Det är skillnad på svarta och vita…

JOURNALISTIK. Efter mordet och våldtäkten på Nella Olander i Fagersta sommaren 2018 har livstidsdömde Johan Fallqvist fortsatt sin mörka förvandling innanför murarna. Norrtäljefängelset har gång på gång slagit larm, skriver Expressen och hänger ut Fallqvist med namn och bild. 

De två unga männen som fritogs från ett ungdomshem utanför Lund är fortfarande på fri fot. Den 19-årige mannen har ett brottsregister som sträcker sig från pistolrån till grovt vapenbrott – och ett beställningsmord. Han känner sig stolt över kriminella handlingar då det ger respekt, pengar och status, enligt en utredning, skriver Expressen/Kvällsposten och pixlar mannens ansikte mannen samt anger inte etnicitet och namn.

-Pettersson konstaterar att det tydligen är skillnad på vita och svarta. Pixelhuvudet på bild två uppifrån det heter Sebastian Asaba och är somalier, han är på rymmen får SIS-hemmet i Råby, Lund och påstås vara ofarlig för allmänheten, detta trots att han mördat en man på Lidingö för pengar. Vad händer om han behöver mer pengar?

Sebastian Asasa. Dömd för ett mord som var en avrättning och en massa annat till fyra års sluten ungdomsvård. Bilden kommer inte från Expressen.

Intressant är också att herr Asaba är på flykt från sitt boende, mördare sitter tydligen inte i fängelse i det nya landet.

Råby ungdomshem Lund Foto: Entheta

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

7 thoughts on “Det är skillnad på svarta och vita…

 1. Media tror att vi är lättlurade genom att visa en vit så ska vi genast anta att alla skurkar är vita. När Media ska intervjua någon på en arbetsplats visas en invandrare i akt och mening att vi skall tro att alla invandrare är goda och jobbar.
  Förvillade MP’are går väl på valsen och naturligtvis alla som röstat MP.

 2. Det ska undanhållas på alla sätt, enligt regeringens agenda/protokoll, vilka det är som gör brott, detta för att fortsätta med importen av baaaaarn, för att kunna utnyttja och förlusta sig på Sverige och svenskar.

  Röstas det för detta, så blir det så här!
  Det är DU som avgör !
  Vill du dina barn och barnbarn så illa?
  😢

  Ps. Media som döljer sanningen, de är delaktiga i brotten !

 3. De enstaka Svenska mördarna söker man efter med ljus och lykta decennier tillbaka i propagandaprogram som t ex ”i huvudet på en mördare” med flera! Det finns hundratals ( vid våldtäkt TUSENTALS) utlänningar som MÖRDARE O VÅLDTÄKTSMÄN bara ett antal år tillbaka!

 4. 1968 tog extremvänstern makten.
  1975 beslutade dåvarande korrupta riksdag med Palme vid makten att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land.
  1999 slöt landsförädiska Socialdemokraterna ett avtal med Muslimska brödraskapet.
  Tre årtal och händelser av flera som man 2020 ser resultatet av i dagens s.k trygga och heligt mångkulturella Sverige med dagliga skjutningar våldtäkter rån misshandel och andra vidriga brott…
  Ett eventuellt vaccin mot Corona är gång men vad som verkligen behövs snabbt är ett vaccin mot den mycket hotande farsoten Vänsterpandemin.

Kommentera