Till Aysha Jones, ännu en hatande och krävande neger

Aysha Jones, född i Banjul i Gambia, är aktivist, influencer och bloggare. Jones flyttade till Sverige som tvååring och har vuxit upp i Örebro. Alysa Jones blev känd 2020 som initiativtagare till Black Lives Matter-rörelsen i Sverige. 

I tisdags anordnade Black lives matter – Sweden ett panelsamtal där jämställdhetsminister Åsa Lindhagen (MP) och riksdagsledamoten Ali Esbati (V) bjöds in för att ”lyssna, lära och ta till sig av rörelsens budskap”. Hanif Azizi skulle företräda Polisen på mötet, men avbokades med motiveringen att han bland annat ”förnekat strukturell rasism inom Polismyndigheten”.

Aysha Jones, initiativtagare till Black lives matter Sweden, var en av de som talade, enligt Nyheter Idag– Sverige är inte svenskt, Sverige tillhör samer. Sverige är fortfarande i min mening kolonisatörer i den meningen att landet inte tillhör de som kallar sig för svenskar i modern tid, sade hon bland annat.

Aysha Jones, bild från Politikfakta

INSÄNDARE. Till Aysha Jones, ännu en hatande och krävande neger

För det första, byt ut din e-mail adress till något som man inte behöver använda flera minuter för att skriva ner och skriva om.

För det andra, kan bara hålla med Paul Nilsson. Om ni negrer har det så svårt här i Sverige så varför är ni då här? Åk tillbaka till Gambia, Burundi eller Somalia eller varifrån ni nu har tagit er hit.

Men tydligen så har ni det ändå bättre här hos den vite mannen än i dom skithålsländerna där ni hör hemma och där inget fungerar. Tydligen så är ni inte kapabla att bygga upp ett fungerande samhälle och det enda möjligheten ni har att uppleva ett sådant är att ta er hit. Bara det faktum att ni befinner er här är ett bevis på att ni är beroende av den vite mannen och det som denne har byggt upp.

Att du sedan också salam aleikommar dig och svamlar om kärlek och hatiska hjärtan är direkt skrattretande när man betänker på vilket sätt den kultur du tydligen kommer från dryper av hat och terror.

Ditt och dina gelikars budskap om kärlek, gemenskap och allas lika värde har vi fått många trevliga exempel på under årens lopp. Vi undanber oss dessa former av kärlek som vi t ex sett från Syrien och andra liknande muslimska länder. Att du som muslim predikar kärlek och förståelse har lika stor sanningshalt som sagan om Rödluvan och vargen.

Hur vore det om ni istället för hat och krav visade lite tacksamhet mot det folk och det land som tagit emot er?

Själv har jag och min fru visat detta genom att vi arbetat här och gjort rätt för oss med 45 års arbete och betalat miljoner i form av skatter och andra avgifter till samhället. Förutom detta så har vi uppfostrat två barn som nu också lever på samma sätt som vi gjort. Det är sådana invandrare som vi som Sverige har haft nytta av och som behövs.

Ert hat och era krav för inte detta landet framåt. Landet har inga som helst behov av hatande och krävande invandrare som troligtvis inte heller bidrar med annat än kriminalitet och sociala problem samt kostnader.

Inte heller har landet några behov en s k religion vars mål tydligen är att förpassa landet tillbaka till en medeltidsnivå och som behandlar kvinnor värre än djur.

Så om du och dina gelikar inte kan integrera er i ett civiliserat samhälle och anpassa er och sluta med ert hatande och krävande så har jag bara följande råd till er, lämna landet med omedelbar verkan. Vi har inget behov av er!

Ovanstående är skrivet av en vit stolt invandrare som du mer än gärna får kalla för rasist eller vad du vill. Det bekommer mig inte ett dugg för jag vet nämligen vad jag är och vad jag står för och det är helt andra saker än vad du och dina hatande och krävande kompisar står för.

Sandor Herold

Sandor Herold från ett tidigare inlägg

 

28 thoughts on “Till Aysha Jones, ännu en hatande och krävande neger

 1. De e väl märkligt…. när dom bjuder in till debatter så får ingen som inte glider med på deras sliriga åsikter vara med, tankar och åsikter som inte gillas får absolut inte förekomma. Alla deras åsikter däremot får stå helt oemotsagda ”så allt går rätt till”. Rätt eller fel………. mest fel.

  Undrar om dom förstår själva vilka hycklande pajasar dom är.

 2. Sandor en sanningssägare av Guds nåde. Tänk om vi hade lite folk som Du och som samtidigt var politiker, då hade Sverige varit som förut ett land att vara stolt över.

 3. När man ser BLM:s aktiviteter så tycker jag det ger intrycket att det finns ett utbrett hat mot vita bland svarta, någon som vet hur det ligger till?
  Även om det finns vita som hatar svarta så är det vad jag sett inte särskilt vanligt.

