Stäng

Invasionen fortsätter…

INVANDRING. Spanjorer och turister kopplar av på en strand i Almeria, södra Spanien efter ett svårt COVID-år, då en båt med afrikanska migranter stormar stranden. En ny fas av massinvandringen till bidragsparadiset Europa har börjat.

-Pettersson undrar varifrån dom kommer, det är 15-16 landmil mellan Almeria och Nordafrika, det är dubbla avståndet mellan Gotland och svenska fastlandet, det känns lite långt med en styrpulpetbåt, men människosmugglarna verkar ha resurser så ett moderskepp kanske ligger utanför kusten någon mil bort.

Liksom en del svenskar så tigger en del spanjorer om invasionen av sämre välfärd, högre skatter och mer brottslighet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “Invasionen fortsätter…

 1. För det första: • Vi är tvungna att acceptera det faktum att det inte kommer att bli som de goda årtiondena innan.

  För det andra: • Vi är tvungna att acceptera det faktum att vi kommer att behöva ta till vapen för att försvara det vita, egentliga Europa.

  Det senare är inget konstigt i sig. Stora delar av Europa har varit attackerade samt under arabockupation tidigare under århundradena.
  …vi är redan under attack. Systematiskt grovt våld var dag, skolor bränns ned, bilar sätts i brand, våldtäkter, oprovocerade överfall.

  Problem: Vi har en icke hållbar situation i Sverige och i Europa. Situationen är identifierad som helvetes svår. Helt inacceptabel.

  Åtgärd: Avlägsna problemet genom massiv återsändning afrikan/arab/asiat-biomassa. Den som vägrar, elimineras. Slut.

  Eller med andra ord, alla riktiga svenska män; Det är hög tid att få ut de tio handkrämsmorda, lena, mjuka fingrarna ur röv_n för att göra sig beredd att slita ut strupar. Nu. I dag.

  Förresten, gäller det alla svenska män, även homofiler, transor och all annat snedvridet. Eftersom, de, vilka vi släpper in i Europa och Sverige, gör processen kort med oss alla. Rakt av.

 2. Mångkulturella Västeuropa och Norden är förlorat, ruttnar inifrån av landsförräderi och korruption !
  Frågan är hur det kommer att gå för USA framöver, vem vet kanske är ett inbördeskrig där inte så långt borta ?
  Framtidens vinnare både militärt och ekonomiskt är garanterat Ryssland och Kina som idag har ett mycket nära samarbete.

 3. Landstigning som i Normandie på D-day. Skillnaden är att de som invaderas inte gör motstånd och att de som anländer inte har något att tillföra kontinenten.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: