”Nu kommer polisen, men vi kommer igen senare”


INVANDRING & MEDIA. Hotet i rubriken kommer från en axelbred man från Mellanöstern. Strax innan kastade han ägg på Marlene Hansen och hennes pojkvän, Henrik, på deras balkong. Under flera månader har en stor grupp unga invandrare dragit rund Händelsvej i Sydhavnen i Köpenhamn, rapporterar BT.dk.

Det berättar 51-åriga Marlene Hansen, som är bosatt i området. Tillsammans med sin pojkvän var hon målet för mannens ägg. Äggen kastades för att hon från sin balkong bad de unga männen att lugna sig.

”De träffade mina fönster” säger Marlene.

Läs vidare och se filmen på BT.dk…

Danska tidningar skriver som som det är – fakta – ej vinklat i någon riktning. ”Truslen kommer fra en hærdebred mand af mellemøstlig herkomst” – Hoten kommer från en axelbred man från Mellanöstern.

Svensk media, till exempel Expressen, väljer medvetet att utelämna att majoriteten av de som ingår i “gängen” eller ”grupperingarna” är invandrare. Något de flesta vet.

Eller som här. Widar Andersson på Folkbladet. Väljer att utelämna det som dansk media som skriver rakt på sak för det är relevant fakta. Utan att låta fingrarna darra det minsta över tangenterna och utan det minsta spår av självcensur. De fem gängkriminella ungdomar från Rinkeby i Stockholm som står åtalade för mord i Danmark har alla invandrarbakgrund, vilket Pettersson skrivit om … här….

– Pettersson säger att medias rapportering är ett allvarligt hot, de skildrar inte verkligheten och det blir då svårt för politiker och väljare att fatta förnuftiga beslut…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “”Nu kommer polisen, men vi kommer igen senare”

 • le

  araber är världens mest hatade folk alla vet varför

  dom är mer hatade än sina kusiner afrikanerna

  dra in bidragen helt så är mycket löst 🙂

  Gilla

 • Tony

  Grupputvisning är en bra metod att sätta sådana herrar på plats, det ger rejäla signaler till andra som funderar på att tracka befolkningen.

  Ska man ha reda på verkligheten så ska man inte läsa och lyssna på Svensk media.

  Gilla

 • folksam2010

  förbannande Qusslingar till journalister skriv sanningen ställ på makten aller byt jobb Tur denna blogg finns

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: