Stäng

Kim tar hand om hundarna

Det kommunistiske landet, Mord Koreas Diktator Kim Jong-un meddelade i juli att: ” äga ett husdjur nu är emot lagen”.

Kim Jong-un har förklarat att husdjur är en symbol för kapitalistisk ”dekadens” och beordrat att hundar i Pyongyang ska samlas in av myndigheterna.

Diktatorn Kim tillkännagav i juli att; ” äga ett husdjur nu är emot lagen och säger; ”att ha en hund hemma är en del  av den borgerliga ideologin”.  En del av ägarna är rädda för att deras älskade husdjur kommer att används för att minska landets matbrist.

Några av hundarna skickas till statliga djurparker eller säljs till hundköttrestauranger.

I en FN-rapport nyligen uppgavs att så mycket som 60 procent av Nordkoreas 25,5 miljoner människor står inför ”utbredd matbrist” som har förvärrats av internationella sanktioner.

Hundkött har länge betraktats som en delikatess på den koreanska halvön, även om traditionen att äta hundar gradvis försvinner i Sydkorea.  Hundkött är mest populärt under de varma och fuktiga sommarmånaderna eftersom det tros ge energi och uthållighet.

LÄNK

2 reaktioner på “Kim tar hand om hundarna

 1. Kommunistdiktatorn Kim Jong-un Nordkorea fäller sitt uppriktiga omdöme om Stefan Löfven (S) och regeringen han lyckats formera i Sverige …

  http://2.bp.blogspot.com/-Ud_-yqHIRgY/UVwSrDtXA_I/AAAAAAAAaSg/_X2yrhxmEtE/s400/Kim+Jong-Un_north+korea_sweden_fascism_dictatorship.jpg

  Bildkälla: bottslingar,blogspot,com

  Stefan Löfven (S) tackar för de vänliga orden och bjuder in sin politiska diktatorkollega Kim Jong-un i Mord Korea att komma på statsbesök till vårt land …

  https://i0.wp.com/pbs.twimg.com/media/DEIlkQkWsAA5N2a.jpg

  Bildkälla: toklandet,wordpress,com

  … för att kunna utbyta ömsesidiga erfarenheterna av hundlivet och misären båda tvingat sina respektive länders befolkningar att leva i.

 2. Det har kommit fram, trots fejk-namn, att Nordkoreas diktatorer har utbildats vid dyra privatskolor i Schweiz. Mödrarna har bott där vissa perioder.

  Det märkliga är att världens rikaste har tillgångar där och kommunistiska revolutioner förbereds där.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: