Rasmus Paludan har en svensk far: Tomas Polvall.

  T.P. var ordförande i journalistförbundet Frilans Riks år 2005.

  Rasmus är lite svensk också.

 5. Återvandring av alla som inte är självförsörjande sen 1995 samt alla tidigare med pension.

Kommentera