 4. Samer är nomader av euroasiatiskt folkslag som invandrade till Skandinavien långt efter svenskarna.

  • Sant!, genom indoktrinering med hjälp av skolan, medierna, propagandafilmer och TV-serier, och de olika regimer vi haft de senast 3-4 decennierna, har vi SVENSKAR desinformerats och hjärntvättats att tro att SAMERNA är ett urfolk likt de Nordamerikanska indianerna, men så är INTE fallet!
   SVENSKARNAS förfäder var här många TUSEN år före SAMERNA. Däremot är det sant att SAMERNA fått flytta på sig pga de stora kraftverksdammbyggena i Norrland. Men SVENSKAR tvångsförflyttas indirekt också än idag genom den planerade utarmningen av landsbygden!
   Och Negressen ovan bör omedelbart lämna landet, hon har inget att tillföra med sin uppenbara SVENSKFIENTLIGHET!

 5. Inte för att det spelar någon roll men hon har faktiskt fel i att samerna var först i Sverige. Den senaste forskningen har visat att det inte stämmer.

 6. ”Gud hjälper den som hjälper sig själv”-hjälper alltså inte att be till Gud för den som är hjälplös.?

  • Bäste Roland Berg!
   Fyrtio år levde jag innan jag lämnade Svenska Kyrkan. Skam känner jag för det.

   Asarna lämnar hjälp till självhjälp. Fem gånger har de räddat mig.

   Midvinternattens köld är hård. Endast tomten är vaken!

   I Valhall vi möts om några år! /T.

   T.

 7. Sverige tillhör Samer, jag vet en stor del SVENSKAR som är Same-ättlingar. Och för min del är jag kraftigt stolt, som Svensk över Samer, de har även enligt Svensk lag Minoritetsstöd här i SVERIGE, vad sa du nu, Negerhona? Försvinn om du har KRAV på vårt land, du är en SKAM för alla de som kommer hit och sköter sig…oavsett hudfärg, svarta, bruna, röda, gula. Bara håll käft med ert BLM- tugg i Sverige, tack!

 8. Undra vad denna donna tycker om James David Manning, kan inte vara kul att vara hudfärgshandikappad och höra när han säger sanningen.

 9. Har hon haft en svår uppväxt i Sverige, räckte inte alla skattefinansierade bidrag till ?
  Gambia finns ju kvar att bosätta sig i när det som det verkar Sverige inte passar denna individ.

 10. 7 uppeldade bilar i natt!
  Det måste vara svenska ungdomar från något villaområde som gått till gemensam attack mot ”gamla miljöförstörande bilar”!

  – eller har jag fel i mitt antagande?

 11. 7 bilar uppeldade på olika platser i Skåne i natt, men
  inget samband säger polisen? Hur fan vet dom det?
  Har inte dräggen Mobiltelefoner så att dom kan komunisera
  med varandra???

 12. Men om en kvinna som tagits till sverige som sexslav, lyckas fly och söker asyl i sverige, skickas hon tillbaka till sitt hemland för att hon inte kan försörja sig ”lagligt”(migrationsverkets regler)… så varför skickas inte alla andra icke-självförsörjare tillbaka till det land de kommer ifrån? Mycket märkligt…

 13. Skulle vara trevligt med en demonstration, med invandrare som tagit Sverige till sitt hjärta och bidragit till sin försörjning. Tyvärr är många av dem bortgångna och en del orkar nog inte gå i ledet p.ga. hög ålder.❤️🇸🇪

 14. Sandor, en nyttig invandrare, som tillsammans med många
  andra kom hit från dom av Sovjet ockuperade länder dom
  var många men det fanns gott om jobb, dom ville jobba och
  fick jobb, så kallade nyttiga invandrare, motpolen kan man
  se överallt idag.

  Själv fick jag en Ungersk flicka till skolkamrat som efter ett
  halvår kunde tala flytande Svenska i stort sett utan brytning,
  Idag kan man möta folk som kom för 10-15 år sen och som
  behöver tolk för att göra sig förstådd.

 15. Sandor Herold formulerar nog de flestas åsikt!

  Åtminstone den produktiva delen av befolkningen.

 16. Hur utmärker sig dessa ”BLM”:are för att vara givande
  för det land de lever i och får sina förmåner i?

  Är de högt utbildade?
  Har de utmärkt sig i arbetslivet?
  Har de byggt egna hus åt sig?

  – eller lever de på den svenska välfärden genom bidrag?
  – och har de avlat en massa barn för att maximera bidragen?

  Skulle ”BLM”:are kanske göra en lista på vilken nytta
  de gör för det land som föder dem?
  + skriva det på plakaten vid demonstrationerna!

  => Vi som arbetet ett helt liv är registrerade hos
  Skattemyndigheten, där allt kan kontrolleras.

  • Ja sen kan man fråga sig varför man måste förnya passet var 5e år innan vart det var 10e år!

Kommentera