Stäng

Jag funderar

Lördagsmorgon och jag funderar över några saker.

Man vaknar på morgonen och innan man ens tagit del av nattens nyheter så undrar man vart i landet det skjutits i natt. Är det ett tecken på att man bor i ett tryggt eller otryggt land?

Bilan Osman, som jobbar för antirasistiska Expo, skrev så här i ett tweet. ”För var dag som går så pallar jag inte med vita människor”. Varken Expo, Näthatsgranskaren eller David Baas har reagerat över de orden. Hade jag kunnat skriva samma tweet om jag bytt ut ordet vita mot svarta och kommit undan lika lätt eller hade jag med namn och bild hängts ut i medierna?

När man lyssnar och tittar på public service kan man nästan tro att det amerikanska presidentvalet avgörs i Sverige.

7 reaktioner på “Jag funderar

 1. I den indentitetspolitiska världen, har minoriteter rätt att yttra sig hatiskt om majoriteten eller utöva hatvåld mot dom. Typer som Bilman, stöttas av hatvänstern som Expo.
  Så här resonerar bara extremister och de saknar helt folkligt stöd. Samhället kommer snart koka över, om inte galenskapen får ett slut.
  Varför har vita vänsterextrema infiltrerat BLM?
  Båda grupperna vill rasera demokratin och skapa kaos i samhället.
  De s k antirasisterna är egentligen de verkliga rasisterna och fyllda med hat.

 2. De försöker varje dag vid varje tillfälle att få oss att glömma de problem som existerar här hemma genom att rikta fokus på något de inte kan påverka.
  Våra s. k. ledare är speciellt duktiga på andras problem men har ingen aaaaning om hur våra egna skall lösas.

 3. Det som övergår mitt förstånd är vad dom gör här egentligen, när dom säger det själva med orden. ”För var dag som går så pallar jag inte med vita människor”. Jag eller någon annan här i landet har inte tvingat denne att stanna i landet, det är bara att packa ihop allt och flytta till ursprungslandet så denne mår bättre

  Eller är det bara så simpelt att det är pengarna som styr, sen hur man mår spelar ingen roll bara man får pengar ?

  1. De här mätningar är manipulerade.
   Läste en gång att dem som gör mätningar sätter själva resp. partier röster, då de inte har lust att ringa runt. Eller så väljer de vissa grupper ,som ger fördelar till vissa partier.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: