Sandor om svarta poliser som dödar…


INSÄNDARE till Aysha Jones, Lovette Jallow och Kitimbwa Sabuni

Tydligen så blir det inte några som helst protester från er sida när svarta poliser gör ingripanden där detta slutar med döden för den gripne.

Sandor Herold. en stolt vit invandrare vid ett annat tillfälle…

Man tycker ju att Aysha Jones som är initiativtagare till Black Lives Matter – rörelsen i Sverige skulle agera nu också och arrangera protester. Men tydligen inte och man kan ju undra varför?

Detta icke agerande från er sida visar med all önskvärd tydlighet att BLM – rörelsen inte kan tas på allvar eftersom syftet tydligen mest går ut på att ställa till med kaos och bråk och förstörelse.

Att inte protestera mot dödande svarta poliser visar bara vilka simpla hycklare ni är alla tre. Eller hur förklarar ni tystnaden från er sida i detta fallet?

Jag tar tystnaden från er sida som ett bevis på att ni nog har det j-igt bra här i den vite mannens land och inte har några som helst anledningar till att protestera mot det som ni påstår er bli utsatta för i form av rasism och diskriminering.

Förmodar att ni alla tre fortfarande även finns kvar i landet och inte återvänt till varken Gambia eller Burundi eller var ni nu kommer från. Vilket naturligtvis är ett ytterligare bevis på att era rasisthistorier inte är något annat än svammel.

F ö så måtte ni väl trivas extra mycket nu när ni även får er serverat rena afrikavärmen i form av temperaturer uppåt 40 grader i solen. Så kom inte och säg att den vite mannen inte gör allt för er trivsel. Och ändå bara klagar ni!

Måste säga att ni är några små otacksamma färgade!

Till Lovette Jallow som i ett svar till mig så generöst erbjöd mig att kyssa hennes svarta röv, faktiskt hennes egna ord, så måste jag i fall du ännu en gång kommer med detta erbjudande nu också tacka nej.

Du kan ju kanske framföra detta erbjudande till Kitimbwa Sabuni istället. Kanske han inte är lika kräsen som jag och nappar på erbjudandet.

Det heter ju att delad glädje är dubbel glädje så ni kunde kanske kyssa varandras svarta rövar.

Sandor Herold, stolt vit invandrare


8 responses to “Sandor om svarta poliser som dödar…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: