Journalisterna ligger bakom landets förfall…

DEMOKRATI & MEDIA. Många påstår att vi har de politiker vi förtjänar eftersom drygt 80 procent röstar som idioter. Jag vill dock försvara väljarna och lägga en stor del av ansvaret på journalisterna som ligger bakom en stor del av eländet i vårt land genom att vinkla, vilseleda och ljuga om det som sker i landet och inte kontrollera politikernas påståenden.

Nu skriver Svenska Dagbladet om en politiker, Johan Forssell, rättspolitisk talesperson för Moderaterna, som vill se flera förändringar i lagstiftningen för att skydda vittnen. Sverigedemokraterna föreslog det redan 2012 och andra har gjort det i årtionden men kallats rasister av journalisterna.

-Pettersson menar att det behövs en haverikommission som granskar journalisternas arbete på område efter område. De har dolt och döljer vilka som ligger bakom brottsligheten, de påstod att ”flyktingarna” var välutbildade och lönsamma, de sa att de ljugande afghanska männen var ”ensamkommande flyktingbarn”, de ljuger om klimat, de granskar idrottsmän, artister, politiker och andra kändisars inkomster och affärer men de granskar aldrig journalisterna, de ljuger om allt och blir trots det aldrig granskade…

De pixlar mördare och våldtäktsmän men publicerar namn och bild på hotande vittnen…

– Pettersson menar att journalisterna är farliga för rikets säkerhet, i varje fall 99 procent av dem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Journalisterna ligger bakom landets förfall…

 1. Med en normal media som gjort sitt jobb hade aldrig
  regeringen kunnat missköta sitt uppdrag så till den
  milda grad som man gjort! En media med ett fåtal
  ägare är lättare att köpa för myndigheterna, därför
  får vi lögner halvsanningar och rena faktafel, och
  en media som kollar läsarna inte makten, och du
  får betala. Dock kan dom inte tvinga dig att läsa o lyssna till smörjan!

 2. Att mediajournalisterna (till 99%) har antagit den vänsterinriktade propagandan är för att sossarna såg tidigt den betydelse det skulle få i framtiden, de sista 70 årens styrning via våra skolor och utbildningar har bara haft en tanke, styra folket, hjärntvätta folket och kontrollera folket.
  Att se detta i ett större samanhang för en journalist är ett trauma av stora mått. Livskvaliten skulle utplånas på ett ögonblick, umgängeskretsen skulle betraktas som zombier…… armageddon skulle framstå som överkomlig.
  Men inte detta. Det kan ju inte vara sant.
  Då kommer istället andra tankar upp, visst kan man leva så här, visst kan världen anpassa sig till våra värderingar……….. och så är allt glömt, Punkt.

  Demokratin ägnas inte en tanke.

  Kommunismen jobbar sakta numera, det finns för många svängningar i samhället som skall bearbetas och införlivas i kampen.

  Det som stör att de inte drivs av sin ideologi längre, det finns alltid en koppling till globalisterna. Agend 2030, har dom köpt den rakt av utan att ifrågasätta och opponera sig…. detta är en gåta.
  Har aldrig sett en journalist fråga vad syftet är att Sverige skall gå i fronten av världspolitiken.

  Hade journalisterna gjort sitt jobb enligt deras ”Journalistiska yrkesetik”
  hade vi haft ett helt annat samhälle idag.

  ”ät en kaka” Pettersson.

 3. Men det var ju svenska folket som skapade det statliga mediemonopolet när de från början av 1940-talet, när vi ännu hade helt fri media, valde och många gånger valde om Tage Erlander. Han som införde presstödet och statligt monopol på Radio- och TV-sändningar. på 1940-talet måste alla ha varit fullt medvetna om hur ett samhälle kan totalförstöras av statligt mediemonopol och den hatiska propaganda som ett sådant är till för, med anledning av händelser på kontinenten åren tidigare…

  Problemet är att svenska folket sedan många hundra år ALDRIG har brytt sig om politik och sitt eget samhälles utveckling. Svenskar har alltid överlåtit sånt åt en isolerad liten elitklick, ofta utlänningar. Det är därför vi, t.s. från de flesta andra folk, aldrig har gjort revolution för att skaffa oss en författning, en författningsdomstol och maktdelning överhuvudtaget.

 4. Har lyssnat på God Morgon världen på söndag mornarna kl 9.
  och där får nästan alltid Göran Greider och Helle Klein sitta och spy ut
  sina ÅSIKTER Varför får inga SD: snhängare vara med till exempel
  nej det är sveriges radios censur som gäller samma om du ringer till ring p1
  då kommer du till slussen sen ska det anyliseras vad du har på hjärtat
  alltså cesuren nästan DDR.

  • Hej Thomas. B.

   Du skriver: ” censuren nästan DDR.”
   Jag påstår att censuren och propagandamaskinen i Sverige är slugare och mycket värre än den var i forna DDR.

   Min grund är att jag är uppväxt i Trelleborg. Efter ”Die Wände” 1989 vistades jag några veckor varje sommar i Rügenområdet. Jag hade då min s/y Ofelia. Jag seglade där åren mellan 1990 till och med 2005. Jag fick personliga vänner som jag tycker bra om.

