Stäng

Taqqiyya – med lögnen som vapen

INSÄNDARE. Inom islam är det förbjudet att bli vän med en otrogen. Men det är tillåtet att ljuga för att framstå som vän. Det kallas bl.a för Taqqiyya. Ett förträffligt vapen för att lura de svenska vänsterliberaler som är de mest  lättlurade. Eller de fegaste som enligt samma princip påstår sig kämpa för demokratin, men gör motsatsen.

Rolf Malm

Skillnaden är att muslimer gör det med skicklighet och övertygelse. Västvärldens svikare gör det däremot av dumhet och självbedrägeri. De inser inte att den demokrati de tror sig försvara är muslimernas främsta måltavla. De fattar inte att de sågar av den gren de sitter på.

Dummast är de s.k. femininister och jämliksivrare som försvarar den ideologi som uttryckligen förvisar dem till plikter i hemmet. De låter sig hellre våldtas och förnedras av sina muslimska vänner än att inse det kvinnoförtryck som är en av islams hörnstenar.

De tar t.o.m. på sig islams främsta maktsymbol – slöjan. De inser inte den religion de övergivit till skillnad mot det politiska islam sedan länge reformerats. Förr hette det även här att kvinnan tige i församlingen. Det gäller oförändrat inom islam.

Liksom alla andra patriarkalets begränsningar av frihet, rättvisa och humanitet. Här råder religionsfrihet, där är det förenat med dödsstraff att konvertera. Att det därför är en självklarhet att det inte går att integrera, än mindre assimilera, den växande, muslimska diasporan. Den tar istället med hjälp av taqqiyya, sakta men slugt över den politiska makten och kväver den svenska kulturen på alla plan.

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

De vi valt för att värna vår demokrati är deras bästa vänner. Den arbetarrörelse som gav dem makten överger dem nu och ersätts med muslimska klanröster. Men denna nya valboskap jobbar inte. De svenska arbetarna får underhålla dem. De får också betala deras enorma nätverk av organisationer och föreningar med mångmiljonbidrag. Pengar som arbetarrörelsen förr använde till sina egna folkrörelser och fackföreningar. Då de hade avgörande inflytande för Sveriges utveckling till välstånd och kunskapssamhälle.

Som tack får svenska folket nu spott och spe. Utsätts för allt från våldtäkter, förnedringsvåld, sprängningar, bränder till  mord och utbredd ångest och rädsla. Brottsligheten domineras av invandrare. Få straffas dock. Antingen är de för unga eller för etablerade i Sverige. Eller så är vittnen så hotade att bevisning omöjliggörs. Tusentals grova förövare har dömts till utvisning. Få utvisas dock. De släpps fria och utgör ett latent hot mot sina gamla offer. Som istället får flytta och få ny identitet. Äldre vågar sig inte hemifrån. Men inte ens där är de längre säkra. Till äldrevården vågar de inte flytta.

Samhällskontraktet har brutits och köerna till sjukvård, bostäder och övriga samhällstjänster växer lavinartat. Polisen är maktlös och ambulans och brandkår kommer inte fram i de utanförskaps-områden som getton nuförtiden kallas. Skolan är en katastrof. På många skolor är svenska språket ett minoritetsspråk. Det finns skolor där islam styr undervisningen. Utanför Göteborg finns t.o.m en skola vars rektor är partiledare för ett islamistiskt parti i Somalia! Skolan har fått 640 miljoner skattekronor i bidrag.

En bred majoritet av svenska folket vill stoppa invandring till dess samhället hunnit repareras. De tystas genom att man kallar dem rasister. De som ändå höjer rösten döms för hets mot folkgrupp. Trots att muslimer i motsats till svenskar inte är en folkgrupp. Det räcker med att använda ett förbjudet ord. Språkpolisen är betydligt effektivare än den vanliga polisen. Angiveriet har utvecklats till juridisk konst. Med s.k. ”lawfare” används landets lagar för att åtala s.k. islamofober. Även om de skulle förlora i domstol har de nått syftet att skrämma och tysta den svenska majoriteten. Kostnaderna för dessa skenrättegångar betalas i slutänden av den som utsätts för försök till justitiemord.

