Ett vidrigt litet as!

INSÄNDARE. Så uttrycker sig på Twitter Sveriges regering om USA:s folkvalde president Donald Trump. Via miljöpartisten och regeringens talesman Lorentz Tovatt. Han efterträdde Åsa Romson i riksdagen, är ersättare för Isabella Lövin och sakkunnig åt Karolina Skog, mp. Det är att vara diplomatisk minsann! Tovatt påstår sig kämpa mot näthat.

Rolf Malm

Så ovärdigt kan en värdelös, ung liten pellejöns höja rösten. En 30-årig, grön klädsnobb som tror sig veta mer än amerikanska folket. För att räkna in fler röster till det uträknade parti som ingen längre röstar på. Enligt principen att höja rösten när argumenten är svaga. Det tyder ju snarare på försvagad hyfs och anständighet.

Ja, t.o.m. hyfsat låg intelligens. Detta att ständigt hyfsa till fakta. Faktum är ju hans partis klimatfakta faktiskt är rena lögner, framförda med hög röst. De kan inte ens räkna de enklaste tal. I sina tal räknar de med att skatt på matlådor ska betala de 8000 miljarder de skuldsatt oss med.

 

Man efterlyser en vuxen röst i rummet, men den lyser allt klarare med sin frånvaro. Med lysande logik förklarar de att en liten skolflickas skolfrånvaro ger bättre klimatkunskap än professorernas. Kunskapsföraktet genomsyrar bildligt talat allt de gör. Det lär komma surt efter när bildning betraktas som en belastning. Själva utgör de en svår belastning på samhället just genom sin brist på bildning. En sekt för självmordsbenägna. De räknar kallt med att världen går under av värmeslag. Som ett slag i luften skyller de på koldioxiden. I ett slag ska allt göras med den elektricitet som de stoppar produktionen av.

Lorentz Tovatt, Miljöpartiet
Foto: Philip Lantz

En kamp med väderkvarnar. Ett slags dårarnas paradis där man som i sagan spinner kejsarens nya kläder med en osynlig perpetuum-mobile-apparat som av sig själv genererar trådlös energi i oändlighet. Utan en tråd på kroppen kommer de att stå när nästa istid snart knäpper till käften på dem. Då kommer de säkert försöka att gapa om att det är den idiotiska mänsklighetens fel att Moder natur djävlas med oss. Den fattiga delen av världen lyssnar dessbättre inte på dem. Men Sverige kan vi nog räkna ut om inte någon vågar ropa att kejsaren är naken och spritt språngande galen.

Gå med i folkomrosta2021.se Läs mer på deras hemsida.

Rolf Malm

Ps. TACK för alla tips och allt stöd för mitt grävande och skrivande av boken ”Sverige 2084”! Den blir tjockare för varje dag som går.

Swish 0722- 84 70 52, bankkonto 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

Steget Efter. Lorentz Tovatt, miljöpartiet vill att vi ska äta insekter. Det kanske går med ett grundarvode som riksdagsledamot på 68.400 kronor i månaden. 

Uppdraget som riksdagsledamot ställer höga krav på omdöme och uppförande.

Om riksdagsledamot Lorentz Tovatt på bloggen…

10 thoughts on “Ett vidrigt litet as!

 1. Vad är en ”klimathatande fascist”? En fascist som hatar klimat? Någon speciell typ av klimat?
  Det här personen är en bra representant för gap-vänstern. Bara etiketter men inget innehåll.
  Skriker man bara rasist-fascist-nazist så har man vunnit.

 2. Till skillnad mot mp som kommer att få rött kort och en spark i baken 22 så kommer Trump att vinna valet i November 20.
  Så införskaffa en låda näsdukar för det lär du behöva din lipsill.

 3. Ett annat as kan ni bekanta er med på länken nedan:
  https://www.bz-berlin.de/media/4017879
  Sarmed A kallar sig denne Iranske terrorist,som igår lät sig fotograferas innan han åkte ut på den stora autobahn,som genomkorsar Berlin.
  Här hade idioten för avsikt att döda så många som möjligt med sitt fordon.
  Två MC-förare hann han med att skada svårt genom,att körda fast och ner dem.Tack o. lov observerades handlingarna av andra trafikanter som tvärade hans vidare färd.När polisen kom till platsen påstod han sig ha en ”kista” med sprängmedel i bagageluckan.
  Detta orsakade att trafiken tvingades spärras av i alla riktningar runt platsen. Under tiden specialenheter undersökte fordonet efter sprängmedel bildades enorma köer,under hela fyra timmar. Resultatet blev att man endast fann ammunition och arabiske terroristen fördes till häktet.
  Liksom hos oss sökte PK-pressen skydda honom,genom att ge helt falska uppgifter kring vad som i verkligheten skett. Först idag tvingades de plita ner sanningen.

 4. Lorentz Tokhatt uttrycker sig efter vad förstånd han har,
  det vill säga minimalt, det är inget krav i MP att man ska ha
  förstånd att dras med!

 5. Detta sjuka lilla parti som har förstört Sverige. Nu måste de partiet försvinna och aldrig mer få komma tillbaks igen.

   • Hoppas inte förmycket Billy Boy.
    Finns något som heter valfusk, som förmodligen var mer omfattande än vad som kommit fram
    Kolla Håkan Bergmark från kajutan, om val fusk.

   • Nuvarande 7 klövern sitter med 100% säkerhet kvar i riksdagen efter valet 2022 med hjälp av en trygg svensk väljarkår och valfusk eller stödröster som det istället så fint heter.
    Frågan är hur många % SD får och om det kommer in ett Islamistiskt parti i riksdagen ?

 6. Men det är OK att vara miljö fascist och förespråka ett fascistiskt styre som hans kollega i Bryssel. Tycker ju att det är onödigt med val. Bättre vi har experter som styr. Vilka han räknar som experter förtäljer inte historien.

Kommentera