   Jag påstår att ”Ossisarna” var och är mer medvetna än vi Svenskar.
   Med vänlig hälsning
   Tomas.
   (s/y Ofelia är numera stulen och förstörd av politiska skäl. Hon ses på http://tomasgidlof.se/ofelia.html Jag nämner också att Svenska Kryssarklubben och SBU, Svenska Båt Unionen, har varit mycket skadliga för svenskt båtliv.)

   • Instämmer helt med dig ”Tomas”,har under alla mina år i Berlin,och tidigare genom mitt arbete god insikt i DDR,sedan början 70-talet.
    Deras propaganda var så utformad att den lätt gick att genomskåda i motsats till dagens,här i Abzurdien.
    Hela Ö-Tyskland var därtill smyckat med banderoller o. affischer,om hur bra deras Socialism var !!
    På deras TV fanns endast ett sebart program.”Ein Kessel Buntes” hette detta musikprogram,från Friedrichstadpalats..
    Internationella kända artister några få gånger per år.

  • Hej igen Thomas. B.
   Det är flera år sedan jag övergav P 1.

   Om du har något att säga så skriv några stolpar och försök säga det till Ring Swebbtv. / Hälsningar / Tomas.

 5. Journalisterna dom få som finns kvar ligger inte för detta förfall, det är dom så kallade journalisterna som sett till att landet är i förfall. Men inom en snar framtid kommer dom så kallade journalisterna ändra sig i sin uppfattning, sen blir det en massa sk’tsnack från deras sida om att man inte visste eller förstod även att man inte fick skriva. Tyvärr för deras del har man tappat förtroendet för så kallade journalister, så inget gnäll om dom blir drabbade hårt personligen av deras egen agenda som dom utfört under alla dessa år

 6. Politiker och PK–media är bara lydiga mutade och korrumperade marionetter åt en högre Globalistmakt som sätter agendan !
  Det är en klan av storbanker multiföretag och miljardärer som typ Bill Gates Rockefeller Wallenberg m.m som bestämmer.
  Nationalstater med eniga medborgare är ett hot mot dessa Globalister som vill ha öppna gränser fri marknad förvirrade och rädda människor som är lätta att styra dit man vill.
  Corona är ett perfekt exempel på att skapa osäkerhet bland människor och få dem att lyda order, är Coronapandemin bara en slump ?
  Supermiljardären Bill Gates som vissa numera hyllar som en givmild profet vad beträffar bistånd har inte oväntat stora ekonomiska intressen i läkemedelsindustrin och vill naturligtvis att ett svindyrt vaccin nu ska tas fram, det finns billigare alternativ men det talar man inte om.

 7. De som köper och betalar för skitjournalistik är ju medskyldiga även om många är helt omedvetna vilken svenskfientlig skit de stödjer.

  • Det är svårt att undvika journalistik även om man vill. SVT och Sveriges Radio är skattefinansierade, andra medier har presstöd liksom några alternativ media. Andra lever på reklampengar från mindre seriösa företag…

   Dock inte Petterssons…

   • Nej dessa murvlar har en enorm makt,att förleda sina läsare, och från unga år,indoktrinera de yngsta likt Greta.
    Stenbock vill minnas från efterkrigstiden,hur noga pressen var med att bekänna vilken färg de representerade.
    T.ex. var Göteborgsposten en FP-företrädare under Harry Hjörnes ledning och Göteborgs Handelstidning en anarkistisk socialistisk blaska,känd genom sin tvivelaktige omskrivne Torgny Segerstedt.
    Samma omdaning skedde så över hela landet.
    ”Arbetaren”,”Nyheterna” och liknande S-organ dog bort under 60/70-talen.Deras Vänsterinriktade ”journalister” kom på detta vis in i den tidigare borgerliga pressen.
    Vilket idag lett till att ingen längre vill betala för propagandan.
    Därför numera statligt rikliga bidrag åt dessa lögnorgan,från landets Socialistiska styre.

   • Svårt att undvika Jo men man behöver ju inte frivilligt betala till smörjan men snart så får vi nog betala lokalblaskan på kommunalskatten.

 8. 40talister och deras 40åriga barn första dagisgenerationen är hjärntvättade.
  Inget riksdagsparti gör något för att upplysa dessa om hur det är i verkligheten.
  Sverige är förlorat.

 9. Övergrepp i rättsak är ett av dom brott som skall beivras med livstids utvisning för hela klanen!

  Oavsett om dom har fått svenskt medborgarskap eller inte, i Sverige visar du dig aldrig igen!

 10. Det är bara att gratulera kulturmarxisterna till en väl genomförd strategi och ta lärdom av det. De har infiltrerat vissa politiska partier, statsförvaltningen, skolväsendet och media.

 11. Visst, journalisterna har en stor skuld i att Sverige ser ut som det gör!

  Men idag går det väl knappast att skylla på dom längre?

  Även den dummaste politiskt korrekte svensken måste väl idag kunna se med sina egna ögon hur det ser ut i Sverigeistan!

  • Tyvärr Kalasbetalaren så ser inte även den dummaste politiske korrekte svensken förfallet och framför allt kommer de inte acceptera att de har haft fel.

 12. Eftersom de flesta journalister numera är betalda genom skattemedel, som våran regering skyfflat över dom. Så borde det finnas incitament att kräva en kommission som granskar deras arbete.

 13. journalisterna är Sveriges största svikare tätt följt av politikerna, Se till att börja granska Politikerna Skit i Trump ett tag inse att han vann valet och kommer vinna nästa med Sanningen hittar man på denna utmärkta blogg och Swebtv

Kommentera