Muslimerna och dess handgångna politiker och journalister kan bekosta dyra advokater med hjälp av de islamorganisationer som lever på de åtalade skattebetalarnas pengar. Men oavsett utslag i domstol har den anklagade redan dömts i media och politikertweets. Så fungerade det även vid meetoo-hysterin. Få dömda, men mångas liv förstört. När metoden kan användas för att knäcka t.ex Julius Assange går ingen säker. Trots att falsk angivelse faktiskt är ett grovt brott. Förtroendet för rättssystemet blir därefter. Rättvisan segrar allt mer sällan. Brottsoffren blir allt fler utan upprättelse. Våldtäktsoffer får dubbla straff, förövarna får halva straff. Eller inte ens det eftersom återfallsförbrytare bara får straff för det grövsta av sina brott. Åter i det fria har de alla rättigheter till bidrag och samhällsservice. Är de under 18 år blir de inte ens förhörda. Men politikerna undrar varför de kriminella blir allt yngre! Åker de fast i utlandet, t.ex i Danmark, får de istället dubbla straff för gängrelaterad brottslighet. Man har under ledning av tänkare som Stefan Löfven, Morgan Johansson, Dan Eliasson och applåderande vänsterliberaler fullständigt tappat kontrollen. Man vet inte ens hur många som bor i Sverige. Eller hur många av de 900.000 med samlingsnummer som lever på det svenska bidragssystemet. Hur ska de kunna planera fördelning av landets resurser utan sådan helt nödvändig kunskap. De verkar inte ens ha kunskap nog för att inse sin brist på kunskap. De agerar som om vi fortfarande var ca 8 miljoner invånare och med nästan obefintlig arbetslöshet. Coronapandemin avslöjade deras totala verklighetsflykt.

Rolf Malm

Ps. Dagens politiker är helt förblindade genom att man i snart 100 år censurerat och friserat den politiska historien. Alla misstag ska upprepas. Alla lögner och skandaler ska glömmas. Jag gräver för att påminna om dem i boken ”Sverige 2084”. STORT TACK för allt stöd!

Swish 0722  84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

…och statsministerns kallar Sverigedemokraterna extrema…

8 reaktioner på “Taqqiyya – med lögnen som vapen

 1. Jag försöker igen med en kortare version : Sverige är på knä gentemot USA vad gäller import av olja. USA vill isolera Ryssland ekonomisk av någon anledning , trotts att detta land numera är kapitalistiskt. Sverige får inte köpa olja av Ryssland , ty det har USA bestämt ( typ ekonomisk världspolis ). Alltså är Sverige beroende av olja från muslimska länder. Detta vet dessa länder och kan ställa krav på att Sverige tillämpar muslimsk invandring. För min egen del föredrar jag rysk olja i det att avsluta beroendet från muslimska länder . Men att vara ryssvänlig vad gäller handel gillar inte USA . Men varför ryssofobi i massmedia ? // Jag undrar vilka krafter som står bakom att varje svensk ska vara ryssofob ?
  USA kanske ? Jag är hellre ryssvänlig än att vara för obegränsad invandring av muslimer.

  1. Det var inte mycket rätt där Gunnar.

   Ryssland är en av de tre stora leverantörer av olja till Sverige med 27 procent. Norge är störst med 41 procent och Nigeria trea med 12 procent. Siffror från 2019. De senaste tio åren är Ryssland den överlägset största leverantören.

   Sverige skulle gärna köpa mer från Ryssland men det är problem med miljökraven.

   Oljan vi köper från de muslimska länderna är försumbar med 0,5 procent från Saudiarabien. Danmark levererar mer olja än muslimerna.

   https://www.svd.se/rysk-olja-valler-in–trots-miljokritik

 2. Vi borde respektera muslimerna/islam
  och koranens budskap!

  => Eftersom de bertaktar oss som fiender
  så måste vi känna oss som deras fiender!

  D.v.s. FIENDER SKA UT UR VÅRT LAND !
  => Stäng alla stridsledningscentraler/
  moskéer!
  => Dra in alla bidrag!
  => Stäng slla samlingslokaler!
  => Acceptera inga bankkonton!
  => Accepteta inga lån!
  => Acceptera inga registreringsnummer!
  => Acceptera inga bilar, reg. i Sverige!

  FIENDER ska inte finnas i Vårt Fosterland!

  Dock: Tillåt en muslim att ”konvertera”
  från islam – skriftligt och juridiskt
  dokumentetat!
  = Då är han/hon inte längre muslim och kan
  accepteras i Vårt Fosterland!

 3. Trotts alla dom egenskapade problem som Sverige har, är
  ändå Svansföringen hög när Löfven talar om Belarus
  brist på demokrati??? Hade han åtminstone haft vett
  att hålla tyst för att inte göra bort sig ännu mer i Världen.

 4. I Koranen står det om världshäravälde och att kristna är Islams fiende nummer 1 och ett lovligt byte !

 5. Tycker dom kan ta sin pruttfet och flytta dit dom kom från..
  Soptippen menar jag då.
  ponnsan62
  AFS

 6. Rolf!

  Dina texter är fantastiska!
  De borde sitta på anslagstavlan i varje ICA affär!

  Tack Rolf!
  //age

Kommentera

%d bloggare gillar detta: