Är Reinfeldt och Löfven stolta över sitt verk?

BROTTSLIGHET & INVANDRING. – Pettersson undrar om Reinfeldt, Löfven och medlöpande politiker samt journalister är stolta över det samhälle de skapat samtidigt som de förnekat problemen och skyllt på alla invandringskritiska. 

Givetvis är de som röstat medskyldiga till samhällsförfallet, liksom de journalister som dolt och döljer verkligheter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Är Reinfeldt och Löfven stolta över sitt verk?

 1. Visst längtar man någonstans där man slipper bli stressad varje morgon, när man vaknar. Men jag anser att det är dem som är skyldiga som skall tvingas fly, inte vi!
  En revolution ,vad som helst som kan störta regeringen och försöka få till ett något mer normaliserat land.

  En kvinnlig jurist skrev så här i går på Petterssons
  ”Ja du Maja 2 må tro det eller ej men faktum är att utan att bryta mot en enda befintlig lagar går det att inom högst en vecka frihetsberöva och hålla av polis fastställt kriminella borta från våra gator, men det stoppas av regimen!
  Mvh.”

  Hur skall vi kunna påverka så vi slipper våldet på gatorna?
  Det skulle hållas en demonstration mot våldet i förrgår mot den ”12 åriga Adrianas ”mord.
  Adriana var inte ute och rastade en hund. Adriana flydde ifrån ett gäng som hon var bekant med …. från en lägenhet.
  Adrianas ålder är också ifrågasatt.
  Demonstrationen verkar ha avblåsts.


 2. rent-ut-sagt förjävligt att man längtar långt, långt
  bort från vårt helvete som blir allt värre å värre.
  Allt fortgår i en alltmer ökad takt, vanstyre pågår
  under heltid av vårt Land Sverige…politikerjävlar
  som inte ens duger slå fan i arslet me, får råda!
  Finns inget försvar de skyldiga till förfallet har å
  kan påvisa, rubbet helt och hållet våra folkvalda
  politikers, som styrt här sen i början på -60 talet
  …ingen kunde då ana sig till att vi själva(folket)
  kunde rösta och göra oss själva denna otjänst
  som vi nu är mitt uppe i…detta är början på ett
  helvete som blir omöjligt att stoppa, garanterat
  Som sagt, kommer strax lämna skiten med ett
  avslappnat leende på läpparna

 3. Vi bör åka till ett annat grannland och protestera såsom jag såg vitryssar att protestera på Mynttorget i dag. Eftersom vi vågar inte göra det här.

 4. Dom är väl lovade ett saftigt antal Miljoner vars av
  Globallistmaffian, så dom bryr sig inte, tycker väl att
  Svensken inte förtjänar annat, men båda kommer att
  hamna på historiens skräphög för sin rena ondska!
  För det dom båda gjort med landet ondskefullt.

 5. SD har nu lagt fram ett eget bra förslag som ett alternativ till migrationskommitens katastrofala förslag om framtidens svenska invandring och migrationspolitik !
  Hoppas att SD:s får gehör för sitt förslag eller i fall delar av det men det är kanske bara är och förblir ett önsketänkande så länge det lilla partiet MP tillåts styra 7 klövern i denna fråga ?

 6. Jag håller verkligen med. Regeringarna är medskyldiga till brottsutvecklingen. Om det är något som behövs är det en kommission kring Reinfeldt- och Löfvenregeringarna och den stigande grova brottsligheten.

  Det finns undersökningar från USA som visar att de olika invandrargrupperna där
  fortsätter sina sociala mönster, utvecklng kring jobb o arbetslöshet likt hemma i sina hemländer, ursprungsländer.
  Detta är något för politikerna i Sverige att fundera över. Så då vet vi utfallet kring framtida områden med MENAbefolkning vs svenskar bl a, framöver.
  Dagens boktips Ninna ninna niinnaninaninna ninah
  The son also rises, Gregory Clark

  • Övertygad om att detta med Covid är en planterad virus med syftet att döda folk .
   Hur kunde det annars slå till samtidigt inom alla världsdelar med Amazonas skogar inkluderat på så kort tid.
   Tycker att jag såg någonstans Soros underskrift på delägarskap eller aktieägarskap av läkemedel för Covid innan själva viruset startade epidemin.

 7. Varför skriver vi här år ut år in?Det händer ju inget. Vi måste samlas 40000 till 50000 och gör en ren o skär statskupp.Och slänga ut förrädarna.Jag har inte märkt att någon sosse eller mp svarat på någonting.

