Vit kvinna knivskuren i centrala Stockholm


RASISM. En kvinna har blivit knivskuren på Södermalm i centrala Stockholm. Larmet kom vid lunchtid på fredagen och polisen misstänker mordförsök. – En man ska ha hotat henne och försökt råna henne på tillhörigheter. Det är uppgifterna som vi har initialt, säger Carina Skagerlind på polisen i region Stockholm.

 

Brottet ska ha skett utomhus. Kvinnan togs till sjukhus, men hennes skador ska inte vara livshotande. Ingen är ännu gripen för brottet.

-Pettersson noterar att vi inte får något signalement på gärningsmannen men vid överfallet ska mannen ha uttryckt sig hatiskt mot vita kvinnor, enligt uppgift till Aftonbladet, så var och en får gissa vad det var för färg på gärningsmannen..

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Vit kvinna knivskuren i centrala Stockholm

 • Kenth Andersson

  Blev det tårtkalas hos den vänsterextrema grottorganisationen BLM ?
  Något allvarligt håller på att hända, en ny typ av världsordning är på gång att ta över,, är garanterat ingen slump att exempelvis Coronaviruset BLM och annat mysko råkar dyka upp samma år det är val i USA.
  I Sverige är och blir valet 2022 definitivt ett ödesval…..

  Gilla

 • Kenneth Nittberg

  Tack,Löven,Annie,Mollgan och ni andra hycklare! Gärningsmannen var givetvis en nynazist i eran sjuka verklighets bild.Ha en riktigt vidrig helg!

  Gilla

 • Maja 2

  Södermalm hyllar mångkulturen. Nu får de smaka på det ! Var så goda, jag är inte ledsen.

  Gilla

 • Maya

  Knivattacken skedde i närheten av Wollmar Yxkullsgatan på Södermalm.Precis i krokarna ligger Södermalms polisstation och en klinik där narkomaner går och byter till rena sprutor och lämnar i dom gamla.Södermalm har en massa mottagningar för personer med psykiska problem och/eller en beroendeproblematik.Tyvärr har gamla fina Södermalm blivit slummigt och nerklottrat och kriminella element har hittat dit.Knarkförsäljningen har strålande tider nu nere i Tantoområdet till kolonisternas förargelse.Det är inte en lyxstadsdel utan en stadsdel där resten av staden deporterat sina sociala problem.PKJournalisterna som har flyttat in till ”pittoreska ” Södermalm borde göra reportage om allt djävulskap som har drabbat denna stadsdel på senare tid.

  Gillad av 1 person

 • Nosferatu

  Jag gissar svart…

  Gilla

 • ruben

  Gärningsmannens skydd prioriteras före allmänheten i Sverige, så något signalement blir det inte. Vi behöver nya människor med klarsyn och livsmod i regering och myndigheter. Det finns en hel del i Danmark att ta efter när det gäller naturlig omtanke om den egna befolkningen.

  Gillad av 1 person

 • ståfräs

  Solklart HMF, Tomas Åberg har redan skickat en anmälan mot kvinnan.

  Gilla

 • Nisse

  Media utelämnar alltid hatiska kommentarer mot vita/svenskar strukturellt.
  Det sägs inte betyda något för brottet.
  Om en vit/svensk säger något nedsättande om en annan folkgrupp, hamnar detta på löpsedeln.
  I detta fallet gäller det mordförsök, så brottet är väldigt allvarligt.

  Gilla

  • Annie lufy

   Vi är under belägring av Soros o Bilderberg gruppen och även FN som vill sätta igång ett exprement 2030 som det kallas New Order inga landsgränser och företrädare från S M Reinfeldt ligger bakom.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: