Alla skolor ska bli mångkulturella


INVANDRING & SKOLAN. Nu ska det mångkulturella kaoset spridas till alla skolor, i varje fall i Trollhättan.

Trollhättan har presenterat förslagen om vilka skolor som kan komma att stängas i kommunen. 500 elever berörs och förhoppningen med stängningarna är att få en bättre blandning av elever med olika bakgrund.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


13 responses to “Alla skolor ska bli mångkulturella

 • ruben

  Politiker experimenterar med barn i ett oprövat spel. Det är katastrof att tvinga svenska barn agera krockkuddar för mångkulturell analfabetism och våldsamma klankulturer. Vissa har ljugit om åldern och är 3-5 år äldre än övriga i klassen. Vissa av dem växer upp i hemmiljöer, som odlar oförsonligt hat mot västerländsk kultur och levnadssätt. Svenska skolbarn tvingas gå i skolor de inte sökt till och det kan betyda dagliga långa tröttsamma skolresor med buss. Hur kan politiker göra så med svenska urbefolkningens barn? Är det ens lagligt? Nej, det finns mycket att göra om i Sverige.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Norge hade sin Quisling !
  Sverige har 2020 sin 7 klöver och en 80%-ig väljarkår.

  Gilla

 • Jurist.

  Svensk kultur, religion och lagar inkluderande Skollagen är av brännvinspolitiker totalt raserade av vansinnesbeslut och
  under kristen falsk flagg avser nu
  Socialdemokrater för tro och solidaritet (fd Broder­skaps­rörelsen) att för första gången väljs en inte kristen vid namn Abdulkader Babib till ordförande!

  Citat; Broderskapsrörelsens tidigare ordförande Peter Weiderud och Abdulkader Babib syns i samband med en pressträff där man meddelade att man slutat vara en exklusivt kristen trosrörelse.

  https://www.varldenidag.se/nyheter/kristna-ledare-staten-bor-inte-lagga-sig-i-enskilda-samtal/repthl!Njdm9oXdxZ2sHQe1ItgABw/

  Nu synes det vara dags att byta yrke från jurist till yrkespolitiker!
  Mvh, kvinnlig jurist.

  Gilla

 • Fjölet

  Jajamen så är det, och de är så stolta över att det går så bra, hoppas den nya skolan har en kamera per kvm för annars lär den inte bli gammal, den som revs och ungdomsgården bredvid har de ju trännat åtskilliga gånger på att elda ner!!!

  Gilla

 • Cinna

  I vissa klasser trycker de in 6-8 st nya elever, på en gång, som knappt kan/inte kan svenska och inte alls är på samma nivå som de som redan går i klassen. Ni kan ju tänka er hur det går…Japp; KAOS.
  (Ovan är ett exempel från en skola i närheten där jag bor.)

  Hjälper inte att föräldrarna protesterar över förstörd undervisning och bråk; rektorn ljuger föräldrarna rakt upp i ansiktet och säger att ”de får en extra resurs” , vilket de inte får. Fast de flesta föräldrar verkar inte bry sig.

  Gilla

  • Cinna

   Så…det man nu gör i Trollhättan och på många andra håll i landet är att sprida ut bråk och stök och förstöra för ännu fler elever, instället för att ta tag i problemen och åtgärda dem.

   Ingen elev kommer bli vinnare på detta, ingen!

   Gilla

  • Fjölet

   Jepp
   Det är det troligaste resultatet, penalism , rån mm för någon har en finare mobil, och så ”avslöjas” det att de andra lyckats spara ihop till nåt fint som de genast blir av med, och så kommer det istället kallas ekonomisk klassklyfta, vilket i sin tur reds ut och så höjs bidragen för de som rånar, och alla andra blir utan stöd och pengar, och ingen straffas mer än offren i deras ambition att jämna ut samhällsklyftorna,
   och så fortsätter karusellen istället för dra i handbromsen och använda det sunda förnuftet.

   Gilla

 • Fjölet

  Och snart kommer nyheten om att skolan under namnet Kronan blir en Moske, tack och adjö Trollhättan

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Nu är slutet nära för Folkhemmet !
  Ett stort grattis till alla trygga naiva och konflikträdda svenska folket svenskar som röstat på och fortsatt röstar på den landsförädiska 7 klövern, nu får ni vill.
  Alla femtekolonnare som röstat på 7 klövern kan och ska sälla sig till landsförräderiet…..

  Gilla

 • G Nordström

  Är väl också Sozze styrd kommun

  Gilla

 • age

  Om man sprider ut skiten så luktar den
  ännu mer ….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: