Stäng

6 reaktioner på “Klimatkatastrof i Kina

 1. Alla dessa aktivister som bygger upp sina liv på lösa antaganden och lögner, är patetiska.
  Ännu värre när de förnekar alla fakta som talar mot deras religion.
  Är det varmt några veckor, skriker de ut detta som små barn. Annars är det helt tyst.
  Hur kan någon gå på dessa lögnares fantasier?

 2. De kinesiska ledarna är kloka. De bygger massor med kolkraftverk för att värma landet. De ger fan i FN:s snack som svenska ledare tror är tvång.

 3. Ja jisses, man ska inte förvåna sig över hur Greta utvecklats
  med tanke på hennes bakgrund och omgivning?

 4. Ni kanske har noterat att vid extrem hetta, så kan knappast anses ”klimatkatastrof” råder. Men kraftig kyla sommartid (det är SOMMAR i Xinjiang just nu – f ö är det INTE SV Kina utan västligaste Kina) och kraftigt snöfall är direkt KATASTROF.
  Liknande hände i vintras på Island där boskap (hästar) i hundratals snöades in och inte kunde söka bete, så de svalt ihjäl innan de kunde grävas fram.
  I Arktis har isarna redan börjat igenfrysningen för vinter. Det tyska klimatforskningsfartyg, som skulle mäta ”den globala uppvärmningen” är nu infruset och kan kanske inte bärgas.

  I södra halvan av Sydamerika har det varit ovanligt kalla temperaturer under deras vinter. Detta har inte hänt sedan 60 år. T o m södra Amazonas är utsatt för frost. Motsvarigheten på norra halvklotet, skulle vara att Las Palmas är insnöat november, januari, februari (Juli var lite varmare, men knappt).

  OCH I SVERIGE SAKNAS ALL ENERGIBEREDSKAP FÖR ATT KLARA FÖRSÖRJNINGEN EN VINTERMÅNAD MED 20-30 GRADIG KYLA! Då blir Covid-19 en skitsak i jämförelse. Överdödligheten av KYLA är enligt FN rapport 2015 20 ggr högre än vid extrem hetta! TÄNK PÅ DETTA!

  1. Får hoppas att strömmen först stängs av på söder malm när det blir brist. De är ju så överhettade så de borde klara sig längst.

   1. Som du vet bebos Söder av Sveriges hjärntrust, elen kommer därför att först stängas på landsbygden och absolut sist i Sthlm.
    Vår intellektuella elit får inte störas i sitt viktiga kulturarbete, Sveriges framtid, Världens hopp och ljus.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: