Kim tar hand om hundarna


Det kommunistiske landet, Mord Koreas Diktator Kim Jong-un meddelade i juli att: ” äga ett husdjur nu är emot lagen”.

Kim Jong-un har förklarat att husdjur är en symbol för kapitalistisk ”dekadens” och beordrat att hundar i Pyongyang ska samlas in av myndigheterna.

Diktatorn Kim tillkännagav i juli att; ” äga ett husdjur nu är emot lagen och säger; ”att ha en hund hemma är en del  av den borgerliga ideologin”.  En del av ägarna är rädda för att deras älskade husdjur kommer att används för att minska landets matbrist.

Några av hundarna skickas till statliga djurparker eller säljs till hundköttrestauranger.

I en FN-rapport nyligen uppgavs att så mycket som 60 procent av Nordkoreas 25,5 miljoner människor står inför ”utbredd matbrist” som har förvärrats av internationella sanktioner.

Hundkött har länge betraktats som en delikatess på den koreanska halvön, även om traditionen att äta hundar gradvis försvinner i Sydkorea.  Hundkött är mest populärt under de varma och fuktiga sommarmånaderna eftersom det tros ge energi och uthållighet.

LÄNK


2 responses to “Kim tar hand om hundarna

 • Billy Boy

  Kommunistdiktatorn Kim Jong-un Nordkorea fäller sitt uppriktiga omdöme om Stefan Löfven (S) och regeringen han lyckats formera i Sverige …

  Bildkälla: bottslingar,blogspot,com

  Stefan Löfven (S) tackar för de vänliga orden och bjuder in sin politiska diktatorkollega Kim Jong-un i Mord Korea att komma på statsbesök till vårt land …

  Bildkälla: toklandet,wordpress,com

  … för att kunna utbyta ömsesidiga erfarenheterna av hundlivet och misären båda tvingat sina respektive länders befolkningar att leva i.

  Gilla

 • hllviken

  Det har kommit fram, trots fejk-namn, att Nordkoreas diktatorer har utbildats vid dyra privatskolor i Schweiz. Mödrarna har bott där vissa perioder.

  Det märkliga är att världens rikaste har tillgångar där och kommunistiska revolutioner förbereds där.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: