Klimatkatastrof i Kina


Sydvästara delen av Kina drabbades för ett tag sedan av ”klimatkatastrof” = ovanligt kallt väder, samt därtill ovanligt tidigt snöfall.

FjärranÖsternRedaktören hopsa: Att Gretas mamma ser till att hon har varma kläder när hon skall ut å skolstrejka mot den globala uppvärmningen!

 


6 responses to “Klimatkatastrof i Kina

 • Nisse

  Alla dessa aktivister som bygger upp sina liv på lösa antaganden och lögner, är patetiska.
  Ännu värre när de förnekar alla fakta som talar mot deras religion.
  Är det varmt några veckor, skriker de ut detta som små barn. Annars är det helt tyst.
  Hur kan någon gå på dessa lögnares fantasier?

  Gilla

 • turrim

  De kinesiska ledarna är kloka. De bygger massor med kolkraftverk för att värma landet. De ger fan i FN:s snack som svenska ledare tror är tvång.

  Gilla

 • Tony

  Ja jisses, man ska inte förvåna sig över hur Greta utvecklats
  med tanke på hennes bakgrund och omgivning?

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Ni kanske har noterat att vid extrem hetta, så kan knappast anses ”klimatkatastrof” råder. Men kraftig kyla sommartid (det är SOMMAR i Xinjiang just nu – f ö är det INTE SV Kina utan västligaste Kina) och kraftigt snöfall är direkt KATASTROF.
  Liknande hände i vintras på Island där boskap (hästar) i hundratals snöades in och inte kunde söka bete, så de svalt ihjäl innan de kunde grävas fram.
  I Arktis har isarna redan börjat igenfrysningen för vinter. Det tyska klimatforskningsfartyg, som skulle mäta ”den globala uppvärmningen” är nu infruset och kan kanske inte bärgas.

  I södra halvan av Sydamerika har det varit ovanligt kalla temperaturer under deras vinter. Detta har inte hänt sedan 60 år. T o m södra Amazonas är utsatt för frost. Motsvarigheten på norra halvklotet, skulle vara att Las Palmas är insnöat november, januari, februari (Juli var lite varmare, men knappt).

  OCH I SVERIGE SAKNAS ALL ENERGIBEREDSKAP FÖR ATT KLARA FÖRSÖRJNINGEN EN VINTERMÅNAD MED 20-30 GRADIG KYLA! Då blir Covid-19 en skitsak i jämförelse. Överdödligheten av KYLA är enligt FN rapport 2015 20 ggr högre än vid extrem hetta! TÄNK PÅ DETTA!

  Gilla

  • G Nordström

   Får hoppas att strömmen först stängs av på söder malm när det blir brist. De är ju så överhettade så de borde klara sig längst.

   Gilla

   • pllay

    Som du vet bebos Söder av Sveriges hjärntrust, elen kommer därför att först stängas på landsbygden och absolut sist i Sthlm.
    Vår intellektuella elit får inte störas i sitt viktiga kulturarbete, Sveriges framtid, Världens hopp och ljus.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: