Expressens David Baas fortsätter sitt SD-hat…

JOURNALISTIK. Som ni vet ska nyhetsjournalister enligt sina egna regler vara sakliga och opartiska. Det gäller inte skribenten David Baas på Expressen. Baas har i över ett decennium förföljt SD och ingen sak är för liten eller för gammal att ta upp om Baas tror det kan vara till nackdel för Sverigedemokraterna.

Givetvis finns det Sverigedemokrater som uppträder som skitstövlar och gör misstag liksom det finns i alla partier och i detta fall verkar det vara en idiot.

Men flest finns i det största partiet men David Baas koncentrerar sig bara på SD och det spelar ingen roll om händelserna är 10-15 år gamla.

Idag är Baas igång igen, vill ni läsa står det i Expressen

Om David Baas på bloggen…

-Pettersson tvivlar på att Sverigedemokrater är värre än andra, för David Baas och andra kanske det finns några tips på nedanstående länkar…

En stor brun kackerlacka, på väg att gasas ihjäl – så valde Länstidningen Östersund att porträttera Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i anslutning till en ledarartikel, jag såg inte David Baas prata om hat…

Jag undrar varför Åkesson och SD som kackerlackor som ska gasas är okej men det går inte att ha Stefan Löfven på en måltavla eller dra historier om muslimer…

När vi ändå är inne på satir eller om man vill kalla det näthat så passar jag på att dra några

– Mooar! Varför äter vi inte äter apor?

Därför att vi är släkt med dem.

– Är det därför muslimer inte äter grisar?

*

”Jag får hela tiden sms om min kamphund som förra helgen bet ihjäl fyra somalier, tre pakistanare och fyra 4 turkar. – För sista gången: ”DEN ÄR INTE TILL SALU”

*

Två muslimer och en neger sitter i en bil. Vem kör den?
– Kriminalvården.

*

Lilla Mohammed frågar sin mor: “Mamma, jag har den största penisen i hela trean, Är det för att jag är blatte?” – Nej, lilla Mohammed. Det är för att du är 19 år.

*

Hur kan man slå två flugor i en smäll? – Man slår en somalier i ögat.

*

En muslimsk tjej blir uppkallad till klassläraren:– Det var riktigt bra skrivet. Nu skriver du som en riktig svensk!
Tjejen kommer hem till sina föräldrar: “Mamma, mamma! Jag har fått högsta betyg och min lärare säger att jag är en riktig svensk nu” – SMACK. Hon får en riktig örfil. Sedan går hon till sin pappa och samma sak upprepar sig.

Nästa dag i skolan:
Läraren: ”Nå, hur känns det att vara en riktig svensk?”
Tjejen: ”Tufft! Jag har reda fått stryk av två invandrarsvin.”

*

Ayatollah Khomeini, 1979 ”Allah skapade inte människan för att han skulle ha kul. Syftet med skapelsen var för mänskligheten att sättas på prov genom umbäranden och bön. En islamisk regim måste vara allvarlig på varje område. Det finns inga skämt i Islam. Det finns ingen humor i Islam. Det finns inget roligt i Islam. Det kan inte vara skoj och glädje i det som är allvarligt”

Achmed den döda terroristen

https://youtu.be/M5Xq-slyKwA

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Expressens David Baas fortsätter sitt SD-hat…

 1. Eftersom de borgliga inte fäller regeringen får man anta att de vill ha politiken regeringen för. Världens högsta skatter räcker inte till vägbygge, tandvård, sjukvård, skolor, mm. Men våra skattepengar räcker att skicka till Vitryssland, Europa, Afrika, Asien och Sydamerika. Det räcker också till bidrag till hundratusentals människor som vill ha del av den svenska kakan, men som kommer från andra länder.
  Det är helt rätt nu med ett parti som ser till oss svenskar.
  Tvångströja till alla som inte röstar på Sverigedemokraterna.

 2. David Baas? Är det säkert att B ska va med?

  Hörde när Mikael Wilgert intervjuade typen, utöver
  sina verbala spyor var det inte mycket han hade
  att komma med, mest upprepningar av känt snitt?

  • Är bara en tragisk patetisk och misslyckad individ som förmodligen slutade amma för tidigt och nu hukar sig bakom extremvänstern!
   Han får sitt straff till slut, ingenting varar som tur för evigt, allt har sin tid det visar historien…

 3. Ett gott skratt förlänger livet sägs det. De här skämten är ju inte värre än alla norgehistorier man drog för varandra förr i tiden. men är man överkänslig och totalt humorlös så kanske det skrämmer en del.
  Den korkskallen Pool vet nog inte hur man gör när man skrattar.
  Själv tyckte jag flera av skämten var hejdlöst roliga och är då enligt den humorlöse skribenten en av många rasister.
  Tyvärr sitter det även personer med totalt avsaknad av humor i SDs ledning, som förstör det vi många svenskar har satsat allt på.

 4. Bra historier Pettersson Har aldrig läst dem förr.
  Gillar folk med humor.
  En sann historia. En svart kille åker med en mobilkran i Malmö.
  en bil stannar bredvid med afrikaner. Han vevar ner fönstret och fråga dom. Har det brunnit i bilen.

 5. Att trycka upp måltavlor med Trumps nuna, skulle det vara en bra affärsidé? Att skytte mot dessa (än så länge?) fiktiva måltavlor skulle visa på ädlare känslor än ”hat”, det har jag redan insett.

  • Vad fan har vi med Trumps nuna att göra?? Så vitt
   jag vet är Trump president i USA,? Men så klart för
   att rikta strålkastarljuset ifrån det klent begåvade
   styre Sverige har, eller hur?

 6. Att skämta om Löven är att sparka på en liggande . Håller med Argus om lyteskomik . I övrigt trevliga historier , tack . Mvh Sjöström

 7. I DDR åkte Honecker runt i Berlin. Varför är det kö? Chauffören sa det är fullt med bilar och folk som går över till Väst för muren har fallit.

 8. En vanlig dekal på TVn var förr. Hellre äter jag daggmask än jag ser Olof Palme på TV.
  SD får sluta vara så mesiga och hålla på med uteslutning. Skratta åt makten i stället
  Gösta Bohman spottade upp gamla högern genom slagfärdighet och snabba repliker.
  Makten med sina lydiga idioter medierna ska inte vara snarstuckna. All dynga de vräkt ur sig studsar nu tillbaka. -skitgivare igentagare.

 9. Sånt här fortsätter för att PK vet att deras lakej utesluter varenda medlem som PK-media säger till honom att han ska utesluta. Noll ryggrad. Noll opinionsbildning. Noll resultat. SD förstärker bara hathetsen genom att buga sig för PK. Det enda SD gör är att tanka miljarder i partistöd och arvoden. Efter 10 år i Riksdagis har vi facit i hand och kan konstatera att SD var ett enda stort fiasko.

 10. Den där lusen har hållit på i över 10 år i försök att sänka SD med en massa skit och lögner. Har är ju så misslyckad att han borde ta ett rep. SD har bara växt och växt och kommer att växa.

 11. Jag brukar inte skämta om Löfven då jag inte tycker om lyteskomik. 😉

  Det blir liksom tautologi.

Kommentera