Expressen tar i från tårna…

MEDIA. Den Sverigedemokratiske politikern Christoffer Brinkåker sitter som ledamot i fullmäktige och ersättare i kommunstyrelsen i Lund. På sociala medier delar han högerextrema och nazistiska inlägg, visar en granskning som Expressn/Kvällsposten gjort i samarbete med Expo.

Det är som en avhandling i PK-svenska och dålig journalistik. Allt verkar vara med, högerextrema, nazister, Sverigedemokraterna, Alternativ för Sverige, ökända rasister, Nordiska motståndsrörelsen, kritik mot polisen som knäböjde under en Black lives matter-manifestation i Stockholm, osv. och facit för allt verkar EXPO vara.

-Pettersson misstänker att tyvärr räcker troligen för Sverigedemokraternas medlemsutskott som anledning till att utesluta Brinkåker, trots att inget borde få en normal människa att höja på högonbrynen. Däremot kanske Christoffer Brinkåker borde fundera på att byta parti självmant.

Nåväl, det behövs inte mycket för att klassas som högerextrem enligt Expo, det räcker att sätta upp klistermärken och dela ut mat till hemlösa. Att driva en islam- och invandringskritisk blogg är också högerextremt medan andra kan uppträda hur som helst utan att kallas extrema…

Att Expo ljuger kan man se i dessa ”fakta” om Petterssons. Exempelvis har vi aldrig hyllat Nordfront men försvarat deras rätt att yttra sig.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Expressen tar i från tårna…

 1. Som jag minns det så tillhör Expo den utomparlamentariska vänstern enligt Totalförsvarets forskningsinstitut. När det gäller svenska etablerade medier så har det alltid varit lågt i tak och väldigt smal åsiktskorridor när det gäller migrationen. Migrationen har varit en total katastrof för Sverige. Ta bara en enkel sak att förr i tiden kunde man lägga sina saker på stranden och bada. Idag är det totalt omöjligt. Skottlossningar och explosioner är vardag i det nya Sverige. Migrationskritiska åikter betraktas fortfarande som obekvämt och tabu i det nya Sverige år 2020. Till exempel våra grannländer skriver man utan skygglappar om att migrationen, integrationen och om migrantgäng. Sådant lär tyvärr inte ske här i etablerade medier på länge. Alternativa medier, sociala medier och utländsk media behövs för kunna beskriva verkligheten i det nya Sverige. Jag tar avstånd från utomparlamentariska vänstern, partier och organisationer men i en demokrati bör alla få komma till tals punkt. Man bör dock ta Expo så kallade fakta med inte bara med en nypa salt utan med en grävskopa salt. Afs2022

 2. Det är oerhört intressant att islamkritik betraktas som rasism av Expo.

  Kristendom har kritiserats i Västvärlden, inte minst Sverige, i säkert 50-100 år. Att säga att man inte tycker kristendom går att kombinera med vissa andra värden skulle vara helt okontroversiellt utom för en och annan djupt religiös kristen, ingen i media skulle bry sig. Naturligtvis skall samma kritik gå att uttrycka mot islam, inte minst som allt tyder på att även moderat islam är djupt problematisk i en västerländsk kontext.

  Det Expo istället borde göra om de ogillar islamkritik är att lyfta fram de aspekter som de tycker är felaktiga och visa varför vi alla borde älska islam. Men det kan de naturligtvis inte.

 3. Expo är en del av Ex pressen, det bara lotsas som om det är en egen
  nyhetskanal, deras enda uppgift är att prata skit om alla som !inte
  stöder det rådande styret.

 4. Vad är det han har skrivit? Har han uttryckt SD åsikter så är det inget att orda om eftersom vi vet att alla som är SD medlemmar eller följare är av PK klassificerade som rasister utan rätt värdegrund.

  • en sak som är intressant är att man anser att dela ut mat paket till hemlösa eller natt vandring på staden anses vara högerextrema verksamhet..

   innebär det då att sjutningar och sprängningar som bedrivs är vänsterkanten extremis som bedrivs av Expo

 5. Annika Strandhäll skrev nyligen att hon kommer alltid att stötta Expo. Uppenbarligen har även ledarna i SD Expo som sin kunskapskälla och beslutsorgan för bedömning av medlemmarna.

 6. Här går gränsen. Jag har röstat på SD sen 2010 men kröker de rygg för EXPO så får de inte mer min röst.

 7. Om SD ska låta sig dikteras av svinblaskor som Expressen eller Hat o lögnorganisationer som Expo är det nog dags att ändå rösta på Afs även om rösten riskerar att bli bortkastad.

 8. Jag tycker att Expressen och Expo kunde granska sozzarnas egen Adolf, vad han egentligen sysslar med, eftersom han syns mindre och mindre i offentligheten numera!
  I och för sig är det ju skönt att slippa se och höra honom, men ändå.

 9. Största problemet är extrema organisationer som t.ex. Expo som dessutom finansieras med skattemedel eftersom personerna bakom aldrig har arbetat eller kunnat utföra något som någon velat betala för.

 10. Barn skjuts till döds på öppen gata. Barn misshandlas och rånas på sina ägodelar. Gamla människor rånas och misshandlas i sina hem. Hederliga medborgare törs knappt gå ut i deras egna bostadsområden. Kvinnor våldtas. Drogmissbruket når allt länge ned i åldrarna. Hundratusentals människor saknar ett jobb att gå till. Välfärden är på väg att kapsejsa. Ekonomin dalar.
  En för de flesta helt okänd kommunpolitiker delar länkar och inlägg från ”förbjudna” sidor och detta skapar stora rubriker.
  Snacka om att Sverige har problem.

Kommentera