 8. Svenska folket var ett enat och starkt folk tidigare.Vi var stolta över vårt ursprung då Svenskar ansågs som ärliga och strävsamma ute i världen.Vi var hederliga och trevliga typer om än lite stela och blyga i sociala sammanhang.Sedan hände något på 60 talet.Helt plötsligt skulle allt förändras.Kvinnorna skulle ut på arbetsmarknaden och samhället sågs bäst lämpat att uppfostra barnen på daghemmen.Vänsterideerna började få fäste på skolor och universitet och i media.USA blev det stora hatobjektet i och med Vietnamkriget.Olof Palme kom till makten och sedan var det kört.Vi skulle uppfostras till goda ”socialdemokrater”.Att rösta på högern det gjorde bara dom suspekta ”kapitalisterna”.Hjärntvättens härjningar ser vi idag hos det Svenska folket.Vi blev ett ängsligt och beroende folk av olika former av bidrag.Staten tar hand om dig från vaggan till graven var ett vanlgt talesätt.Resultatet blev ett folk som blev naiva nickedockor som helst ska skämmas för att dom är Svenskar ty det finns inga sådana enligt påtvingad vänsterdumhetslogik.

 9. Dom har inte ens vetta att skämmas. Dom kommer aldrig att medge att dom har gjort det minsta misstag. Livstids fängelse med hårt arbete skulle de ha.

 10. Naturligtvis är dessa två landsförrädare nöjda med sina verk !
  Det är inte politiker som styr och ställer de är bara välbetalda marionetter åt en högre makt en klan bestående av bland annat storbanker multiföretag och miljdärer som exempelvis Bill Gates Rockefeller Wallenberg och övriga penninstinna personer och som bestämmer agendan i Västvärlden och har Globalisering som sitt enda mål genom att utplåna Nationalstater skapa osäkerhet och rädsla bland befolkningar ha ett fritt inflöde av mångkultur via öppna gränser.
  En enad befolkning i honogena Nationalstater är och ses som ett hot mot mot Globalisterna, däremot är en rädd osäker och splittrad befolkning lätt att styra och få dit man vill…
  Coronapandemin är ju ett solklart exempel på hur lätt det är att skrämma upp människor och få dem att bli lydiga och göra som man vill.
  Är det bara en slump att Corona och BLM dyker upp det år som det är presidentval i USA ?
  Bara en tanke…

  • Vi är ett stort flertal som har samma uppfattning. Demokratin är satt på undantag när de stora Elefanterna dansar.Frågan är varför vi gett de här krafterna inflytande. Demokratin är på väg ut och ersätts med en demokratur.

 11. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Quisling var ett stort problem för det norska folket under
  WW2. Reinfeldt och Löfvén är kanske i det större sammanhanget mer negativa personer i ett fredsläge. Varför ska ett välutbildat folk som det svenska vara beroende av tyranner som inte vill oss väl ?

 12. Jag vill i stället fråga dom fullständiga idioterna som har röstat fram den här samhällsutvecklingen vi har i Sverige nu. Är ni stolta nu över det ni har gjort? Att Sverige ses utomlands som ett fullständigt dårhus, med en majoritet av befolkningen som är behov av omedelbar psykiatrisk tvångsvård är fullt förståeligt.

  • Hittills har idioterna varit nöjda så länge som let’s dance kör igång på fredagar och ekorrhjulet snurrar allt fortare utan att någon reagerar. Fast nu är nog min känsla att när våldet och invandringskaoset kryper allt närmare medelklassens områden så börjar paniken slår rot. ” ”Tänk om min son blir rånad, tänk om min dotter blir våldtagen, tänk om min bil brinner, tänk om………..!!!”” Vad gör jag då????

 13. Mutkolven och bedraren Fredrik Reinfeldt har flera miljoner skäl till att vara nöjd förmodligen är han stolt också för en psykopat som han saknar säkert samvete.
  Jubelåsnan Stefan Lövfen verkar enbart vara helt genomkorkad. Han har naturligtvis också flera miljoner skäl till att vara nöjd. Så stendum som han är så är han säkert stolt också.

 14. O.T men strömavbrott idag igen i Sthlm var väl i Torsdags eller fredags med Mitt i Sommaren men enligt Ygeman ingen fara vi har el överskott Inse för en gångsskull Släng ut MP starta Kärnkraften satsa på generation 4

 15. Klar dom är…maktgalana individer skiter i folket…
  Det enda dom tänker på är att ta pengar från folket..
  Kallas Nazim på svenska..
  ponnsan
  AFS

Kommentera